TELEFONS

nu kas tas ir - vai varam iepazīties?
iedod numuru, parunāsim pa telefonu.
bet,******, kapēc man ar pilnīgi svešu vīrieti jaruna pa tel, neko nezinot par viņu - nu vispār neko.
veeee, besis!
Ka jums? šķiet ok?

riebekle  Nu jā, balsij arī ir nozīme. Man sanāca kādam vīrietim iedot savu numuru, jo viņam bija bail, ka sarakstē viss lieliski, foto ok, bet baidījās, ka balss varētu būt ne tāda. :D Nu nācās nomierināt viņu ar savu seksīgo balsi. :D:D

VAZ07  Pa telefonu var parrunat visu to pasu ko seit sarakste ,plus vel dzirdi balsi un rodas priekstats par cilveku otra puse! Faktiski tas paatrina procesu , to ko sarakste pateresi saruna bus skaidriba jau pec paris minutem!

Kurts69  nesūtu bildes, nedodu telefona numuru un adresi. Nafig man kaut kādi "Pārsteigumi"? Ja cilvēkam ir interese parunāt, tad sarunā kur satikties un komunicē uz nebēdu.

kvekshkis13  Labdien! Teikšu tā- izbesītā meitene, ko Tu vēlies šeit atrast?Izlikties gudra citējot E.Šafaku, vai citus dzīves nomocītos filozofus? Tu centies uzsvērt, kā tas ir svešam vīrietim dot savu tālruņa numuru, ko es ar viņu runāšu? Zini tad tavam maģistra grādam ir nulles vērtība, jo nemāki komunicēt ar cilvēkiem telefoniski. Zini šis elektronisko iespēju un gadžetu laikmetā ,aizmirstam par parastu vienkāršu cilvēcīgu tet a tet komunikāciju, atvaino TU sēdi OHO, un centies kādu atrast, brīnies, ka kāds otrajā vēstulē prasa Tev numuru,Tad jautājums, ko TU šeit dari? Centies kādam pierādīt cik gudra esi,vai cik inteliģenta? Tak visiem šeit 99,9% ir pajāt, kas TU esi un ko TU dari, fināls ir viens,kā ātrāk Tevi, vai Tev līdzīgu dabūt gultā un tas ir vairāk nekā skaidrs, ja jau esi gājusi uz randiņiem tad pasaki, kāpēc līdz šim esi viena un meklējies . Nevajadzīga pēršanās,par neko..... Veiksmīgu dienu!

Skaidrita  Cilvēks ir sociālā būtne. No pirmās vēstules var just, vai cilvēks ir mierīgs un ir ieinteresēts, lai izveidotos laba komunikācija, vai, tieši otrādi, cilvēkam ir tukšums gan dvēselē, gan intelekta vietā, līdz ar to arī dzīvē. Kad raksta, esot "badā", tas tiešām saucās - zagt laiku otram cilvēkam.

Gvido35  Nu šeit tam visam ir divas puses.Viena,ka negribās ilgi sarakstīties un vēleās sazvanīties,lai būtu pārliecināts,ka patiešām otrā pusē ir sieviete.Nevis vīrietis ar viltus profilu.Vēl ir cilvēki,kuri nevēlās visu par sevi stāstīt svešai personai sarakstē,bet tad sazvanoties izdzirdēt sievieti,kura rupji lamājās,vai bļauj fonā uz saviem bērniem u.t.t.,tādai personai??Nu nē!Tas ir kas līdzīgs,kā nosūtīt firmai savu CV nezinot,kādu algu piedāvās!!!Bet,dati par tevi,tad viņiem paliek.
Un runājot par telefonu,tomēr sadzirdot otra balsi,var nedaudz vairāk saprast,kāds varētu būt tas otrs cilvēks.Un ietaupās laiks.Nu jā!Ir protams internetā pilns ar dīvaiņiem,un savu privāto,īsto numuru nevajadzētu dot,bet tā ir katra paša izvēle.
Protams sākumā vajag izsijāt,kā raksta cilvēks vispār.Vai viņam ir doma satikt sievieti tikai seksam,vai kam vairāk.Un sarakstē to var saprast.Bet tikai nedaudz.
Savukārt sazvanoties,var saprast daudz vairāk.
Vai ir cilvēks ar normālu attieksmi,vai nav.
Kā runā?
Vai ļoti bieži nelamājas,u.t.t?!
Tāpēc,jau interneta vidē,kā tādā,visās jomās ir jābūt piesardzīgiem.It sevišķi sievietēm!!!
Un rakstīt garu dzīves stāstu par sevīm,lai iepazītos,tas aizņem laiku.Un tad atbildes nav!
Cik ilgi tā rakstīsi???
Bet,ja atbild,tad centieties noskaidrot pamata faktus,ko,kā,kas patīk.kāda mērķa vadīts vēlas cilvēks iepazīties un t.t.
Tad jau varēsiet nedaudz saprast,un noteikti sazvanīties.un tad randiņš.
Un bieži jau sanāk satikt ne tādu personu,kādu gaidām,jeb iedomājāmies.
Un tad tā visa garā rakstīšanās ir vējā.
Jo,bieži uz foto mēs izskatāmies labāk nekā dzīvē.Vai ne?!
Veiksmi Tev!Novēlu Tev atrast to, ko tava sirds alkst un meklē!

Labrador  Autore, lai ieinteresētu augsti dotēt vīrieti, ir jauzaudze lieli pupi un jaizbalina mati.

rokons  Sarakste, atšķirībā no tel sarunas, ir asinhrona. Liela iespēja ir, ka zvanot, otra puse ir aizņemta ar ko citu, ne mazāk svarīgu.
Sarakstē var saprast būs par ko runāt jeb ne.
Un tik pēc tam ir jēga randiņam, ja zini, ka saruna būs par kaut ko, abpusēji interesantu. Tel. saruna vienkārši var pārbaudīt, pesona ir pieņemama jeb ne, kaut jāatceras dažādus stāstus par sex pa telefonu. Burvīga sievietes balss, laba psiholoģe, bet reālajā dzīvē........ :)

m600  jā C_hloe,beigās numurs jāmaina...bij pieredze
---
Ja kaut drusku padomātu ar galvu un tik ļoti sagribas telefoniska komunikācija ar nezināmu , tad kur problēma paņemt kādu priekšapmaksas karti, kuru pēc tam nav žēl izmest gružu kastē?

Edgars37  20:24

Pareizi, bez lieliem pupiem un izbalinatiem matiem, vajag ari kajas no zoda;D!!!

Edgars37  17:40

No kurienes to grabi;0? Tev tada ir;)?

Edgars37  18:21

Nu labi, lai ir ta;D

dambo1969  a ja ne pa telefonu,tad varbuut dabaa,pie daugavas?

Lapsa18  .....sarunāties vajag,jo dažreiz vēstules cilvēki raksta ,nokopējot tās no interneta.Ja, sarunājoties ,vīŗietis spēj uzturēt sarunu un mani sasmīdināt,tas nozīme ,ka vērts ar viņu satikties klātienē

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu