TELEFONS

nu kas tas ir - vai varam iepazīties?
iedod numuru, parunāsim pa telefonu.
bet,******, kapēc man ar pilnīgi svešu vīrieti jaruna pa tel, neko nezinot par viņu - nu vispār neko.
veeee, besis!
Ka jums? šķiet ok?

Felde  ,,,kad saproti-otra puse ir cilveks ar smadzenem.... Katra situacija tak javertee... ai,nu nav jau tik traki...

cerinzieds18  Vīrieši ir kūtri uz rakstīšanu,tāpēc ar prasa telefona numuru,jo tā kontaktēties māk labāk, kā arī izteikt savas domas un jūtas drošāki.Uzsākot saraksti tik vien parasti sāk ar smaidiņu,Sveika u.tt.,nākošās vēstules atbildes- jā,labi un kā Tev....Bet dzirdēt ir kaut kas savādāk.Cilvēks jau viens otru iepazīst pēc runas veida,pēc balss tembra.
Telefona numuru dot pirmajā reizē tas ir katras personas ziņā,ja sarakste pa vakaru izveidojusies interesanta kāpēc ne.
No manas puses ir bijis dažādi gan pirmā,gan otrā,gan trešā un nekādu starpgadījumu nav bijis,-kāds nezvana,(tik ziņkārības pēc dos vai nedos),kāds parunājas (aiz pieklājības un pazūd),ar kādu notiek ilgāks kontakts.

Lady_G  Protams, ka ir ok; kāpec jātērē laiks sarakstēs; pēc tel.sarunas daudz skaidrāks priekšstats rodas un gandrīz ar jebkuru cilvēku ir interesanti parunāt; protams labāk ja anketā kkas norādīts, bet tā nav problēmu arī bez info un bildes un kā reiz tie ir ne tie sliktākie varianti

saulite34  Tie vīrieši,kas meklē nopietnām attiecībām, tā arī dara,īsa sarakste,sarunas pa telefonu,satikšanās,un katrs pats var izvēlēties,ko darīt,gadiem šeit raudāt,ka neviens vīrietis nevēlas nopietnas attiecības un tikai meklēt trūkumus vīriešos.

Edgars37  21:39

Ka KO;0? Dala savus telefona numurus;D!

Luusila  Stāsts tepat no oHo. Kāds vīrietis bija iedevis savu tel. Nr. vienam babulim; kas tur nu bijis, kas ne,- īsti saprašanās nav radusies, bet babulis, nu, tāds balts, pleznains putns bildē, gala beigās tak vīrieti tribulierēja nezin cikām reizēm, neskatoties, diena vai nakts. Vēl klīst tādas leģendas pa oHo, ka babuls dabūjis par savu aplam uzmācīgo uzbāšanos policijā paskaidrojumus rakstīt.

Un no tā būs mācīties jums, didam,
Nedot numuriņus uzmācīgām fidām.

adamsone  Rakstās mēnešiem, uz randiņu atnāk bezzobains plikpaurītis, sazvanās un tiekas, atnāk bezzobains plikpaurītis. Secinājums - kam lemts bezzobains plikpaurītis, tas no tā neizvairīsies. :)
Ak jā, aizmirsu - apmainās bildēm, atkal atnāk tas pats. :D

Felde  21.55 No kurienes tas fantazijas? Tapec jau ir tas sarunas,es tajas pasaku,ar bezzobainu netiekos,bez auto-netiekos... pie mammites dziivo-netiekos... Tad parunajam,atvadamies,un ja virietis pazuut-vinam ir kads no siem minusiem... viss,vairs mani netrauce.... Nu neskrienu uz randinu,kamer nav skaidrs-kas mani sagaida... Vienreiz bija parsteigums,tik llooti cilvekam patiku-telefoniski,ka pirmaja randina izvilka gredzenu un biodinaja.... vot to nebiju paredzejusi.... Protams,piecelos un aizgaju...

Gunitaa  >21:48 Kas gulbīti baltu dara, ja ne krāna ūdentiņš?" :D
Vajag daudz mazgāties, tad maybe līdz sirmam vecumam atmazgāies. ;))

krokonuts  Pilnīgs sviests ! Nafff numurina , - nafff sarunas , - nafff attiecību (iespējamo ),
sēdēt un stundām ilgi sarakstities , lai saprastu , ka viss ir garām , pilnigs sviests !
Viltus profili , viltus info par lietotāju , viltus bildes , tas viss ir garām un pilnīgs sviests !
Par ko tik domā , profilu īpašnieki !?

Edgars37  22:07

...un ta vini tevi klausa un liekas miera un uz randinu nemegina tikt;D??? Neticu;D. Gredzens nebija zelta, ka aizgaji?

Lady_G  21:39 ha, ha.. runājam pa telefonu! un ko dari tu?

burleska  Man patīk uzreiz pa telefonu. Jo sarakstē laiku daudz vairāk zaudē. Bet pa telefonu uzreiz dzirdi, kas ir kas, un vai sader kaut vai sarunu līmenī. Un vēl- man ir milzīga nozīme balsij. Ja nepatīk, nu tad uzreiz atkrīt.

junijs  sarakste ir bezjēdzīga, jo teksti ir garlaicīgi un atkārtojas pēc satura visās sarakstēs...

Felde  22.26 mani nevar nopirkt..... pat ne ar miljonu... :) Kautkad vienu esmu noblokejusi,bet,principa,nav problemu!

junijs  Šinī tēmā vien kautkāda hloja un tml. vismaz 8reizes ir atkārtojusi vienu un to pašu...nu galīgi nekādas intereses un tur nekāds tel. nr. nevar palīdzēt

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu