Vecie onkuļi...

Uz ko vecie onkas cer, rakstīdami par sevi 17 un vairāk gadus jaunākai sievietei?Nu es gan nojaušu uz ko viņi cer,tāpēc precizēšu jautājumu,kā jums šķiet, tas ir vecuma marazms vai tiešām naivi?:)

Edgars37  22:49

Redzi, tas tik parada, ka vislabak ir saprasties ar +/- vienaudziem, kam vienadas, lidzigas vertibas, stila izjuta, utt..., jo vecakam vai jaunakam viss sis komplekts jau bus savadaks, atbilstoss vina vecumam. Ta ka ka veci - onkas reali cer izveidot un noturet attiecibas ar jaunakas paaudzes zirgasti;D, man atbildes naF;).

C_hloe  Bille, pierakstu, Edgaram šampis no Tevis :)

DanaL  Redzi, Bille, tas, vai tu nosauc mani par kundzi vai tantu, raksturo tevi, nevis mani. Ja tas tev tavā vecumā vēl nav skaidrs, jāsāk domāt, ka esi vai nu matasmātiska vai naiva :)

Zhenija  Kundze,tas izklausās cēli.Nāk prātā-Pie bagātās kundzes .filma. ,,Jā kundze,lūdzu kundze,paldies kundze!,,
Tante,tas tā mīlīgi,cienīgi,sieviete brieduma gados,iespējams ir mazbērni,tuvojas pensijas vecums.Ja saka tantuks ap 30,tad gan tā inčīgi skan.
Sieviete ir meitene,kura kļuvusi par sievieti,manuprāt piemērojams vārds apmēram no 30-55gadiem,bet var jau arī60 vai 90 gados saukt par sievieti,tad saka gados vecāka sieviete.Līdz 30 vairums puiši saka-mana meitene,bet sauc arī tā vēlāk.Ja 80 gados saka -tu mana meitene,smuki tak!
Vai tad kā nosauc kādu raksturo saucēju?Rupjš nav tas ,kurš ko saka,bet tas ,kurš rupji saprot un rupji uztver,protams te nav runa par rupjiem lamuvārdiem.

rokons  Kas tur ko brīnīties, ka personīgi uztver - sadaļa tak saucas PIEREDZES apmaiņa..:). Un filosofijā ir jēdziens - izzināt var tikai no pieredzes.............viss te personīgs :D

etc  Was ist das - onka? No cik gadiem vīrieti jāsāk saukt šajā vārdā? Vai varbūt tad, kad parādās pirmais sirmums matos un bārdā? Tad paskatīsimies uz Krievijas futbola izlases uzbrucēju Samedovu - sirms vīrs, varbūt onka, ... bet savos 33 gados neslikti dzenājās pa laukumu. Gordijs Hovs spēlēja profesionālo hokeju līdz 52 gadiem. Onka. Nu kā tad. Arnoldam Švarcenegeram palika 70 gadi. Onka. Nu protams. Šons Konerijs. Nu tas, kurš bija Bonds. Džeimss Bonds. 87 gadi. Vairs ne onka... Un beidzot Pols Makkartnijs. Tas no 4 bītliem. Nupat laida klajā jaunu dziesmu. 76 gados. Onka. Nu un es pats - arī onka. Baigais onka. Bet patīk braukt ar puišeļu mašīnu. Ziniet, tā ātri braukt.

coldlands  Kas noticis onkam un tantam ka tā satraukusies, depresnjacoks vai?

C_hloe  etc, kurš tevi zin?

coldlands  Hlojas tant, vai nav laiks paņemt brīvdienas no oho?

Edgars37  13:36

...bet sampi, ludzu, to, kas Moet, gribas pagarsot, ko Vecaku pludmale dzer;). Man nav nojegas, kas tas ir, ja ir dargs, ta var Sovetskoje.

etc  C_hloe, man nevajag, lai mani zinātu un pazītu. Es esmu Ēna. Visi mēs iekš oho esam ēnas. Un šī ir vieta, kur likties brīvajā laikā, kad uznāk verbālā diareja un patīk padalīties ar iespaidiem.
P.S. Billei123 nav ko satraukties, gan jau sava vecuma vīrišķi ir pietiekamā skaitā, lai nebūtu jāskatās uz onkām. Tik par nelaimi, laikam lielākā daļa precējušies, no tam arī tas stāsts...

minkalove  vīrieši 40+ .Cer, ka būs pietiekoši duma lai piekristu saistīt nākotni ar viņu.Pēc pāris gadiem jau dzīvot ar pensionāru... Bet ja nopietni tie vienkārši ir vīrieši kuri nespēj uz sevi paskatīties reāli. Un dzīvo ilūzijās. Gudra sieviete skatās perspektīvā un domā arī par nākotni.

Edgars37  22:12

OK, sarunajusi;), ha, sagrabejusie onkas;D a vel tomer var ko vinnet;D, wopaaaaa;D!!!!!

Labrador  A Jūlijs Krūmiņš pieskaitāms pie veciem onkuliniem, vai arī viņa statuss ir pamats uzskatīt viņu par jaunekli?

m600  Kļūda furnitura ...Bet sievietes pēc 35+ velti cer, ka kādam ir vajadzīgas...
---
Ja 35-45 sevi uztur labā formā un nedzīvo mākoņos tad viņas ir vajadzīgas. Seksā par viņām labāku nav: skaidri zin ko grib, atvērtas eksperimentiem, reizēm izpildās tā ka Kamasutra nobāl un vidusskolniecēm vēl vismaz 10 gadiņi jāapgūst zināšanas. kaut gan: ja esi 35+ tauku muciņa, kura pati nezin ko grib un kurai viss ir slikti tad protams,kam gan tada vajadzīga?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu