Vīrieši, vai Jums patīk dumjas sievietes ?

Man ir 1 simpātiska un forša kolēģe, brīva, bet viņai vairāki vīrieši esot teikuši, ka viņa ir pārāk gudra... Vispār jau tas nav nekāds baigais jaunums, ka vairums vīriešu baidās no gudrām sievietēm un turas no viņām pa gabalu (attiecību jomā). Protams, nekas nav absolūts un visi nav vienādi.
Bet kā ar Jums? Patīk gudras vai labāk ne visai gudras? :)) ) Sievietes arī tiek aicinātas izteikties par šo jautājumu. :)

jadore  Gudra sieviete vienmēr liks vīrietim domāt, ka tieši viņš ir ģimenē/attiecībās galva...

Vīrietis vienkārši IR ģimenē/attiecībās galvenais .Kapēc jāliek domāt? Problēma sākas, ja viņš tā nejūtas un jāsāk teātri spēlēt/ nemitīgi domāt, ka tik ko nepareizi pasaku. Kurš gan to ilgtermiņā var izturēt? Tāpēc apsveicami ir, ja saprot jau sākumā un attiecības neveido ar nepiemērotu cilvēku.

fargo  par gudrību.
mans iespaids ir tāds, ka par gudrām tiek sauktas sievietes, kas ir lecīgas, strīdas vajag vai nevajag, lai tikai pozicionētu sevi iespējami augstāk, austprātīgas, nicinošu attieksmi, kas uz vienkāršiem jautājumiem pamanās atbildēt rupji, izaicinoši. nav obligāti visa šī... "krāsainā" vienai piemītoša, bet vairākas komponentes vienā raksturā gan. vismaz pēc maniem novērojumiem.

nezinot neko par minēto sievieti, grūti teikt, kas tur par lietu. un jāpiekrīt, ka nereti sievietes sauc par foršām tās, kuras vīriešiem nez kapēc neliekas diez cik foršas. kāpēc tā? ak jā, un tad koptās. "viņa ir tik kopta!" šis man patīk visvairāk. tak suns ar viņu, cik viņa kopta, it kā tas būtu kaut kas nozīmīgs, nevis pašsaprotams.

un ja minētā vīriešu replika, ka sieviete priekš viņiem ir "pārāk gudra" ir patiesa, tad ieteiktu šo frāzi uztvert tā, kā to uztver vīrietis, piemēram, es. "pārāk gudra" nozīmētu kādu no pirmajā rindkopā minētajām gudrības pazīmēm. vai vairākas. un replika, patiesībā, nozīmē... sterva.

Laurencia  Tēmas autorei - Uzdevi jautājumu un tagad sacepies, ka visi sāk ķidāt “tavu draudzeni”... Katrs interpretē pa savam.. Nevajag uzreiz kaut kādu sviestu gvelzt.. nebija tādas domas kādu aizskart.. ja jau šo jautājumu uzdevi publiski, tad mācies pieņemt dažādos viedokļus, kas var nesakrist ar Tavējo un nepatikt... Dzīve ne vienmēr glauda “pa spalvai”... p.p.s. Pārlasi vēlreiz manu pirmo komentāru - varbūt beidzot sapratīsi galveno domu ;) Veiksmi!

Stika  Pajautāt autorei vai viņa bijusi kopā ar kolēģi uz randiņu - tur pat vārds "stulbums" ir par maigu teikts... 😀
Cits savukārt, apśauba jèdzienu "forśas" ... 😀😃
Visi tik viedi, tik viedi....😀😎 ka pat komentēt negribas.... 😎😎

janka42  Vajadzētu nodefinēt, kas ir gudrība, vai kāda ir gudra sieviete. Savādāk cik cilvēku, tik arī viedokļu par gudrību.
Esmu pārliecināts, ka par dumju, vai gudru izaug, nevis piedzimst.
Protams, ka jebkurš vēlās sev blakus redzēt gudru sievieti, bet kāda līmeņa spēlētājs pats esi?
Mēs dabūjām tikai to, kam ticam un to, ko ceram. Mēs koncentrējam savus spēkus uz savām iespējām un rūdām sevi praksē un pilnveidojamies...kļūstam labāki, gudrāki...Ir jāmācās komunicēt vienmēr...
Kāds reiz teica: Nav dumju bērnu, ...Ir slikti skolotāji.

gggacca  Palasījos te komentārus un ... zini, man labāk tad muļķītes patīk. :)

Stika  Gunitaa, te ir tādas vairākas, kuras uzskata, ka tèmas autors nedrīkst pat iepīkstēties oponēt, jo tad viņam uzreiz tiek pārmests, ka viņš nepieņem dažādus viedokļus..... 😝😜
SVIESTS un I D I O T I S M S. !!!

valmierietis333  Gunita , tas nav godīgi - Tu vispirms iepin tēmā konkrētu cilvēku un pēc tam lūdz ,lai to aizmirstam un runājam par citiem ! ;)
Ja pieminēta konkrēta sieviete ,tad arī gribas vairāk par viņu ko uzzināt ,lai izprastu situāciju!

-Pievienojos Fargo viedoklim ,
bieži vien ir cilvēki ,kas ne tikai nezin ,ka viņi nav visai gudri , bet arī nav spējīgi to pieņemt - lecīgi ,iedomīgi , pārāk augstās domās par sevi , pasaules naba - atliek tikai viņam atvērt muti ,lai pārējie vēlētos mukt prom ,jo strīdēties ar viņu nav vērts!

Piemēram , visas tās čačas ar sabakstītajām lūpām , varu derēt ,ka viņas visas sevi uzskata par skaistām un gudrām , bet man tā ir viena no pirmajām pazīmēm ,ka meitene nav visai gudra - viegli ietekmējama - seko slimai modei ,uzspiestām vērtībām , skrien aunu baram līdzi !
Ja vēlēšos redzēt viņas pī lūpas - kārtējo reizi noraušu viņai bikšeles lai apskatītu , nevis meklēt līdzības ģīmī!
-Tādas parasti lenc ne visai gudri tēvaiņi - pieprasījums liels!

Un miera labad normāls vīrietis nevēloties skandālus , dodot kurvīti var arī viņu nosaukt par pārāk gudru priekš sevis , kas tulkotos - ´´mēs neesam uz viena viļņa´´ , bet īsto iemeslu lai domā pati ,ja vēlas! Šo sauc par pieklājību , kādreiz ir kas arī jānoklusē - nevar acīs vienmēr stāstīt taisnību ,jo tā var sāpināt - tādēļ šis variants tāds kā caur puķītēm!

adamsone  Viņa tev to pateica un tu taisnā ceļā uz šejieni?? Neko šajā jautājumā nevar pateikt vispār, nezinot ne to sievieti, ne vīriešus. Var būt duraciņi, kas viņai vnk netiek klāt, var būt sieviete, kas visus mušī ar savām gudrībām. Visādi var būt.

preilene  Nu nez... Tad jau kaut kas nav bijis kārtībā ar Tavu kolēģi vai tiem vīriešiem. Visi manis satiktie vīrieši gudrību vienmēr ir pieskaitījuši pie plusiem.

EIZHENIJA_FINKA  gunita, reāls piemers. Jauka, simpātiska, loti sirsnīga, ar augstāko izglītibu , komunikacijā patikama jauna sieviete. Precējusies, bērns skolas vecumā. ( Jāteic, storijs nav par vietējiem aborigeniem, bet par trešo valstu pāri) Vīrs arī simpātisks, gimenisks, naudiņu pelna, apgādā ģimeni. SEKSA VIŅIEM NAV VISPĀR. Tagad. bērns piedzima un..... nu tas vīrs tā kā varētu ar to savu ""kaitīgo ieradumu"" viņu netraucēt. mūžam nepateiksi, zinot šo cilvēku, kas tas var būt tā.
Tas, ka kādam nav attiecibu, var nozimēt arī tieši to un neko vairāk - DA NEVAJAG VIŅAI, varbūt ne apzinati, bet neapzināti.

Stika  Laurencia, Tavs uzbrukums autorei bija netaisnīgs un neadekvāts.
Adamsone arī šoreiz totāli neadekvāta, laikam karstums dara savu. 😀😃😄
Īsāk sakot, es arī laikam vairs nepiedalītis tādā balagānā.
Bet par tēmu varu teikt, ka IR tādi veči kas baidās no gudrām sievietēm un beidziet vienreiz liekuļot! 😎

Torpedo  Man ir tikai viens kritērijs, kas ir gudra sieviete - ja var galvā sareizināt manis piedāvātos 2 ciparu skaitļus vai ja var mani šahā apspēlēt. Parasti no populācijas tādas ir kāds 1%, tāpēc labāk neko neteikšu par gudrajām sievietēm

Viirietis_V  Ja šī Tava kolēģe būtu kaut kripatiņu gudra,tad savaņģotu jebkuru vīrieti,jo tikai dumjās fleitē par tēmu *vīriešiem nepatīk gudrās...*
Nu,gluži tas pats ir ar resnajām-tās ikmīļbrīd skaita pantiņus par saviem *sievišķīgiem apaļumiem*vai begemotu riepām,bet pūš un elš un atkal elš.....

amelija  Vīrietim patīk gudra sieviete, kura prot klusēt.

tapatvien1  gudrs visur ir gudrs:)) manupraat gudrs cilveeks ar visiem rod kopeejas teemas par ko parunaat:))

draboss  Nepatīk dumjas. Un nav tāda "pārāk gudra" :) Nez kā tas varētu izpausties? Ok, ir tāda kā pārgudrība, kas drīzāk ir nevis gudrība, bet plātīšanos ar itkā piemītošu gudrību, būtībā tāda patu dumiķe. Un es īsti nepiekrītu ka vīrieši baidās no gudrām sievietēm. Kāpēc lai baidītos? Kas tas par murgu izdomāts. Vienkārši ir kontingents kam viņas neinteresē jo paši nevelk līdzi un es domāju gudrajai sievietei neinteresē arī tas kontingents, viņiem vienkārši nav par ko runāt. te paŗāk bieži izskan tas "baidās". baidās no attiecībām, baidās no gudrām sievietām u.t.t. nevis baidās, bet nevēlas. Kad satikt tādu kuru gribēs tad viss notiks, ja gribēs arī viņa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu