Dvēsele....

Mēs visi ,droši vien zinām ,ka mēs neesam tikai vien pliki vai apgērbti :) ķermeņi ,bet mūsos ir arī tas neredzamais ,ko sauc par dvēseli....Šī tēma laikam īsti neatbilst šai sadaļai ,bet,kāpēc gan nē...jo mums ir arī attiecības ar Dievu.Varbūt ,ka daudzi to noliegs ,bet savā iekšienē,kad nav vairs neviena,kurš varētu palīdzēt grūtā brīdī ,mēs vēršamies pie Viņa.
Jautājums ,vai Jūs mēdzat runāt ar Dievu ?

Edgars37  20:49

Es esmu neticigais lidz kaula smadzenem un vel biski talak, bet man ir bijusas tadas reizes, un ne viena vien, kad notikuso, ne ar ko citu, ka vienigi palidzibu un vadibu no augsas, izskaidrot nevar;). Protams, man par lielu skadi un sirdsestiem;D, ta ka es tava vieta hop gan neteiktu;).

Droshs_Plecs  Kāpēc tu dvēseles eksistenci pasniedz kā faktu?

Dvēseli izdomāja cilvēki, lai mazāk besītos un taisītu pašnāvības.

Kad cilvēks nomirst, ķermenis sairst un viss.

Tava "apziņa" rodas triljoniem sinapšu un neironu mijiedarbības rezultātā.

Paula6  Dzīvē ir bijušas situācijas, kad liekas, ka kāda neredzama roka tevi izvedusi no sarežģītas problēmas, bet tā ir tāda lieta, par ko publiski, mandomāt, neklājas runāt, jo tas ir katram dziļi personisks jautājums. Bet dvēsele ir pavisam kas cits...tā domāju.

Edgars37  21:00

Sajauci divas lietas;). Vins ir Vins, a ieklausisanos sevi vnk trene - aizej uz mezu, nostajies uz stabiem un tad megini tikai redzet, tikai dzirdet, tikai just, tikai saost, tikai just, tad visu kopa, tad izjuti savu degunu un ta pa visu kermeni uz prieksu...un tad vari iet majas;D

Rozinite67  Palīdzēt sev grūtā brīdī vari tikai Tu pats un nevienam Tavas grūtības neinteresē...

neko  Palīdzēt sev grūtā brīdī vari tikai Tu pats un nevienam Tavas grūtības neinteresē...
---
Tāds viedoklis iespējams tikai cilvēkam bez ģimenes un dzimtas.

riebekle  "Palīdzēt sev grūtā brīdī vari tikai Tu pats un nevienam Tavas grūtības neinteresē...
---
Tāds viedoklis iespējams tikai cilvēkam bez ģimenes un dzimtas."

Patiesībā tiešām ir tādi brīži, kad neviens nevar palīdzēt. Nav runa par naudu, par atbalstu grūtā brīdī, bet ir tādas sāpes, kurās neviens nevar palīdzēt, lai kā mēģinātu un lai kā arī vēlētos. Tās ir tikai pašam jāizsāp, jāpārdzīvo, jāpārsāp, un neviens nekad tur nespēs palīdzēt, arī ja būs blakus.

neko  Viņi palīdz ar to vien ka ir. Motivē nesalūzt, celties un iet.

Geisha  Esmu uzaugusi katoļu ģimenē. Ticību mācīja jau kopš agras bērnības, bet pēdējos 15 gadus grēkus sūdzējusi neesmu. Vēl negribu. Uz katoļu baznīcu eju reti, jo man vairāk patīk tās mazās pareizticīgo baznīciņas ar vaska svecēm. Un vēl man ir svarīgi, lai neviens nelien manā dvēselē ar saviem noteikumiem. Ik pa laikam pasūtu lūgšanas par dzīvajiem un aizgājušajiem.

riebekle  "Viņi palīdz ar to vien ka ir. Motivē nesalūzt, celties un iet."

Nē. Viņi visu padara vēl sāpīgāku ar to, ka nespēj palīdzēt. Ka ir blakus, bet vieglāk nepaliek.

neko  "Nē. Viņi visu padara vēl sāpīgāku ar to, ka nespēj palīdzēt. Ka ir blakus, bet vieglāk nepaliek."

Nu jā - sievietēm laikam tomēr savādāk, viņas gaida, lai palīdz atbalsta utt. :))

Felde  21.31 Ir sapes,kuraas trauce kada klatbutne... un tiesam neviens nevar palidzet,pat ne pasi tuvakie.-tikai laiks...Nav pat tadu vardu kas mierinatu. Esmu piedzivojusi un zinu ko saku.

neko  Felde: nav runa par klātbūtni, bet drīzāk apziņa ka ir citi kas ir izturējuši vēl sliktākas lietas un nevēlēšanās būt vājākam par viņiem.

Felde  ...tas nav vajums... un labakais ko var darit-beigt ucinaties,likt mieru,laut izsapet. Bet,iespejams,kadam vajadziga cita attieksme.

valmierietis333  -Kurš apgalvo ,ka dvēsele ir neredzama , tas ka nespēj to ieraudzīt , nenozīmē ka tā ir neredzama!?
Spokus un citus rēgus ar vairums neredz ,bet tas nenozīmē ,ka tie neeksistē !

Ticu Visumam , sarunājos ar dabu un kosmosu , ieklausos sevī ,
ignorēju sektu ,ko sauc par baznīcu un viņas izdomāto mācību , kas ir tīrs šarlatānisms ar sagrozītiem un pieskaņotiem faktiem , sagrozītu patiesību!

Cik lielam liekulim cilvēkam jābūt , lai ticētu tikai sev ,bet kā iet slikti - tā atceras visādas baznīcas un ticības !? Nožēlojami.
Sasmīdina tie viendienas vai svētdienu ticībnieki - vai nu ir , vai nu nav - nevis vienā dienā esmu ticīgs , pārējā laikā dzeru šņabi un lamājos kā ateja !

C_hloe  22:18 komentāra noslēgum tikai liecina par to, cik maz Tu zini par kristietību :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu