Ragi😃

Ko domajat par ragu liksanu partnerim😉? Vai ta ir drosme, vai glevuliba😠😃? Es esmu ragu liksanas atbalstitajs pilna mera, jo dzivo tik vienreiz un izdevibas, ja pasam karojas, nav ko veja kaisit😃. Tatad, kads ir jusu viedoklis😃?!

EIZHENIJA_FINKA  Pie manis ir ļoti dārgi.

VecmeitaARrunci  Man skiet,ka neuzticiiba ir tur,kur nav iistas uzticeesanaas vienam pret otru,nespeeja izrunaaties un piesliipeeties viens otram un ar seksu tam nav nekaada sakara.tas ir taads virspuseejs un primitiivs pieneemums,vieglaakaa atruna.kaapeec vienaas attieciibaas visu laiku aizdomas un zemapzinaa velnins diida,ka nav kaut kas kaartiibaa,bet otraas attieciibaas viss mieriigi,harmoniski,nekaadu aizdomu?

C_hloe  es uz šito provokāciju nepavilkšos :D :D :D

EIZHENIJA_FINKA  Izpaužos es privatajā sarakstē, nevis krūmos.

borzomi  Vairākiem resursu nepietiek.

Aukstums  Viedoklis pa visam vienkàršs- ja zini,ka nespēj būt mongāms,neveido attiec. Esi brīvo att.piekritējs,tas ir jareklamè un atradīsies,kura būs ar mieru..bet sāpināt,necienīt to,ko esi izvēlējies, nav labi...

Garoznieks  Ja uzliek ragus, kaut kas nav kārtībā attiecībās. Es nerunāju par nimfomāniem, kuriem gribas visu laiku un nevar to kontrolēt.
Ja ar partneri pazūd unisons, nav brīnums, ka vienam no viņiem gribas atkal taureņus vēderā. Tā kā izrunājot pārkāpumu, nostādot sevi krāpnieka lomā un izanalizējot, domāju, ka vienu reizi piedot var.

DanaL  Ceru, ka tev iebildumu, ka tev pašam arī ragi jānēsā, jo partnerim tak arī gribas visu to... nu "dzivo tik vienreiz un izdevibas, ja pasam karojas, nav ko veja kaisīt".

LaskovijMerzavec  Lai gan protams jāskatās, kas pats un partnere esiet.

Ja guli ar kazu, tad jau abiem piestāv ragi. Ja ar lauveni, tad ātri paliksi par vienkārši alni!

senga  Ja kārojas,tad var likt ragus ar visiem žuburiem.Bet kā tu justos pats,ja TEV kāda tādus uzliktu un baudītu dzīvi kā vēlas.

av2  sieva, uzzinaajusi par viira neuzticiibu, sakravaaja koferus, un paarvacaas pie miillaaka :(
Par jautaajumu, nopietnaak. Jaa, ir dazi eksemplaari, kam tas ir asiniis, bet tikai daazzi. Paarsvaraa cilveki , gan sievietes, gan viiriessi, nu tomeer ir godiigi, un ja kaads kaadam liek ragus, tad nopietns ir iemesls. Viiriessi ar savu dzerssanu biezzi vien noved pie taa , ka sievieteem ir miilaakie. Sievietes ar savu muuzziigo "par maz, par maz "zaaggi" , vai super sex bija tikai "liidz kaazaam".......noved pie taa, ka viirietim viss noriebjaas utt. Tie ir tikai dazzi piemeeri.

borzomi  ārprac av2,kā Tev neiet!:))

Laurencia  Stulbs jautājums- kam Tev attiecības?
Ja patīk likt ragis, tad esi brīvs buks un lecini ko gribi...
Nepatīk tādi indivīdi- neatbalstu!

Virgo  Zinu šitās ārkārtīgi godīgās kuras viena otrai stāsta : Es biju ļooooti tikla , savam vīram pirmo reizi iedevu tikai pēc otrā bērna piedzimšanas.....

RSQuattro  Tādēļ, ka dzīvo tikai vienreiz, atrod tādu cilvēku ar kuru kopā ir labi un nav jāmeklē citi caurumi/krāni.
Ragus liek garā vāji cilvēki un vēl vājāki par to raksta šeit oho.

baluba  Mans viedoklis ka tas nav labākais risinājums. Bet tā kā uzskatu ka vismaz pusē gadījumu paši sev tos ragus izvēlas un saliek, tad nevienu nenosodu. Tas ir no abiem viennozīmīgi atkarīgs.
Atbalstu ja otrs to veicina.

Liga2  Ja tavai partnerei nav iebildumu un tev nav iebildumu dalities ar savu sievieti, lai jums abiem veicas. Katram savs attiecibu modelis. Personigi man tas nav pienemams .

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu