Vai tie kas ir attiecībās un sēž OHO, tiešām ir attiecībās?

Spriežot pēc sevis, kad biju vēl viens tad mani saistīja visādas attiecību tēmas un to apspriešana.Tad kad man jau uzradās mana burvīgā dāma, man jau tas sāka interesēt aizvien mazāk un mazāk.Jo tāpat jau tā dzīve ir piesātināta un ir ko citu darīt un tādai sēdēšanai(no kuras patiesībā nemaz nekādas jēgas nav)neatliek ne laika, ne arī vēlēšanās.Tāpat arī viens mans paziņa kad bija viens ienāca te katru dienu, bet tagad kad ir attiecības, jau labu laiku te nav bijis.Bet... te ir daudzi kas saka ka nu ir attiecībās un neko nemeklē, bet neizlaiž gandrīz nevienu dienu bez OHO.Jautājums, vai viņi melo par tām savām attiecībām un viņiem tiešām tādas ir?Vai nu tās ir tik garlaicīgas ka jāturpina sēdēt OHO?

Kurts69  20:01, nez vai pats apzinies, cik vēl esi bērnišķīgs.

DanaL  Ja ir gribēšana, cilvēki atrod laiku visam, gan hobijiem, gan sērfošanai, neatkarīgi no tā, ir attiecības vai nav. Ja gribēšanas nav, tad nebūs arī bez attiecībām vai kā citādi.

Es nekad neesmu atmetusi savus hobijus, vai mainījusi intereses, atkarībā no tā, kādās attiecībās esmu ar citiem. Ir bijuši brīži, kad tiem patiešām nav laika, un nedaudz pametu novārtā, galu galā, es vienmēr esmu attiecībās ar sevi.

P. S. Edgaram37 šovakar vairāk nelejiet un neļaujiet pīpēt visādu draņķi.

C_hloe  Oho ir parastà atkarība.
Šeit trūkst trešās puses vuedokļa, kura mums nebùs, jo tie ir tie, kas ir attiecìbās un nav te.

Kurt, bērnišķīgs esi tu. Kurš liek tev domāt, ka pārējiem nav attiecìbu pieredzes?

LaskovijMerzavec  “Ja tantei būtu ritenji!!!” - “Ja mums būtu attiecības!!!”

Lenita  Interesanti, ka daži var nikni palikt pat pie šāda jautājuma. Katrs taču var darīt kā grib!
Pēc savas pieredzes varu teikt, ka nekad dzīvē nav bijusi vēlme atrasties šādos portālos. Ne laika, ne vajadzības, ne intereses.
Bet, viss mainās, un tagad lasu un secinu, ka diskusijas tādas pašas kā dzīvē, ja vien pazib normāls jautājums.
Nevaru gan iedomāties, ka es vai mans vīrs sēdētu pie datora un komunicētu ar citiem, ja tajā pat laikā ir milzum daudz iespēju pavadīt brīvo laiku.

Nenotveramais  Tik dīvaini, kā tie Laimīgās attiecībās esošie sēž ne tikai te... bet vēl Otra puse un citos iepazīšanās portālos... 😂
No malas tas izskatās, kā pensionāres/ri pie dauzdzstāvenes uz soliņa... 😂

Edgars37  20:20

Apzinos, jo, ir tads teiciens - Ar berna muti runa....;). Cerams, so sakamvardu zini;)

20:22

Nu kapeeee tu sestdienas vakara esi tik nezeliga;(;D, nedodzersana/pipesana tak boja veselibu;)

C_hloe  LM, kad tev beidzās argumenti Edgaram, tu melns uz balta uzrakstīji, ka nevēlies ar viņu runāt, jo tevi interesē sievietes :) interesanti, ka esot laimīgās, veksmīgās un visādi citādi piepildītās attiecības, tu atrodies iepazīšanās portālā un tevi šeit interesē sievietes. Mīļi

Tak esat te un stāstat, ka jums viss ir ok (nu izņēmot atkarību), neviens tak neprotestē :)

jadore  19:35, te var mācīties no rīta līdz vakaram. ja tikai ir vēlme. Sievietes te pietiekami atklāti stāsta par to ko vēlas, kas nepatīk, kāpēc notiek tā vai citādi. Ne jau viss te ir murgi.

Te varētu mācīties, ja tava partnere šeit stāstītu to, ko viņa nestāsta tev. Kā tev var noderēt svešu sieviešu vēlmes? Nekā. Katra sieviete ir citādāka. Tāpēc jau ir tik svarīgi partneriem sarunāties/iepazīt vienam otru.

Luusila  OK, bez ampelēšanās: bet tik tiešām šeit var šo to iemācīties. Ja grib. Reizēm var pabrīnīties par vienu vai otru viedokli, ar kādu pastrīdēties, kādu apsmiet, citu krietni izkaitināt- ņerrr, ņerrrr. Bet reizēm ir tā, ka izlasi kādu viedokli, un saproti, ka var uz to lietu paskatīties arī tā, un tas nav nepareizi, kaut atšķiras no mana uzskata. Jebkas, kas liek padomāt, cilvēku izglīto.

LaskovijMerzavec  C_hloe... es rakstīju man interesē sievietes! Tā ir jau Tava interpretācija, ka es šeit kko meklēju un ka sūdīgas attiecības. Bet, ja vēlies mani apmierina arī versija, ka man nekas nav - ja kamielis nav kamielis, tad nav :)

Tas pats attiecas arī uz Edgaru... man nekas viņam nav jāpierāda vai jāpamato. Ja grib rakt tamponus Vecāķu pludmalē, tad lai droši to dara:)

jadore  Luusila, piekrītu, arī es esmu šo to aplūkojusi plašāk šeit, šo to vairāk sapratusi. Bet man nenāktu pat prātā partnerattiecības iztirzāt šeit, tās vienīgi un tikai ar partneri.

Edgars37  22:33

Tā ir jau Tava interpretācija, ka es šeit kko meklēju un ka sūdīgas attiecības(c), nu bet kamer nav pieradits pretejais, ari sada teorija ir dzivottiesiga;D

Nu paga, ideja par tamponu kapseta atdzesetu Moet dzerosu Bugatti somiinas nesataju pieder tev;), man tik ta ideja riktigi uzjautrinaja un pieradijumus jau es neprasiju;D

LaskovijMerzavec  10:49... nu tad arī pierādiet savas teorijas:)

Edgars37  13:54

Ja tu to nedari, kape mums butu jarauj telnaska uz pupiem;D?

Zhenija  To paprasi viņiem pašiem.

LaskovijMerzavec  14:00 ... un kape man būtu jarauj telnaska pāri galvai, lai pierādītu, ka kamielis ir kamielis? Ja apgalvo, ka kamielis nav kamielis, tad pats arī lai rauj stringus, pāri galvai:)

Gunitaa  Es arī nesapatu, kāpēc te vispār būtu kas jāpierāda?! Lai tak bumhauzens, edgars, u.c. domā, ka visi te vientuļi, izmisuši un PA raksta, lai patiesībā iepazītos... :DD

Edgars37  14:26

Nu bet tev velreiz pa abeces burtiem saka, ja pats nerauj, neprasi citiem raut;D, un tak nevajag vel tos nabaga kamielus te ieksa pit;D.

raima  Mja... Man bija radies iespaids, ka pa PA dzīvojas tikai attiecībās esošie. Izrādās, ka arī daži bez attiecībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu