Tāda prastāka tēma - kāds auto būtu vairāk piemērots sievietei un kāds vīrietim?

Ir taču tā, ka mūsu sabiedrībā valda zināmi aizspriedumi šajos jautājumos? Vecim vajag lielu mašīnu, bet sievietei tādu mazāku. Protams kāds mēģina atrast ko stilīgu, bet cits vairāk spiež uz praktiskumu. Izbraucot ārpus Latvijas jau sen esmu secinājis, ka "Vecajā" Eiropā cilvēki izvēlas auto savādāk. Francijā, Austrijā vai Itālijā ir pilnīgi normāla ir situācija, kad acīmredzami pārticis vīrietis brauc ar golfu vai Renault Megane. Kāpēc pie mums šai ziņā ir savādāk? Vismaz man ir iespaids, ka vīrietis labāk paņems 5-10 gadus vecu piekto bembi, kā jaunu Ford Fiesta. Paldies par viedokļiem:)

Edgars37  22:13

...nu tad ka tur galgala ar to naudu ir? Viena rindkopa ta ir svarigs raditajs, cita, akal nekas😃, lai ka tu meginatu, uz diviem kresliem nenozonglesi😃.

22:36

Neviens savu naudu kapa nenems😃, masina nu galigi nav vieniga vieta, kur naudu teret, vel, piemeram, to var randina pateret😃, utt😃

Droshs_Plecs  Nauda ir svarīga, ja:

1) Gribi sievieti, kura būs ar tevi naudas dēļ (prostitūta, ilgtermiņa eskorts, u.tml.)

2) Lai būtu pašapziņa un komfortable dzīve.

Lai sievietei liktos pievilcīgs, nauda ņe pričem. Varbūt vienīgi faktā, ka biji spējīgs to nopelnīt, jo tas norāda uz spēcīgu raksturu.

Edgars37  11:20

...tad no tava teksta tomer sanak, ka nauda ir pricom😃. Tu jaubte megini ka biedrs Hbbs zonglet😁

C_hloe  nauda vienmēr ir svarīga, starp citu :)
a ko kurs grib vai negrib ir jau ciC jautājums

par mašīnām - labāka ir dienesta mašīna
vispār, sieviete mašīnu ka vīrieti izvēlas - ar jūtām :) nu mīlestība no pirmā acu skatiena :)

Edgar, mana pirmā mašīna bija lietota, lieliskā stāvoklī, remonts bija 1 4 gadu laikā, tāds, ka kaut kas bija jamaina, pec tam tik apkope. Japānis :)
Citi mūsu auto, kas arī bija lietoti, nemaz neprasīja lielaku ieguldījumu, ka jaunie.
zinu, ir cilvēki, kas pērk auto pa 500 ar TA un maina uz katru TA uz citu mašīnu :)
Tagad ņemtu dzeltenu bitīti un pieliktu skropstiņas :) Nu es ka sieviete, bet gribu bezceļnieku, drošāk, stabilāk, ērtāk :) (vnk man bija)

Ak jā - par automatiem, nu vispar jau am ar automatisko atrumkarbu nevalda par īpasnieku vai šoferi :) viņa tik vien kā ir daudz ērtāka :)

Edgars37  11:36

Drosak, stabilak, ertak😊, domaju, sadam prasibam vislabak atbildis musdienu tanks😃, tur pat satiksmes noteikumi ipasi nebus jaievero, visi palaidis pat pie sarkana😃😃😃!!!

11:57

A tam Fiat500 ir ari bezcelnieka komplektacija😉?

C_hloe  nu ko kasies :D tankā ar papēžiem neierāpsies un svārkos un vispār - nesmuki :D :D :D

Edgars37  13:13

Nu se tev😃, iesaka visdrosako parvietosanas lidzekli, kam pie faram, prozektoriem un vizieriem var skropstinas pielikt un ap stobru vai antenu roza bantiti apsiet, sakas atrunas-nesmuks, papezi trauce utt😃, nu gan😃!!!

13:28

A vai papedenes un svarkos ieksa tiek😉 un vai skropstinas pie lukturiem pielikt a var un vieta, kur roza bantiti piesiet😉???

Torpedo  es gribu to Fiatiņu nullīti, ko te nesen baneri reklamēja par 92 EUR mēnesī līzingā. Man jo smieklīgāka masīnīte, jo vaorāk man patīk - visādi smārtiņi un MR.Bīna vaģi. Man galīgi auto nevajag, lai pagarinātu krāniņu un tēlotu to, kas neesmu

Labrador  Labu laiku pelnu Norvēģijā, te īpaši ar auto neizceļas, bet Tesla kļūst populārāka. Kolēģim, cilvēkam gados, ir Volvo 240,universals. Te veca Opel īpašniekam īpašumā var būt jahta, kura maksā krietni vairāk, kā ekskluzīvs auto. Cilvēki te tādi, jo nav oho. no. Un interesantākais, ka daudzas ļoti glītas sievietes strādā tehniskās profesijās. Latvijā, ja daba apveltījusi ar tādu ārieni, tad sieviete ir kāda ZZS onkulinja masiere-privatsekretare.)))

adamsone  Man vajag "žurku". Bet tak veselais saprāts neļaus... :(

Edgars37  19:22

Ta ta beiiiidzot tu strada arzemes! Tape man skita, ka tie komenti mazak nauduligaki un sakarigaki palikusi;), Malacis, ka sadusojies;)!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu