Vai tu tiktos ar vīrietu kuram īsti nemaz nepatīc?

Vai tu tiktos ar vīrieti, ja uzzinātu, ka tu neesi viņa pirmā izvēle pēc tā ko viņš vēlās, bet gan kāda ceturtā vai sestā, un viņš ar tevi tiekās tikai tāpēc, ka tās citas kuras viņsm pstika labāk par tevi, viņš nav varējis dabūt?

ViltigaLapsa  Viņš jāpadancina tad arī redzēs vai tā īsti tu patīc vai nē. Ir vērts tikties tikai ar to kuram tu ļoti patīc.
un kurš tev pašai ļoti patīk. Vīriešiem iesaku rīkoties tāpat.

Kurts69  pieredzējuši un rūdīti kadri nedancinās...

ViltigaLapsa  Burleska ja Tu vīrietim neesi skaista nepatīc pēc izskata. Tad normāls vīrietis nekad ar Tevi vispār netiksies. Domāju godīgs. Bet ja izmisis tad seksam varbūt vai sarunām....:).
Bet kāpēc sievieteissevi tā jāpazemo un jāiet ar tādu tikties...kā izpalīdzētājai :)

ViltigaLapsa  Šausminošs variants ir samesties ar dajebko, lai tikai būtu.!!!!

Piekrītu hlojai tas patiesi ir traģiski. Un vēl vairāk manuprāt vairo vientulības sajūtu.
Tāpēc jātiekas tikai ar to kas ļoti patīk un kuram tu ļoti patīc. Pārējais mazāk nav vērts...

burleska  Viltīgā lapsa, ir tik daudz neglītu cilvēku. Ja nebūtu normāli, ka reizēm tomēr citas vērtības ņem virsroku, tad viņi visi paliktu bez pāriem, bet tā nav. Ideālo smukulīšu ir tik maz :) (es te gan par vīriešiem)

dzintars45v  Ja hohmai,tad uz jautājumu paskatoties no otras puses,sāc aizdomāties priekš kam tad tam vīrietim to vajag,tērēt laiku un enerģiju uz sievietēm,kas viņu neinteresē,tā tu tikai lieki čakarē nervus sev un tam otram cilvēkam?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu