Vai tu tiktos ar vīrietu kuram īsti nemaz nepatīc?

Vai tu tiktos ar vīrieti, ja uzzinātu, ka tu neesi viņa pirmā izvēle pēc tā ko viņš vēlās, bet gan kāda ceturtā vai sestā, un viņš ar tevi tiekās tikai tāpēc, ka tās citas kuras viņsm pstika labāk par tevi, viņš nav varējis dabūt?

saulite34  Vai tu tiktos ar vīrieti, ja uzzinātu, ka tu neesi viņa pirmā izvēle pēc tā ko viņš vēlās, bet gan kāda ceturtā vai sestā, un viņš ar tevi tiekās tikai tāpēc, ka tās citas kuras viņsm pstika labāk par tevi, viņš nav varējis dabūt?[c]

Te jau daudzi vīrieši ir gatavi tikties ar tām ,kuras pat īsti nepatīk.

_Biezaa_oome  Ir vajadzīgi arī vienkārši draugi! Daudz reiz eju jaut kur kopā ar kolēģiem kā čoms un priekš parunāties. Nav nemaz baigi jāpatīk!

ketija64  Ja tada problema :) pastav ,bet parsvaraa ir taa ka man nepatik :)

anis  Interesanti gan-kā lai uzzina,ka patīk,ja netiekas? Ja to pasniedz atklātā tekstā,tad gan...pieņemu,ka normāli būtu apvainoties un izvairīties.

Kurts69  a kāpēc gan nē? Aiz lepnuma vai?

nakunakutekuteku  Taa patikshana un nepatikshana iesaakumaa biezhi vien ir stipri mainiigs lielums.

C_hloe  Es par sevi uz 23:24
“Tad kā? Vientulība cerot uz variantu Nr.1, vai reali kopā ar variantu nr.7?”
Šausminošs variants ir samesties ar dajebko, lai tikai būtu. Un, nupat jau sapeatu, ka tā daudzi dzīvi.
Es tā nevaru, vnk nevaru.

av2  Gan jau, pa lielam , viss atkariigs no izsalkuma.

Tessa  kapec nevar tikties ar viiriešiem? nav obligati jabut katra izvelei. tirlinisks jautajums un tirlinisks skatiijums.

riebekle  Deavids "Riebekle, ko tu darītu, ja tu tam savam variantam nr.1 pilnīgi un galīgi neesi vajadzīga un tevi kategoriski atšuj."

Riebekle atmestu variantu Nr.1 kā nesošu un neeksistējošu un meklētu nākamo variantu Nr.1. :)

gertrude  ja cilvēki tiktos tikai ar tiem, ar kuriem uz sitiena ir ,,lielā love´´, pasaule būtu daudz mazāk apdzīvota. cik nav dzirdēti stāsti par ,,no sākumu viņš/viņa man nemaz nepatika, bet tad...´´

cerinzieds18  Visa dzīve ir kā laimes spēle,vienam Tu patīc,kādam nepatīc.Dažreiz pat nepatikšana pāraug kaut kas vairāk.Katrs mēs esam individuāls
īpaši liela nozīme vai pirmā,ceturtā,sestā nesaskatu. Gala rezultāts var iznākt ar pozitīvu pieskaņu.

leopardine  Ja es to zinātu, tad, protams, netiktos! Priekš kam man tāds, kurš sapņo par citu! Bet te jau nevar zināt, cik bijis to, kuras viņu jau atšuvušas. Tāpēc īsti babņiki nekad nepiedāvāja visām pēc kārtas. No skata vienu un tā arī ir viņam tajā vakarā karaliene un ja viņa tomēr viņam atsaka, tad norij to un neskrien uzreiz pie citas. Jo citreiz sieviete mēdz atteikt arī tikai tāpēc lai pārbaudītu vīrieša intereses noturību, ja viņš pie pirmā nē, skrien pakaļ citai, tad ir tikai tāds taurenītis, kurš lidinās no ziediņa uz ziediņu un paļauties uz tādu nevar, viņš nav cīnītājs.

Rodzerina  Manai vienai draudzenei sita bija.Tikas vina ar vienu virieti vairakus gadus ik pa laikam ka draugi,vins vinai ne ipasi patika un vina vinam ari nu ta.Abiem bija citas attiecibas,kad kadam pajuka,tad viens otram paraudaja utt,bet neka intima vairak par bucam tur nebija.
Un ta vini tur cupojas,cupojas kamer sacupojas,jo bija viens pie otra pieradusi,redzejusi viens otra plusus un minusus un tagad jau 4 gadus ka preceti un ir kopejs bernins.

Edgars37  09:38

...nu bet ari ja babniks pec smagas aplidosanas ir ieguvis karoto, kur garantija, ka vins pie ta paliks😃? Adrenalina trukums vinu vnk dzis uz prieksu, uz jaunam frontem😃.

Arma  Skatoties uz kāda tipa randiņu aicina. Ja uz kopīgu koncerta vai pasākuma apmeklējumu - turklāt uz tādu, uz kuru gribētos iet, kāpēc ne? Bet vispār atkarīgs, kā uzaicina un cik ļoti patīk tas, kurš uzaicina.

Eneile  Tad kā? Vientulība cerot uz variantu Nr.1, vai reali kopā ar variantu nr.7?
_________________________

Bet kur teikts, ka Nr. 7 ir sliktāks par Nr.1?
Ok, nr. 1 atkrīt. Tad gaida kamēr parādās nr.2, kurš kā minimums simpatizē ne mazāk kā nr.1. Un tad, atbilstoši šai loģikai, kur problēma ar nr.7?

jadore  Reiz sen, senos laikos biju ar džeku uz koncertu, kuram es patiku, bet kurš man nepatika, nav to vērts, vai nu abpusējas simpātijas, vai arī man nevajag.

ViltigaLapsa  Nē ! Augstu vērtēju sevi un savu laiku ! Lai gan kā tu vari zināt ,ka īsti nepatīc....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu