Vai tie kas ir attiecībās un sēž OHO, tiešām ir attiecībās?

Spriežot pēc sevis, kad biju vēl viens tad mani saistīja visādas attiecību tēmas un to apspriešana.Tad kad man jau uzradās mana burvīgā dāma, man jau tas sāka interesēt aizvien mazāk un mazāk.Jo tāpat jau tā dzīve ir piesātināta un ir ko citu darīt un tādai sēdēšanai(no kuras patiesībā nemaz nekādas jēgas nav)neatliek ne laika, ne arī vēlēšanās.Tāpat arī viens mans paziņa kad bija viens ienāca te katru dienu, bet tagad kad ir attiecības, jau labu laiku te nav bijis.Bet... te ir daudzi kas saka ka nu ir attiecībās un neko nemeklē, bet neizlaiž gandrīz nevienu dienu bez OHO.Jautājums, vai viņi melo par tām savām attiecībām un viņiem tiešām tādas ir?Vai nu tās ir tik garlaicīgas ka jāturpina sēdēt OHO?

veeja_roze  Es domāju, ka katram savi uzskati par attiecībām. Par sevi varu teikt, man nepatiktu, ja mans vīrs regulāri ņemtos pa iepazīšanās saitu. Izklaidei domāta sieva, ja ar sievu nav interesanti, tad nezinu, ko es darītu.

C_hloe  :) nu bet cik tās vecmēbeles vēl taisnosies un sludinās, ka ciskai nav jābūt pie ciskas un riciņai rociņā :D
Ir jàbūt :) pēc darba un savuem hobijiem, brîvajā laikā :) ir pāris un ir ģimene, kurai ir vajadzības un intereses :)
Un nav ko ar fb salīdzināt :) vnk smieklīgi :) tas ne tikai nav vuens un tas pats, tas nav pat līdzīgi
Nu bet tak tusējat te uz nebēdu... tik, ja tik ļoti jātaisnojas, ka jums ir ideālās dzīves, tad diez vai tā ir :)
Un vai jums nav vienalga, ko mēs par jums domājam? Pasakiet vēl, ka mums skauž :D

LaskovijMerzavec  13:18...ok, lai ir par Tavam cHloje... cilvēki, Tev ļoti toleranti mēģina paskaidrot, bet ja jau ļoti gribas meklēt melnu kaķi melnā istabā, tad nevar to aizliegt...

Un būsim godīgi, te daudzi ar savu laika aizpildījumu krietni vien pārspētu Tavējo...

KOMPETE  Vecmēbeles te bija pirms tevis , C_hloe, un būs, tad, kad tu no šejienes aiziesi. Nevienam, neko pierādīt netaisāmies.
Un bupmphauzenu mēs mīlam, labāk viņš ar savu regulāro ļurināšanu, nekā pilnmeness upuri, ar haotisku patskaņu un līdzskaņu savirknējumu teksta vietā...:)

Sarkangalvite23  Es esmu attiecībās ar darbu, tāpēc nav laika. Bet, kad darba mazāk, kā šobrīd, varu būt attiecībās ar oho :)

C_hloe  13:46 es zinu un mani priecē tas, ka es te nebūšu :)

EIZHENIJA_FINKA  Nekad nedaru to, kas nepatik un neatrodos vietnēs, kuras man nepatīk.
Ja tev, te, 14.12, liekas sūdigs Sūnu Ciems, un tu tomēr te esi, tad viss vecmēbeļu antikvariāts izsaka tev dzilu līdzjutibu.
Piedzimi
Pamocījies
Nomirīji.

C_hloe  Jums iestagnējusi domāšana, visiem kopā. Jūs kā tādi virtuālie dvīņi :D
Finka, lasi vēlreiz. Ceru, ka acis tev sasaistītas ar smadzenēm un spēj izlasīt uzrakstīto, nevis sev vēlamo :)

Luusila  Mēs ne dvīņi, mēs te astoņīši un divdesmitīši. Jā, mēs te smuki stagnējam. Un esam ar to dziļi apmierināti. Kam nepatīk, lai risina pats savas problēmas. Mums te patīk, un iepūtiet.
Vēl vairāk- es te vienmēr stāstu, ka man dikti pa prātam tas šaušalīgais bubulis- rutīna. Cienītais zina, kā man patīk; es zinu, kā viņam patīk, un mēs abi rutīniski darām viens otru laimīgus, kamēr dažs labs cits nezin, kurā galā un kā nu būs bakstīties, lai ķertu nebijušas izjūtas, aizmirstot, ka nav nekā jauna uz pasaules.

Luusila  virietis1973, un es, tavuprāt, šeit mainu nojātās klaviatūras vienu pēc otras, ja?
:DDDDD

Edgars37  Es a sliecos uz to pusi, ka, ja es butu attiecibas, nebutu te manis, jo oho man vnk neatliktu laika;D, protams, laiks butu, ja butu velme mekleties;D. Tiri par busanu attiecibas un PA monitoresanu, ja attiecibas jau ta panem zinamu laiku;D, ari ne, jo ir saturiski un informativi daudz vertigaki resursi, ka tas pats FB, pinterest utt. Tad kape es te naku;)? Intereses pec palasu ka personazi te pus burbulus, kam ar realitati maz sakara, kadu pakaitinu;D.

Kurts69  tie kam nav attiecību izmisīgi mēģina pierādīt ka viņiem gan viss būtu ideāli:D Varbūt tomēr nevajag uzskatīt sevi par pasaules nabu un ir vērts ieklausīties to viedoklī, kam ir otrās pusītes, bet tomēr atliek laiks arī Oho?

C_hloe  18:08
Jo?

Kurts69  jo var pamācīties no citu pieredzes. Pat pieņemot ka katrs no šeit esošajiem otrās pusītes meklētājiem ir absolūts dārgakmenis( nu varbūt tikai pagaidām neslīpēts), tomēr attiecības veido divi.
Manā uztverē Oho ir tāds pats ļaunums kā instagram, facebook, draugi utt. Jebkurš portāls, kaut vai Delfi, paņem manu un jūsu laiku, ko būtu iespējams pavadīt ar savu draugu vai mīļoto.
Tāpēc arī cenšos te būt iespējami reti, pamatā darba laikā. Šīs brīvdienas ir izņēmums.

Nenotveramais  Vai tie kas katru dienu iet uz darbu ir attiecībās...?

veeja_roze  18:08. "tie kam nav attiecību izmisīgi mēģina pierādīt ka viņiem gan viss būtu ideāli:"- tāpēc mums nav šo attiecību, jo nav atrastas ideālās. Tāpēc mēs esam šeit.

virietis1973  Luusila,Tu nē,Tu droši vien glaudi trubu.D

Edgars37  18:41

Vot sitas mani iefascineja pa nopietno;D. Ko te no citu pieredzes var iemacities;D? Piemerus neprasisu, bet visp vilcienos, ludzu;D. Par sevi - es te neko ta ari neesu vel atradis, ko iemacities, tikai pabrinities un pasmieties, to ja;).

Kurts69  19:35, te var mācīties no rīta līdz vakaram. ja tikai ir vēlme. Sievietes te pietiekami atklāti stāsta par to ko vēlas, kas nepatīk, kāpēc notiek tā vai citādi. Ne jau viss te ir murgi.
Galvenais ir dzirdēt arī citus, nevis kā rubenim riesta laikā tikai sevi.

Edgars37  19:51

Vot sitadu komentu del man ari patik oho PA;D un, ja sadu komentu izdodas izprovocet, tad var ari gardi izsmieties;D.
Nu ko, macies, mos izdosies oho abslovet ar medalu un Sarkano diplomu;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu