Cik daudzi pļerzaki iedomajas sevi par ogogo preciniekiem?

Galvnais jau mes sieviski paši ir pie ta vainigi, ka daudzas likstas vainojam sevi nejau tos pļerzakus.Palika sieviskis viens a berniem, tak pats vainigs ka ne tam pļerzakam iedeva!Pļerzaks aizgaja pie maukam-akal sieviskis vainīgs ka varbut vairs nekopj sevi vai slikti dod un nabagpļerzaks spiests bij maukoties.Tas mes sieviski veci paliekam.Toties pļerzaki nobriest pa ritigiem večiem, tas nekas ka smird jau pec kaut ka ieskabuša, bet vel tak ir precinieki ogogo pat lidz tam bridim kad jau gulta sāk čurat.Sieviski te ir tie ko neviens negrib jemt, bet pļerzaki te ir tapec ka nu neviena nau gana laba.vai ta nu ta kopbilde nau tieši tada?

EsparTevi  Par precībām tas aktuāli ir sievietēm un ģimenēm, pārējie tāpat orientējas kontingentā...

puuuka  Gvena,tu, mani ,protams,atvaino...bet saki,vai tev nav grūti dzīvot ar tādu attieksmi pret apkārtējiem,sadzīvot pašai ar sevi?!...palasot tavus ierakstus paliek skumji....skumji,bet ne žēl,jo tu jau pati tādu ceļu esi izvēlējusies,nosodit,noniecināt,nopelt!...varbūt vienkārši jāsāk ar sevi,jāsāk saskatīt arī kas skaists:)...vēlu veiksmes:)

gertrude  te jau sanāk Vaimanu Frīžu koris suitu stilā.
Gvena: viss ir slikti, visi slikti..
Labradors un Optimists66: ēēēē visas sliktas ēēē...:)

riebekle  Ja jau gertrude uz suitiem pavilka, tad es tautiskā garā piebalsošu:
Visi man labi ļaudis,
Kad es pate laba biju;
Visi mani naidenieki,
Kad es naida cēlejiņa.

Pantera1  Uzvedas kaa nedabujusi :D :D :D

Geisha  Gvena! Nu tak paej kaut nedaudz tālāk no Maskavas ielas patversmes. Laiks jauks, silts. Paejies vismaz uz Rumbulas pusi un nebūs tik uzkrītoši daudz to pļerzku. Pat jau pie Latgalītes tirdziņa jau ir labāka publika. Neesi slinka. Uzvelc savu seksīgo ietērpu, paejies pa Lienes ielu. Tur tomēr naudīgāki klienti. Gan jau kāds cukas iztīrīs un nevajadzēs visus vīriešus vienkārši nolikt. Vai tad tiešām vajag tusēt ar oderīša dzērājiem?

riebekle  Oi, skatos, ka Geisha visas labākās Rīgas copes vietas pārzina! :D

Luusila  gertrude 07:57
:DDDDDD

Kurts69  vienā ziņā var piekrist - vīrietis pēc 40 nobriest, bet sievietes noveco. Viss pārējais kaut kāds dusmu izvirdums un personīgā sāpe.

Edgars37  04:44

...pa velti noliec portugalietes, loti sakarigas sievietes, man darba koleges-aktivas, sportiskas un izskatigas😉. Vinam, atskiriba no dazam seit😃, gaudosana neregojas uz katra stura😃.

marmorakaraliene  Gvenu kāds nenosakāms "sievisku" bars deleģējis viņu vārdā izteikt viedokli, vai tomēr Gvena par sevi runā?
Tēma ne par ko, nesakarīgs savārstījums ar stulbiem apgalvojumiem - patiesi, tāda sajūta, ka Gvena, kā te jau kāds rakstīja, patversmes līmenī dzīvo.

DanaL  09:35
Es viņas nenolieku, es viņu priekšā noliecu galvu. Un no sirds novēlu tev viņas, manispēc, visas un uzreiz.

LaskovijMerzavec  Te bija tēmas par vīrietību... diezvai par vīrieti var uzskatīt tādu, kas noniecina savas zemes sievietes.

coldlands  Vēl neatverot tēmu es liku likmi, ka šo mīlestības pilno, jauko, dzīvespriecīgo temu ir uzrakstījusi gvena.

VILFORS  Galvnais jau es Gvena pati pie tā esmu vainīga , ka daudzas likstas nevainoju sevi bet apsaukāju otru par pļerzaku. Paliku es viena ar berniem, tak pati vainiga ka viņu par pļerzaku apsaukāju !Pļerzaks aizgaja pie maukam-akal es vainīga ka varbut vairs nekopju sevi vai slikti dodu un visu laiku apsaukājos spiests bij maukoties. Tas es sieviskis veca palieku.Toties visu laiku apsaukājoties nobriestu par riktīgu veceni, tas nekas ka smirdu jau pec kaut ka ieskabuša, bet vel tak ir precinieki ogogo man vēl ir pat lidz tam bridim kad jau gulta sāku čurat. Sieviski te ir tie kurus es atkal apsaukāju par pļerzakiem , bet pļerzaki te ir tapec ka nu neviens nau man gana labs.vai ta nu ta kopbilde nau tieši tada?

Secinājums. Nedari citiem to, kas pašai nepatīk un dzīve kļūs skaistāka.

Edgars37  09:58

😃, paldies, centisos nepievilt, lai Velejums neaiziet skursteni😃.

10:21

...nu labi, ka tu tads neesi👍, latvietem vel ir uz ko palauties👍😃.

Bazhix  46

av2  es domaaju, ka vinai visi, kuri vinnu negrib, ir pllerzaki. Nejau dzeeraaji bija domaati.

Astronaute  Citāts no optimista66
es vienmēr saku - jesļi s**a nezahočet, kobila nezaskočit...
Iztulkojam - ja kuce nesagribēs, tad ĶĒVE neuzleks ...

EsparTevi  No ka izriet ka sliktie ir sievieshi :(

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu