TELEFONS

nu kas tas ir - vai varam iepazīties?
iedod numuru, parunāsim pa telefonu.
bet,******, kapēc man ar pilnīgi svešu vīrieti jaruna pa tel, neko nezinot par viņu - nu vispār neko.
veeee, besis!
Ka jums? šķiet ok?

Tessa  uz manu slaveno fuj man ir patents un nobelis par divam goviim, jo tieshi tev un solvitasai nav ar ko sevi nodarbinat, ka tik sašust par riciibu, vecumiem, gajieniem, etc, briižiem ir jabriinas, par ko jums abam maksa algas? par to, ka darba laika sežat oho? ne, nu nopietni2 (c)

paprasiija numurinju, nedeva, saka cepties, uzcepa temu un aiziet jurinja :D

Florisa  Pilnīgi piekrītu autorei, ir jāzin kas ir otrā galā. Kādēļ būtu jārunā ar cilvēku, kurš jau un galīgi neinteresē... neprot uzrakstīt vienu sakarīgu teikumu vai jautā 40grādu karstumā kādas zeķes ir uzvilktas, ar kādām mežģīnēm, vai grib būt tavs vergs, vai der mazdēla lomai....? Cienīsim citu laiku un savu...:))

riebekle  Nekad nedodu telefona numuru, ja sarakstē neesmu to cilvēku iepzinusi vairāk un ja neesmu pārliecināta, ka varu uzticēties. Līdz šim nav nācies kļūdīties un nožēlot. Pirmajās vēstulēs pilnīgi noteikti savu telefona numuru nedodu un nesaprotu tos, kas to dara.

coldlands  Devil, tev niks jānomaina, jo ar tādu niku tik pieklājīgi nav pareizi runāt.

Edgars37  Hloja, nav problemu👍, es tev pagadasu Anglijas numuru ar pamatigu viesabonesanas tarifu LV👍😃. Ielieksi to profila, ar piebildi, ka vestules nelasi, tikai pienem zvanus uz attiecigo numuru un sarunas laiks, minimums, stunda😃👍. Principa, var meginat dabut ari kadas Afrikas valsts numuru, tur tarifs bus vel seksigaks👍😁!!!

rupers  Neredzu neko sliktu , labāk pakomunicēt pa telefoni , nekā nedēļu saraktsīties ..

rokons  Ja sarakstes trešaja reizē jau sūta savu tel nr, ko domāt? Sarakstē bijuši 6 - 7 teikumi kopumā......pavisam nesaprotami. Ja nezvanu, viss izdziest.....:)

marmorakaraliene  Ir divas vienkāršas opcijas - dot telefona numuru vai nedot. Ja kaut kas nepaztīk, nedot, ja patīk - var iedot. I kas te ko lieku apspriest?

virietis1973  Ir ok,sarakstē reizēm sāk dzīt tādus murgus ka viss no šausmām sāk celties stāvus un lejā vairs nelaižas ilgi bet telefona sarunā to neatļaujas,tāpēc labāk ātrāk nekā nekad.

Pillerina  Gribu-dodu, negribu-nedodu. Un tāpat nepiezvana, bet ir piezvanījuši, normāli izrunājuši un miers. Protams, iepriekš sarakste ir bijusi.
Toties 1x bija gadījums, kāds rīdzinieks. Zvana, ceļu, hallo-hallo no manas puses, bet pretī klusums! Tā mazliet saasinot dzirdi, klausos - tā kā biroja telpa, kādi trokšņi kā printeris vai kopētājs fonā, bet klausulē elsas klusas. Zigis sit saujā! :D
Tā arī notiek, vienu reizi gan tik :-)

valmierietis333  Tā kā mazi bērni ... es nedodu nevienai (nu labi ,vienai tik iedevu) ...

Jo mazāk cilvēku zinās tavu numuru ,jo labāk gulēsi un mierīgāk dzīvosi!

Es esmu gadžetu pavēlnieks , bet nevis viņi mani dancinās un traucēs dzīvot!

0_0  tas tāpatkā ra "ejam uz randiņu".... bet kapēc man ir jādod tel.nr. vai jāiet uz randiņu ar katru kas izsaka tādu vēlmi????
Varbūt kādam ir hobijs izskriet uz randiņiem ar visiem vīriešiem no Rīgas un tuvākās apkārtnes... bet nafigm? man nav ne laika ne vēlēšanās realizēt tādas muļķības.....

Labrador  Autore, iesaku būt vēl skurpulozakai un prasīgākai partnera izvēlē! Pat šķietami visidealakais vīrietis ir rūpīgi, ar padziļinātu kriticismu jāizvērtē. Un atradīsies arī tādām utis, vajag tikai meklēt! Iesaku piekasities visam - sākot no profila foto, beidzot ar politiskajiem uzskatiem!

junijs  ir daudz telefonsieviešu, kurām forša balss, sakarīgi runā, loģiski domā, bet dzīvē labāk viņas neredzēt. iepazīties tikai tāpēc, lai runātu pa telefonu nav jēgas, bet telefona nr vienalga ir jādod.

Felde  Cau,ka iet,atsuti numuru..... -sadu varu atssut,pasutit! Bet,kad nedaudz saraksties,pa lielam sso to noskaidro-ir jaadzird,balss looti daudz par cilveku pasaka.Un izrunat nianses ir vieglak,neka rakstities... Tad nu pec sarunas juuti,vai maz verts teret laiku.... Sis ir vienigais,manuprat-logiskais solis uz iepazisanos.

DanaL  Nenāk ne prātā dot savu telefonu, jo 1) neciešu ilgstošu pļāpāšanu pa telefonu, pie tam vēl bezjēdzīgu, jo persona, visticamāk vēl nav nonākusu mani intetesējošo personu lokā, 2) pēc tam vēl netiks vaļā, zvanīs dienu un nakti bez pārtraukuma.
Vienreiz biju tik neprātīga, ka iedevu telefona numuru, pēc mēnešiem ilgi bija jānoklausās viņa dienas darījumu atskaite un jādod savējā.
Man tas bija apgrūtinoši.

Felde  Nevelamas personas var noblokket,neviens nevar piespiest uzklausit gaudas un vaimanas. Bet-esmu par telefonisku komunikaciju,kad kadu laiku esi sarakstijies,un saproti,ka otra puse ir virietis ar smadzeneem! Nu nez,man nav nacies vilties,kad saprotu,ka nekas nevar sanakt,taa ari pasaku,piedod,nu nav verts mums zvaniities.... Nekad naasmu sanemusi parmetumus.
C_hloe.bet ta jau ari ir-tel.sarunas var labak noskaidrot... :)

junijs  nav telefona nr, nav komunikācijas

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu