Ragi😃

Ko domajat par ragu liksanu partnerim😉? Vai ta ir drosme, vai glevuliba😠😃? Es esmu ragu liksanas atbalstitajs pilna mera, jo dzivo tik vienreiz un izdevibas, ja pasam karojas, nav ko veja kaisit😃. Tatad, kads ir jusu viedoklis😃?!

Felde  Katrs ir tiesigs darit kaa veelas. Drikst izveleeties ko veelas! Bet,vai taadu,kurs neciena lidzcilveekus,kurs savam tuvakajam iespllauj dveeselee-vai ir cienas veerts?-nee! nekad! vienkarsi-nieciiba! Dari ko velies,bet partauc esoso situaaciju!

Paula6  Hhhhmmm...ragulicējs, bet nu neizbrīnija jautājuma autors..kaut ko līdzīgu varēja sagaidīt lasot viņa komentārus citās tēmās. Var jau likt tos ragus, cik vien spēka, tikai pēc gadiem nav jabrīnās, ka pret tādu nav ne cieņas, ne ievērības un uzmanības, mīlestības un var palikt viens kā saļodzījies stabs. Ar tādu nebūtu pat vēlēšanās sasveicināties... Bet var arī būt ka tēma ir tīša provokācija, jo pietrūkst uzmanības?

nedolce_negabana  Ja grib drāzties pa labi, pa kreisi, tad kādēļ atrasties attiecībās??? Pozicionē sevi kā brīvu vīrieti un dari, ko vēlies... ja vari atrast, ar ko:)) Bet ja kāda mājās gaida un gatavo vakariņas, tad tas ir cūciski, protams!

rokons  Ragi, tas ir kristietības produkts, kaut pirmais ragnesis gan laikam bija Jāzeps.
Ja kāds no laulātā pāra gūst baudu no sakara ar citu personu, neviens nav cietējs. Tikai jāsaprot, ka šāda informācija nedrīkst nonākt otra laulātā ausīs.
Vienkārši, ir intīmas lietas, kas lauleņu starpā nav jāklāsta.
Vēsture pierāda - mīļāko eksistence ir bijusi, un laikam arī vēl ilgi būs.

miers2  Ragu likšana nozīmē vispirms un galvenokārt piedzīvojumu meklēšanas sekas

riebekle  Lasu un prātoju, cik ilgi būs jāgaida, kamēr dzīvē aplauzīsies tie kategorisko viedokļu paudēji.... Ir teiciens - viena pagale nedeg. Attiecībās ir divi. Un nekad nav tā, ka viss ir skaisti, rozā un ar cakiņām un tad pēkšņi viens no abiem izdomā "A davai ka es tagad uzlikšu ragus!". Ja tie radziņi parādās, tad jāpaskatās - kāpēc. Un nevajag meklēt vainu tikai vienā.

LaskovijMerzavec  20:48 ... nejau vaina tikai vienā. Nejau par to stāsts.

Tad reāla situācija, vakarā atnāc mājā, tikko nomīlējusies. Un ko vīram darīt? Izlikties neredzam? Samīļot? Uzprasīt kā bija? Pašam izmēģināt?
Vai arī atgriezies mājās un paziņo, šovakar esmu pārkniebies, seksa nebūs.

Priekš kam to vajag? Dzīvo atsevišķi un kniebjas, ar ko un kā gribas!

No sērijas- Sieva aizsūta vīra mīļākajai - Tas, kas Tev tagad mutē, šodien bija man pakaļā!

Kurts69  Ir pietiekami daudz objektīvu iemeslu lai atrastu sev romantiskus piedzīvojumus pa malu. ir simtiem situācijas, kad drīzāk muļķis būtu tas, kurš vēl censtos būt uzticīgs! Bet ir viens moments, kas man reāli sprūst kaklā un tie ir - meli. Kā cilvēks, kas jau labu laiku dzīvo saskaņā ar savu sirdsapziņu, mani besī doma par melošanu. Nesaku "Nekad", tas būtu muļķīgi. Bet noteikti neesmu gatavs savu iekšējo komfortu apmainīt pret prastu nodrāšanos.

EsparTevi  Glups jautājums. UN vispār kā, tehniski cilvēks kuram labākajā gadījumā ir ´´ONS´´ vispār var uzlikt ragus :D

neko  Drosme, gļēvums? Domāju ne viens ne otrs - drīzāk muļķība. Atsevišķos gadījumos pat mazohisms (kad guli ar vienu, bet domā ar citu).

C_hloe  Rokon, nemuldi
Jāzeps bija pirms kristietībad

Geisha  Kurts69

Vīrietis ir kā tanks T34, kuru ir ļoti grūti pagriezt un manevrēt gan dejā, gan gultā, gan dzīvē. Sieviete var pielāgoties jebkuram vīrietim. Tāpēc vai nu tas vīrietis ir labs mīlnieks vai nav. Bet sievieti gudrs vīrietis iespēlēs kā vijoli. Un vai nu šī vijole skanēs vai neskanēs tas ir atkarīgs tikai no spēlētāja prasmes. Un ja šis spēlētājs neprot spēlēt uz vienas vijoles tad kāda vajadzība viņam uzticēt orķestri? Lācis par diriģentu?

C_hloe  Hmmm, Grisha, labi teikts!

baluba  Nekas nav atkarīgs tikai un vienīgi no viena spēlētāja, tās nu ir muļķības. Kaut dažādi jau esam. Vīrieši redz tanki un sievietes vijoles :)

ube  Ja ej, tad tā, lai partneris neko nezin. Citādi sākas melošana acīs skatoties, un tā piebeidz ticību un cieņu. Reizēm prātoju, kāpēc tik daudzi precētie slapstās apkārt?? Vīrieša daba?

LaskovijMerzavec  ... mazohaisms ir dzīvot kopā ar kādu, kurš/kura ir jākrāpj:)

Kurts69  Geisha, viss jau ir skaisti, tikai no stabules vijole nekad nesanāks. Pūt kā gribi.

fargo  ielaistos ar manu sievu - mirtu. bez variantiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu