Tāda prastāka tēma - kāds auto būtu vairāk piemērots sievietei un kāds vīrietim?

Ir taču tā, ka mūsu sabiedrībā valda zināmi aizspriedumi šajos jautājumos? Vecim vajag lielu mašīnu, bet sievietei tādu mazāku. Protams kāds mēģina atrast ko stilīgu, bet cits vairāk spiež uz praktiskumu. Izbraucot ārpus Latvijas jau sen esmu secinājis, ka "Vecajā" Eiropā cilvēki izvēlas auto savādāk. Francijā, Austrijā vai Itālijā ir pilnīgi normāla ir situācija, kad acīmredzami pārticis vīrietis brauc ar golfu vai Renault Megane. Kāpēc pie mums šai ziņā ir savādāk? Vismaz man ir iespaids, ka vīrietis labāk paņems 5-10 gadus vecu piekto bembi, kā jaunu Ford Fiesta. Paldies par viedokļiem:)

Mr_es  Viss ir atkarīgs no paša cilvēka, no rakstura, no gaumes utt... jeb kurš auto var derēt jeb kuram/ai... katram savs auto!

edding  Tāpēc, ka pie mums cilvēki nesaprot, kas ir kas. Jo 50 vai cik tur gadus auto bija labklājības rādītājs. Un ka izklausās, man ir Mersedess vai man ir Opelis. Starpību jūti. Kurš gan skatīsies tehniskajā pasē, kura gada. Padomiskā domāšana vel joprojām palikusi, dzīvoklītis švaks, bet auto, vajag krutu. Paņemts līzingā, pārmaksā nenormālus procentus.

erika  Maniem vācu ciemiņiem vienmēr milzīgs pārsteigums ir dārgo autiņu pilnās ielas un stāvvietas un villas. Viņi nesaprot, kā ar tik mazām algām var tik bagāti dzīvot. Tad nākas skaidrot, ka maksājot saviem darbiniekiem ļoti zemas algas /mūžīgi čīkstot "naudas nav, lieli nodokļi" /, priekš sevis sanāk gan X5, gan villiņa Pierīgas pļavā.

jadore  Tad nākas skaidrot, ka maksājot saviem darbiniekiem ļoti zemas algas /mūžīgi čīkstot "naudas nav, lieli nodokļi" /, priekš sevis sanāk gan X5, gan villiņa Pierīgas pļavā.(c)

...
Iesaku pamēģināt ´´uzraut´´ kādu biznesu, lai pašai arī sanāktu villiņai un x5.

jotuns  Interesanti, ko darīs visi bembisti, kad tuvākajos gados personiskais auto kļūs par pilnīgu luksus preci, jo visi pārvietosies ar pašgājējiem elektro taksīšiem uz pieprasījuma?

erika  jadore- tādēļ es nelienu tur, kur neprotu. Ne katrs var būt biznesmenis. Un tie, kuri prot tikai priekš sevis nopelnīt, ir sūdīgi biznesmeņi. Ne velti, piemēram, Kuzņecovu cilvēki atceras ar labiem vārdiem, jo viņš rūpējās par tiem, kuri vairoja viņa labklājību. Vai Tevi atcerēsies pēc gadiem 20 kā labu darba devēju? Būtu vismaz jāprot neizrādīties, ja nevari samaksāt saviem darbiniekiem cilvēka cienīgas algas.

Edgars37  13:13
Kurt, mazlietotaja tirgu tikai kakas😃 ari nonak. Ja arzemes servismens (ir daudz profesionalaks un zinosaks par LV autoguru😃) pasaka klientam, ka masina vairs nav izdeviga, del tekosas un paredzamas apkopes, no tas laikus tiek vala, masina vel ir laba stavokli, bet uz robezas un, principa, ir jau kaka😃. Tadai kakai nonakot LV, loliki, protams, orgasme par labo pirkumu😃 un pec pusgada/gada veic pirmas lielas investicijas sava autoprojekta😃.

Hloja, virs 60€ perk maza dala, nospiedosais vairakums tas vnk veikala paosta😃. Pareizi, feikie un zemas klases brendi, par neadekvatu cenu, kas nelauj iepirkt vairak kaut sos erzacbrendus, jo istie brendi cenas un ierob piedavajuma del ir mazpieejami.

Nesaprotu, kur palicis tas zimulis😃 Drosais plecs, sita tema butu ista, kur izversties😃 un Laskovijs par Bugatti sominu😃!!!

Virgo  Maniem vācu ciemiņiem vienmēr milzīgs pārsteigums ir dārgo autiņu pilnās ielas un stāvvietas un villas. Viņi nesaprot, kā ar tik mazām algām var tik bagāti dzīvot. Tad nākas skaidrot, ka maksājot saviem darbiniekiem ļoti zemas algas /mūžīgi čīkstot "naudas nav, lieli nodokļi" /, priekš sevis sanāk gan X5, gan villiņa Pierīgas pļavā.
Kaut kāda trula domāšana ka visi par kuriem Tu te raksti nodarbojas ar biznesu, liela daļa no tiek barojas no "siles", un laikam pirmo reizi dzirdi vārdu KREDĪTI, pie kam tie paņemti uz nenormāliem procentiem....galvenais lai tādi kā Tu doma ka te dzīvo "biezais"

Divdabis  Var novilkt paraleeles starp oho iemiitnieku naidu vienam pret otru un lepniem auto..latvijaa loti svariigi kaa tu izskaties..ne velti taadas alfas un spices pelna..jo ir pontu mednieki..vechi savukaart rumbulas placos ganaas..braucu ikdienaa tur garaam.pa auto logu neredzu mazlitraazas auto ka tirgotu..visi jaudiigi auto..paarsvaraa..auto latvietim ir kraaninja pagarinaataajs..sievieteem savukaart pupu palielinaataajs ir alfas apmeklējums..geela nagi....un tas viss maksaa naudu..un lielu naudu pie muusu algaam..un tad notiek te kiivinji ieksh oho..jo visi grib shikot..

C_hloe  14:12
Runa par aizspriedumiem un nabadzīgo domāšanu. Man ir bijušas gan lietotas mašīnas gan nullītes. Izmaksas pirmkārt nosaka marka. 10 gadus nostrādāju autosfērā. Mašīnas izvēli nosaka psiho un sociotips.
Jauno krievu un postpadomju domāšana dominē.
Servisā viens un tas pats meistrs par vienu un to pšu remontu renault un volvo paņems atšķirīgu ciparu, jo auto klases atšķirīgas. Darba stundas izcenojums atšķiras.
Nu pērk mums smaržas nirmālas un dmaržinās un frikus pērk.
Domāju, ka jautājums ir - kāpēc izvēlas.

jadore  14:07
Par mani neraizējies, man viss kārtībā, gan sadzīve, gan darba lietas. Viss ir pietiekami un arī neskauž, ja kāds dzīvo labāk un var atļauties vairāk kā es varu. Pietiekami bieži tiekos ar uzņēmējiem, lai varētu izdarīt kādus secinājumus par biznesa vidi LV un biznesa cilvēku ieguldījumu. Vnk varbūt der padomāt mazliet plašāk kāpēc LV dzīvojam tā kā dzīvojam ar dārgākajiem tiltiem pasaulē, ar nesakārtoto nodokļu politiku, kura mainās 2x gadā un citām ekstrām.

kvarts  Sievietei nepieciešams jauns auto , man kā vīrietim ar vienu nepietiek, tāpec var teikt vesels autoparks....

LaskovijMerzavec  14:12... pat neskatoties uz Tavu māku atshirt taizemieti no filipinietes, vienalga es Tevi neprecēšu, tākā nepulies velti, jel :)

Man sieviešu dzimums interesē.

Aukstums  auto vajag tādu, kāda ir vajadzība, vai ir zīdaiņi, mazi bērni, rati, krēsliņi, vai jāved cilvēks ar īpašām vajadzībām, vai jābrauc ikdienā pa nekoptiem lauku/zemes/ meža ceļiem..vai tikai pilsēta? Kas jāved rokassomiņa vai pilna krava ar vajadzīgo+piekabe????? nav autovadītāji sievietes/vīrieši, bet tie kuri domā ar labo/kreiso smadzeņu puslodi...
Ja par mani
: priekšroka priekšpiedziņai, ideāli ja 4x4, bet var iztikt, tikai manuāla, jo es valdu paŗ mašīnu, nevis tā pār mani... it sevišķi ziemā, pa aizsnigušiem, apledojušiem , līkumainiem, kalnā/lejā, ceļiem... (kaifs)...................................

C_hloe  16:58
Tā kā pats esi pie vietas, respektīvi, Tev ir dāma, un šeit esi nolūkā papļāpāt, šādai dzimumu diskriminācijai nav vietas.

Gunitaa  Lai automašīnas marka un modelis paliek katram pēc viņa gaumes un iespējām, bet no savas pieredzes varu teikt, ka daudz labāk atmaksājas pirkt jaunu vai mazlietotu (līdz 2g) auto, nekā naudu ieguldīt nebeidzamos remontos ar krietni "padzīvojušu" auto.

C_hloe  Aukstums, vai ir bijusi mašīna ar automātisko ātrumkārbu?

Aukstums  19:03 jā , ir bijusi,tāpēc varu salīdzināt..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu