Vecie onkuļi...

Uz ko vecie onkas cer, rakstīdami par sevi 17 un vairāk gadus jaunākai sievietei?Nu es gan nojaušu uz ko viņi cer,tāpēc precizēšu jautājumu,kā jums šķiet, tas ir vecuma marazms vai tiešām naivi?:)

Nenotveramais  Droši uz to pašu, ko Vecas Tantes rakstot jaunākiem džekiem... :-D

Nenotveramais  Iz dzīves...
Viņai bij 26. Dzīvoja civillaulībā ar 28.gadīgu džeku...
...viņai piesita kanti 50.gadīgs vecis ar pliku pļašku un dārgu auto (pasniedzējs no LU) :-D
Vecais bij tik izvirtis... Ka meiča vairs nespēja dzīvot ar savu godīgo civilvīru, jo nespēja šim prasit to, ko ar viņu darīja Vecais vecis... :-D
Viņa no sava džeka aizmuka pie vecākiem... Vecais palika, kā mīļākais un sāka Ļoti izlaidīgu dzīvi...
Līdz iekrita no kāda jūrnieka... Tālāk viņas dzivi nezinu... :-)

gertrude  katrs dzīvo kā grib, prot un var atļauties, pārējiem gar to nav nekādas daļas (A.Kļavis)
tā kā ir opcija ,,dzēst vēstuli´´ vai ,,bloķēt lietotāju´´, galīgi nav par ko iespringt.

riebekle  Man raksta arī 21 gadu veciem "onkas", nu un arī pa kādam 60-gadīgam gadās. Man no tā gabals nenokrīt, ja viņi man raksta. Kādam arī pretī aizrakstu un parunājos. Uz ko katrs cer, tās jau katra paša darīšanas, piekrist vai nepiekrist tām otra cerībām ir manā ziņā. Nevienu nenosodu, jo ja meklē, tad arī atrod, un ja cilvēkiem labi, tad - kāpēc gan ne?:)))

C_hloe  Bille, Tu smuka ar? Vai tas jāuztver kā pagodinājums? :)

Labi, Torpēdiņ, atvaino, es laikam bik pāršāvu pār strīpu.

Edgars37  16:34

Nu tak nenemies ta😃, Hloja ir pilnigi reala sieviete, pats tak ar vinu uz randinu biju😉, nedomaju, ka pa so laiku vina ir trollos sadalijusies😃.

DanaL  Bille, ja sauc gados vecākus vīriešus, par onkuļiem, nevis vīriešiem vai kungiem, kā arī 55-gadīgo par marazmātiķi vai naivo, tad arī pati esi tante, nevis kundze vai sieviete. Un tās "nelaimīgās", kuras saņem, tevisprāt nepiemērotā vecuma vīriešu vēstules, pašas ir spējīgas filtrēt, kas viņām der vai nē. Tu taču nedomā, ka arī viņas ir naivas vai marasmātiskas?

C_hloe  Dana, varbūt Bilei izdevies piešauties oho leksikai, kur visi ir onkas un tantas? kas jebkura vecmā un situācijā skan gana pretīgi
te ikviens ar bizi biksē (nu gandrīz ikviens) sievietes sauc par tantām, un attiecīgi vīriesu par onkām
piekrītu, skan reti pretīgi un es apgriezta formata tekstu veltīju vīriešiem, sakot, ka ja visas sauc par tantām nav ko sūdzeties
a krievs pasaka - ti zhe devochka.....

DanaL  Nē nu labi, mani te arī reizēm kāds konkrēts nokaitina, un es savā atriebībā nosaucu viņu par onku... bet tēmas pieteikumā... Un tā mums ar laiku pazūd cieņa vienam pret otru.
Un jā, Hloja, mani arī pirms dažām dienām nosauca par "šito meiteni",pie tam gadus 10 par mani jaunāks vīrietis. Saprotu, ka paglaimoja, bet kaut kā labāk palika, - arī latviešu vīrieši var būt jauki un zolīdi.

typhoo  Peec rakstiitaa var saprast, ja autorei rakstiitu turiigs onka un gribeetu to, ko vinja labi zin, :D
tad taa buutu pavisam cita lieta, nekaa tad kad raksta onkas parastie.
Tad nu atliek secinaat, ka autorei probleema nav onku vecumaa, bet gan onku maka biezumaa. No kaa var izsecinaat, ka autore ir peerkama sieviete. Vnk nav leeta. :D

cirteejs  Vispār jau arī 55 vecu vīrieti var nosaukt par "onkuli", jo diez vai kāds uzdrošinātos saukt par tanti! Tas pārfrāzējot Ilfu un Petrovu!

cerinzieds18  Lai raksta,vai tad kāds gabals nokritīs,ja gribi atbildi,ja ne neatbildi.Protams ka cer uz to,ja negribētu, tad gan marasms iestātos:)
Bet ja paskatās no cita skatpunkta tad jaunākai sievietei blakus vīrietis jūtas jaunāks,mundrāks.
Vairums vīriešiem pēc šķiršanās rodas vēlme paš apliecināties,ka ir atradis jaunāku ,smukāku ,enerģiskāku.Visi grib būt jaunāki,neviens negrib novecot
Bet tā jau ir katram sava izvēle ar ko un kā ....

Edgars37  Nu nezinu;D, vai nu tik traki butu japardzivo, ja viena diskusiju lapa, viriesus nosauc par onkam, jeb sievietes par tantem;D. Nu neskiet man, ka si vieta butu ta, kur butu ipasi jakungojas un jadamojas. Parasta terzetava, kur var lietot ari ielas slengu un ta, domaju, apzimejums onka sini temas pieteikuma ari tika domats;).

DanaL  22:01
Un kāds tad būtu pamatojums nesaukt vīrieti par vīrieti un sievieti par sievieti?

Katram, protams, sava atbilde. Bet patiesībā tā ir vēlme iekost/iedzelt pretējam dzimumam, jo kaut kā neesmu pamanījusi, ka vīrietis citu vīrieti nosauktu par onku, vai sieviete citu sievieti par tantu.

Paula6  Bieži vien lasot PA komentārus, izbrīna sieviešu nosaukšana par tantām, babuļiem u.tt. laikam tāds žargons, bet vīriešus par vīreļiem, večiem, onkām un citiem vārdiem, tad, paskatoties uz tēmas autoru, ir skaidrs, ka viņš/a neciena ne sevi, ne citus. Nu var jau kādā karstā strīdā otru nosaukt dusmās šādā vārdā, bet ja diskusijā? Šodienas dzīve vairs nav tā, kas bija 10-15 gadus atpakaļ, arī runājot par jebkura dzimuma vecumu. Tas, kas kādreiz bija pieņemta norma, arī attiecībās, šodien ir mainījusies un tikai pats vīrietis vai sieviete zinās, ar ko viņai/am ir labāk būt kopā..Vecāks/a vīrietis/sieviete esot kopā ar jaunāku, vairāk pievērš uzmanību savai veselībai, izskatam, stājai, vārdiem. Esot citās zemēs nevienam neienāk prātā, redzot mani ar jaunāku vīrieti, smīnēt vai nosodoši skatīties, bet pie mums vēl ir stipri šie vecie stereotipi...fuj, kā tā var! Vai nav labāk priecāties, ka diviem cilvēkiem ir labi kopā? Bet jā, ir novērots, ka Latvijā jaunām sievietēm svarīgāka par visu ir tikai nauda..tas gan liek aizdomāties nopietnāk.

Zhenija  Par to ko kurš cer vai necer ir jāvaicā viņiem pašiem,bet ir vīrieši ap 30 kā veci veči,izļuruši,nevīžīgi,nobarojušies un ir vīrieši ap 55 un vecāki kā konfektes+vel dzīvesgudrība ,intelekts,protams tas ir liels retums.Nav jau arī visas tās jaunās princeses.Vispār kāda kuram daļa,kas,kur ar ko un kapēc?

Edgars37  22:09

Pilnigi nekada pamatojuma - ienaca prata onka, lai butu onka, ienaca prata virietis, lai butu ta;), vnk briva paplapasana un viss, kura tikpat labi iederas ka kungs, ta onka, kas nu kuram kura bridi uz meles ir un izsaujas;).

Nu es nezinu, es onku uztveru vairak ka sarzu;) un kurs kuram seit vispar iekost var? Nu pateica man blakus tema LM, ka laikam gribu vinu precet, i kas no ta;D? Pienaks laiks, kad varesu tani tema akal komentet un uzrakstisu vinam tadu pasu jelibu apakal, tas a viss, ne man, ne vinam jau no tas jelibu apmainas ne labak, ne sliktak realaja dzive nepaliek;). Rakstot seit, esu lietojis ari apzimejumu veci, tagad iedomajos, kas pa haju saktos, ja kaut kur ierakstitu vecenes;D. Dana, tak nenem visu itik nopietni;D!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu