Cik toleranti esat?

Tolerance - iecietíba pret citu uzskatiem. It ípaši, ja citu viedoklis diametráli pretéjs júséjam. Gan dzīvē, gan internetā. Pieņemat, ka jūsu vieddoklis var nebūt vienīgais pareizais vai tieši pretēji, uzskatāt, ka visiem "jāpūš jūsu stabulē"? Vai spējat pieņemt, ka jūs kritizēs?

dzintars45v  Ja humoram,tad priekš kam man veselā saprātā pīties ar indivīdiem kuru domas ir perpendikulāras manējām,ir sava komanda ar kuru izstrādājam kopējus projektus atbilstoši savām interesēm,ko pārējie par to domā,pilnīgi pofig,konstruktīvu kritiku uzklausam uz pārējo reaģējam pēc divu punktu instrukcijas-punkts pirmais-man vienmēr taisnība-punkts otrais-ja nu gadījumā man nav taisnība,tad skatīt punktu pirmo...D,D,D!!!

burleska  Esmu iecietīga pret visu, kas man netraucē dzīvot :)

burleska  Bet man nenormāli patīk diskutēt un strīdēties- tas nenozīmē, ka es nepieņemtu cita viedokli, vari mierīgi palikt ar savējo, bet, ja vēlies par to parunāt, labprāt ;)

adamsone  Kritika nav mans iecienītais saldēdiens, tas nu gan. :D Lai nu kāds teiktu, ka viņam gan ir citādāk.
Bet par toleranci - atkarībā no tā, par ko ir runa. Ir viedokļi, pret kuriem esmu īpaši netoleranta un mainīt tur neko netaisos.

ieva03  Šajā PA TIEŠĀM ir liela tolerance-nozākāt,nomelnot un nokritizēt,viena puse karo pret otru,un tik uz priekšu!

Vaukskis  Es esmu pietiekami tolerants, kaut gan kritiku pieciešu ar grūtībām.

ViltigaLapsa  Skatoties KURŠ izska viedokli ! Ja tas ir inteliģents,gudrs cilvēks kuru cienu, uzticos tad ieklausos .Bet protams pirms tam izvērtējot...

Deisa  Reizēm varbūt pat pārāk ņemu par pilnu to citu viedokļus. Pateicoties oho iemācījos, ka ir arī brīži, kad ir jāsadod pa ņuņņām, ne diskusijās jāielaižas. Taču tikai dažreiz!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu