Tāda prastāka tēma - kāds auto būtu vairāk piemērots sievietei un kāds vīrietim?

Ir taču tā, ka mūsu sabiedrībā valda zināmi aizspriedumi šajos jautājumos? Vecim vajag lielu mašīnu, bet sievietei tādu mazāku. Protams kāds mēģina atrast ko stilīgu, bet cits vairāk spiež uz praktiskumu. Izbraucot ārpus Latvijas jau sen esmu secinājis, ka "Vecajā" Eiropā cilvēki izvēlas auto savādāk. Francijā, Austrijā vai Itālijā ir pilnīgi normāla ir situācija, kad acīmredzami pārticis vīrietis brauc ar golfu vai Renault Megane. Kāpēc pie mums šai ziņā ir savādāk? Vismaz man ir iespaids, ka vīrietis labāk paņems 5-10 gadus vecu piekto bembi, kā jaunu Ford Fiesta. Paldies par viedokļiem:)

C_hloe  Pie mūsu ceļiem labākie ir bezceļnieki :D:D:D

Tinte  Vīrietim vajag lielu auto (modeļus nepārzinu, bet tādu, lai iesēžoties var visu pārredzēt "no augšas", nevis 1/2metru no zemes).
Bet sievietei vajag vīrieti ar to lielo auto. :)

puuuka  braucu ar auto jau entos gadus...nezinu,vai tā ir kāda likumsakarība,vai kas cits,bet mani novērojumi rāda to,ka ar katru gadu arvien vairāk sievietes brauc ar lielām mašīnām(dzipveidīgajiem,busiņiem,pat fūrēm pie stūres esmu redzējusi sievietes),bet vīrieši pamazām pāriet uz mazākām mašīnītēm ...ar ko tas saistīts nezinu,bet katrs jau brauc ar to,kas viņam patīk.

DanaL  Man, lūdzu, mazu un sarkanu

Bet, ja nopietni, - nu neieraudzīsi nevienā vecās Eiropas valstī tādā vairumā džipus kā Rīgā. Tur ir pavisam citu vērtību sistēma. Tieši šis lielo un jaudīgo auto daudzums ir ļoti uzkrītošs pēc tam, kad pēc ilgāka prombūtnes laika atgriežos Dzimtenē. Un kaut kā baigi skumji paliek, - mums vēl joprojām mašīna ir nvis nepieciešamība, kā dakšiņa vai aizkars, bet "statusa" mēraukla.

Piekritīšu Edgaram, pilns ar jaunām un mazlietotām (tātad ne vecākām par 7-10 gadus vecām) KIA, Toyota, Volvo, VW, Ford, Renault, mazāk BMW. Vecākām ir postpadomju valstu numuri. Vietējie tās tirgo prom, jo par slinku braukāt pa servisiem, un servisu tur daudz mazāk un stipri dārgāki.

Labrador  Edgar, ko tik ilgi turējis sveci zem pūra? Kāpēc oho dāmas tikai tagad uzzina, ka Tev boss, kuram, ja tādi auto, tad, kāds reālais ienākums! Noteikti bagātāks par Brigmaniem un Lembergu em! Domāju, oho sieviešu vērtējumā viņš nav vecs pleznas!

DanaL  Labrador, man "do lampočki", cik naudas tevis pieminētajiem kungiem vai tev. Pļerzaks ir tas, kurš visu laiku ar skaudīgu aci lien cita kabatā un gaudo par sliktajām postpadomju un OHO sievietēm.

Labrador  Dārgos, ekskluzīvos auto Latvijā vīrieši spiesti iegādāties dēļ oho dāmām. Viņi šeit reģistrējas ar nolūku iepazīties, izveidot attiecības, nodibināt ģimeni. Tādi palasa PA un saprot, ka, ja ieradīsies uz pirmo randiņu ar necilu, bet racionālu auto, kura dzinējs ir kādi 0,4 litri, viņus visdrīzāk izbrakes.))) Bet, atzīstiet ies, godīgi, cienītās, kā Jūs reaģētu, ja vīrietis, kurš sevi deklamējis, kā nodrošināts, uz restorānu Jūs aicina aizvest ar, piemēram, 1995-ta gada Passat!?

C_hloe  ´95 gada pasāts rij nejēga degviel, es padomātu, ka pirmkart vecis dmjš un otrart - sops, ka nejēdz mašīnu nmainīt

DanaL  Labrador, ja vīrietis brauc ar 1995.gada auto, tad viņam nav ne laika, ne naudas ne tikai aizvest uz restorānu, to viņam nav vispār, jo viss tiek ieguldīts autiņā un tā vadāšanai pa servisiem vai remontēšanai paša spēkiem.

VecmeitaARrunci  Vispirms vajag izdomaat,kaadiem noluukiem auto vajag,kur brauksiet,cik biezi,ko vediisiet,noveerteejiet savu veseliibas staavokli,maka biezumu.es piemineeju veseliibu,jo man aktuaali ir augsts un stabils seedeklis,lai viegli var iekaapt un izkaapt,nevis kaarpiities aaraa.taa nu atlika iegaadaaties kaut ko dzipveidiigu.peec mana uzskata,nav nekaada daliijuma,katrs brauc,ar ko grib un par cik var atlauties.

Tinte  21.10

Man nav bijušas problēmas arī šādā auto iesēsties. Visticamāk, problēmas ar tādu pārvietoties būtu Tev pašam. Un domāju, ka vairumam no te esošajiem. :)


https://en.m.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Type_2

Droshs_Plecs  Auto ir jātērēm maksimums 10% no sava kopējā kapitāla.

Tātad, ja ir 100´000 EUR, tad pērkam auto pa 10´000 EUR.

Ja ir 1´000´000 EUR, tad pērkam Porši pa 100´000 EUR.

Ja ir 5´000´000 EUR, tad jau var skatīties Bentley, Rolls Royce virzienā.

Labrador  Tātad konstatējām faktu : attiecību veidošanai vīrieša auto markai, izlaiduma gadam, lietajiem diskiem un audiosistemai var izrādīties izšķiroša nozīme. Vīrietim, raujoties darbos, pakaļa japarplesh, bet auto jābūt pēc iespējas dārgākam un ekskluzivakam. Un ne tikai auto. Arī mob.talrunim. Ir jaaiekila viss iespējamais, jāaizņemas, lai dāmas redz - esmu veiksminieks! Par šo tēmu bija publikācija auto žurnāla. Latvju žurnālists jūsmoja par savā rīcībā nonākušo Lexus. Lai tas leksis nonāktu viņa rīcībā, uz spēles esot likts viss. Šis apskaužami veiksmīgais vīrietis teica :es neesmu kaut kāds tur amerikāņu fermeris, un man ļoti svarīgi, ko par mani domā sabiedrībā. Latvijā ir ziznj radi pontov.

DanaL  Labrador, vienkārši nomaini plati!

Droshs_Plecs  21:57

Tas ir pilnīgs bullshits.

Lai vīrietis varētu veiksmīgi veidot attiecības ar pretējo dzimumu ir galvenais 4 lietas (svarīguma secībā):

1) Vīrišķīga seja
2) Garš augums (virs 180 cm, jo vairāk, jo labāk)
3) Harizma
4) Spēcīgs raksturs (izpaužas kā mērķtiecība, nelokāmība, miers, noturība, etc...)

Pirmie 2 ir vissvarīgākie. Nauda vispār nav minēta, jo nauda kalpo kā pastiprinātājs, bet tas nevar būt par pievilcības pamatu. +vīrieši ar 4. īpašību parasti būs labi nodrošināti. Daži teiks, ka augums svarīgāks par seju, bet tas ir strīdīgs jautājums, varbūt.

Ja vajag raksturot vienā vārdā, sievietes vīrietī meklē SPĒKU. SPĒKU

Un par to liecina, pirmkārt - izskats un otrkārt - attieksme

Nauda ir vajadzīga tad, ja nemāki savādāk sievieti piesaistīt un gribi būt slaucamā gotiņa un bankomāts uz 2 kājām. Un tad brīnīsies, ka gultā viņa ir sausa kā Sahāras tuksnesis un "galva sāp", jo pašam seksapīla 0 un tikai centies izbraukt uz naudu.

Es nesaku, ka vīrietim nav jābūt naudai. Es uzskatu, ka vīrietis, kas 50 gados nav miljonārs, ir lūzers. BET es uzskatu, ka naudai galīgi nav jākalpo kā sieviešu pievilinātājam. Ja pat esi bagāts, tad tas vispār nav jāizrāda attiecību sākumā.

coldlands  ....es valdu par mašīnu..., tas bij smieklīgi.
Manam auto ir pusautomats, varu braukt ar automātisko, gan valdit(atkal ierecu) par masinu.

Ladybug123  Mazsvarīgi ar kādu mašīnu kurš brauc, būtiskais ir , kā brauc.

fargo  un kur tie angļi savu naudu paņems? kapā līdzi? nē, es atkal to nesaprotu. ja tu vari kaut ko atļauties un tas nerada draudus tavai labklājībai, tad ņem, kas tev ir dots. lai ir! braukt ar kaut kādu pajātu grabažu uz darbu, lai ko pierādītu un kam?
es domāju, aizspriedumi ir tieši tiem vāciešiem, kuri es atceros viens veču pāris mūs nodeva poličiem par to, ka mēs veļļukus uznesām viņas personiskajā dzīvoklī. tās žabas, nepažēloja spēkus, resni būdami ka golfi, pazvanīt policijai uz pasūdzēties un vēlāk skatīties. ņinavižu.

nē, ja cilvēkiem patīk staigāt kurpēs, kuras spiež un izskatās tizli, tā ir viņu prerogatīva. bet man? pikti tikai un vienīgi labas mantas. vai nepirkt vispār. pakrāt. lai tie klauni braukā uz golfiem, kuros pat normāli paši savas pakaļas iekrāmēt nevar bez palīzības. vācieši mani izbesīja, tāpēc es tāds kritisks ij dusmīgs. da nu viņus...

anis  Zināmā mērā būs taisnība par senu autiņu nonievāšanu! Kad apjauš ka manam meršabusam ir gandrīz trīsdesmit gadu,reakcija parasti ir visai amizanta... bet es tajā jūtos pārliecināts-esam saraduši un neviļamies dažādās situācijās... Kādreiz uz sievas pārmetumiem atbildēju,ka arī tam vajadzīga apčubināšana... un ja būtu jāpaliek kājniekos,tas būtu ļoti sāpīgi...
No jaunajiem izvairos,nepatīk pat lietot-nesaprotu... ja nu elektriskie būs pieņemami,tad varēs ko mainīt.

C_hloe  Labrador, varbūt sāc skatīties uz tām sievietēm, ko vari atļauties!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu