Vai tie kas ir attiecībās un sēž OHO, tiešām ir attiecībās?

Spriežot pēc sevis, kad biju vēl viens tad mani saistīja visādas attiecību tēmas un to apspriešana.Tad kad man jau uzradās mana burvīgā dāma, man jau tas sāka interesēt aizvien mazāk un mazāk.Jo tāpat jau tā dzīve ir piesātināta un ir ko citu darīt un tādai sēdēšanai(no kuras patiesībā nemaz nekādas jēgas nav)neatliek ne laika, ne arī vēlēšanās.Tāpat arī viens mans paziņa kad bija viens ienāca te katru dienu, bet tagad kad ir attiecības, jau labu laiku te nav bijis.Bet... te ir daudzi kas saka ka nu ir attiecībās un neko nemeklē, bet neizlaiž gandrīz nevienu dienu bez OHO.Jautājums, vai viņi melo par tām savām attiecībām un viņiem tiešām tādas ir?Vai nu tās ir tik garlaicīgas ka jāturpina sēdēt OHO?

Ladybug123  Es pateicu savas domas un man nav nevienam jāpaskaidro, kāpēc tā domāju. Un gluži vienalga kādā statusā esat- attiecību vai bez attiecību. Vairāk gan šķiet.....cilvēki ar stipru uzmanības trūkumu.

Labrador  Pilniigi iespeejams , daudziem ,daudzaam esoshais partneris kaadaa zinjaa neapmierina vai apnicis , gribas izjust jaunas emocijas. Bet arii negribas , ka piekjer. Taapeec arii daudzu profilu foto ir ar metinaashanas maskaam , vai arii nobildeets pakausis , peedas vai pupi.

brokastisgulta  Pirmkārt jau Tu esi garlaikots tips kas uzdod garlaicīgus jautājumus. Otrkārt oho auditorija noveco...un tas iet fakts.paliek aizvien bezcerīgāka garlaikota auditorija kas komentē pieredzes apmaina lietas tika būtu paši gudrākie cilvēki pasaulē. Ja rezumējot Tavu jautājumu....tas viss ir tikai aiz garlaicības:)

Geisha  1. Šis ir izklaides portāls nevis tikai un vienīgi iepazīšanās. Nejauc OHO ar Gribu.
2. Kas Tev daļas kurš kādās attiecībās? Ka tik ielīst kādā guļamistaba.... fui
3. Mēs visi sen jau zinām pat Tavu sirdsdāmu un jūsu jaukajām attiecībām. Es uzvāri kafiju savai sievietei nevis te tēmas cep.

virietis1973  Sacepās tie kuri ir attiecībās bet kuras par attiecībām grūti nosaukt,kaut kā tā.D

marmorakaraliene  Viss vienkārši - vienam TV, otram-dators. Un miers mājās. Kaķis pa vidu pie abiem.

korneelija1958  Skaitās pieredzes apmaiņa,bet parasti te nav nekādas pieredzes vai jautājumu iztirzāšana.Vienu un to pašu cilvēku vienveidīgās atbildes-ko bāz savu degunu,kas tev par daļu kā citiem .Reti kurš uzdrošinās daudz maz tuvu tēmai ko atbildēt.Tagad par tēmu.Ja cilvēks ir attiecībās tad gan laika nepaliek lasīt šīs vienveidīgās muļķības un kur nu vēl katru dienu komentēt.Ja jau ir kādas attiecības tad tās neapmierina un cenšas meklēt ko atbilstošu savām vajadzībām.Tad nu sanāk ir attiecībās ,bet vēl sēž oho.Gan jau atkal kāds teiks ko nu vari par citiem spriest,katram savs.Ko nu katram savs ,bet tomēr daudz kas mums te visiem kopīgs.

av2  man, saakot no kaadiem 15, vienmeer ir bijussas attieciibas.

C_hloe  visiem gribas būt baltie un pūkainiem :) pat ja pats skaidri apzinās, ka nebt tāds nav. varbūt jāsāk ar to, ka pārstāj melot paši sev?
kornēlija 1958 precīzi uzrakstīja un tiešām, sacepās tie, kuri IR ( :D ) attiecībās..... it kā

LaskovijMerzavec  Tā īsi, nav starpības vai esi attiecībās vai nē. Jā, PA ir laika kavēklis/zaglis, bet zog laiku neatkarīgi no tā, kāds ir Tavs status. Bet arī laika zaglis ir nepieciešama lieta dzīvē. Varētu padomāt, ka FB tiek publicēta ļoti vērtīga informācija, tāds pats surogāts vien ir, kurā pamatā tiek atgremotas sen zināmas patiesības vai joki.

Attiecībās esot, tas nenozīmē, ka esi 24/7 nodarbināts ar tām. Savukārt uztraukums, ka esot attiecībās var "nolaist" pa kreisi, tad manuprāt, to daudz ātrāk un efektīvāka var izdarīt, nesēžot internetā.

EIZHENIJA_FINKA  Sociālie portāli ( nu un oho tieši tāds arī ir), daudziem ir palikuši kā vienīgā komunikācijas vietne latviešu valodā, strādā un dzivo tālumā, sveša valoda gan darba, gan privātajā komunikacijā. Kaut kāds šarms jau šai vietnei ir, ka ieliek gan sejasgrāmatai, gan traukiem el vē.

marmorakaraliene  Laskovijam un finkas jaunkundzei pa cepumiņam!

edding  Eizhenij, šarms ir anonimitāte. Fb vai trukos ar bildēm, radiem, bērniem, vīriem, te kā zaķis vai kaķis.
Par tiem, kuri ārzemēs, skaidrs, neies tak katru vakaru uz pabu, pasapņo iekš OHO.

jadore  Varianti daudz un dažādi. No vienas puses, ja ir attiecības un veselīga komunikācija tajās, tad mazāk laika būt portālos, protams, ja darbā nav jāatsēž laiks. No otras puses, ja ar partneri kultu visu šos ´´sviestu´´, kas tiek kults te, tad ātri vien paliktu bez partnera, jā un domāju, ka te netrūkst arī tādu, kuriem ´´vārtiņi ´´ uz citām attiecībām ir palikuši vaļā...

EIZHENIJA_FINKA  Da kāda tur anonimitāte - vienkārši VIRTUĀLAIS TĒLS. Te tak daudzi krustu šķērsu viens otru reālaja dzīvē pazīst! Nu, pasaki, ka Ugunskura Kurinātajs nebija foršais ar saviem Dobeles stāstiem! Bet jā, Partijas Vadlīnijas piegrieza skābekli lingvistiskajai ekvilibristikai PA, izvirzot Nopietnu Izglītojošu funkciju šaja sadaļā - Nekādas Ālēšanās! Lai tā būtu. Lēni, bet tā dzirkstele dienasgrāmatās vēl plēn.
Es nezinu, vai facebooka sociālo šizofrēniju, ar laiku likšanu, interesed un do you have more pfotos vai is the price negotiable, pie vecā televizora pārdošanas var uzskatīt par adekvātaku uzvedību. Tur ta vēl trakāk, manuprāt, tās izsūtnes un DRAUGI un Somālijas pirātu draudzibas aicinājumi un aizdevumu piedāvajumi. Jā, un kakova hrena man būtu jāizkrame ģimenes ceļojuma foto sociālajā vietnē? Radiem un reālajiem draugiem es varu parādīt tāpat!
Par tiem, kas vēlas reāli iepazīties cits stāsts, tie tad var likt bildes un pozicionēt savu mērķauditoriju.

Luusila  Smīdina šie patiesības sludinātāji, sak, ja būtu attiecības, tad šejienei laika nebūtu. Tas jums, idejātu sugai, kas nu izņēmuma kārtā kaut kādu variantu beidzot sev ar grūtībām sameklējuši un gribat ar zobiem un nagiem ieķerties, lai neaizmūk- tas jums laika nav. Tas jums ir tā, ka jāsēž klāt un jāskatās mutē, ko nu teiks, lai zin pareizā tonī līdzi dziedāt un izpatikt.
Nu a tādām kā man, vecām celulītpakaļām, kas noprecētas tuvu pie trīsdesmit gadiem atpakaļ, nav jāgaida no cienītā nezin kādas tur atklāsmes. Es kā rentgens viņam cauri redzu (un viņš man arī); pa šiem gadiem otrs ir tā iepazīts, ka brīžam pat jārunā nav,- atbildam uz balsī neizteiktām domām. :) Es zinu, kurā vietā un kurā brīdī viņam kas ieniezēsies,- tādēļ man nav jāsēž cisku pie ciskas.
Neizprotu, aiz kādas loģikas es nedrīkstētu palasīt oho, kamēr cienītais skatās kaut kādus tur štrunta futbolus, basketbolus vai citādu herņu, kas mani ne mazākajā mērā neinteresē. Ne es viņam ko liegšu, ne viņš man, jo robežas mums sen ir skaidri definētas un zināmas.

marmorakaraliene  Luusilai arī cepumiņš /man slinkums gari rakstīt, Luusilas doma izteikta manā gaumē/

fargo  lūsila. nu, tāpēc(troļļa vārdus izmantojot) tev privātā dzīve arī esot garlaicīga, kamēr citiem tā ir piesātīnāta ar "burvīgu dāmu". :)

es ot pat nezinu kā to domāt, cilvēks iztēlojas, ka mītiskās "attiecības" ir tā, ka turpmāko mūžu viņa nonstopā būs sadevusies rokās, vai sēdēs viens otram pretim, lūkojoties medainām acēm? man ir grūti saprast, kā cilvēki kopdzīvi iztēlojas tā, ka divi ir viens otram piezīdušies klāt kā zuši visur, vienmēr, nonstopā. no otras puses, ja ir tāda mentālā atkarība no otra, tad varbūt pat nav brīnums, ka nekas nesanāk. jo es tev saku, cilvēki bēg no tādiem, kas uzkaras kaklā un vairs nekad vaļā nelaiž - ne tev brīva laika, ne hobiju, ne laiskošanās iespēju, bet tāds otrs ir piezīdies un pieprasa visu tavu laiku tikai sev, sev. tā ar jums mīlīši neviens nedzīvos, pat otrs tāds pats, jo būt tādā lomā ilgi nav iespējams.

nodzīvosi 18 gadus bez neviena kreisā soļa, ot tad arī parunāsim, kas te ko un kā... klaunāde, jej bogu.

Kurts69  ja cilvēkam ir stabilas attiecības, tas nenozīmē, ka viņš ir miris un nekas cits viņu vairs neinteresē. Plus rutīna. Un pat ļoti labās attiecībās kaut kas mēdz pietrūkt. Tāpēc nesaskatu neko dīvainu apstāklī, ka te ir gan precētie, gan tādi kam ir draugi vai draudzenes. Domāju ka te ir pietiekami daudz tādu, kas vienkārši ietusē nevis meklē sev mīļākos vai vīrus/sievas.

virietis1973  12.02 Bet ja vecis sedetu šeit mainot vienu pēc otras nojātās klaviatūras un bet celulītpakaļa tikai skatītos daiļslidošanu,arī rakstītu beidziet smīdināt?.D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu