Vīrieši, vai Jums patīk dumjas sievietes ?

Man ir 1 simpātiska un forša kolēģe, brīva, bet viņai vairāki vīrieši esot teikuši, ka viņa ir pārāk gudra... Vispār jau tas nav nekāds baigais jaunums, ka vairums vīriešu baidās no gudrām sievietēm un turas no viņām pa gabalu (attiecību jomā). Protams, nekas nav absolūts un visi nav vienādi.
Bet kā ar Jums? Patīk gudras vai labāk ne visai gudras? :)) ) Sievietes arī tiek aicinātas izteikties par šo jautājumu. :)

saulite34  Tēmas autore varēja izskaidrot,kāda ir dumja sieviete?

bika  Vīriešu pārstāvjiem labāk izprotams šis jautājums.

Aukstums  redz, ar gudru sievieti nav interesanti vidējam vīr.saprātam, JO: makaroni neturās,pēc izturēšanās, mīmikas, žestiem nosaka- melo vai nemelo... intuitīvi atšķir dažādas smaržas... varētu rakstīt un rakstīt... rezultātā gudrajai, inteliģentajai sievietei, ja viņai tas vīrietis tik tiešām reāli patīk - ir jāpslēpj sava gudrība, loģiskā domāšana utt... grūti . bet izdarāms...

rabinovics  taa pat kaa ir dumjas sievietes ir dumji viiriesi...nevar tak prasit lai katrs viirietis prot tamboreet un izsuut krusta duurienaa un katra sieviete saremonteet galda lampu...ja virietim ir galva uz pleciem tad katra sieviete vinam atraisiisies

Virgo  Saprotu ka mans salīdzinājums nav tas labākais, bet iedomāsimies divas automašīnas viena gudra (piebāzta ar elektroniku līdz jumtam , fīčas vairāk ka saprašanas) otra normāla ģimenes mašīna. Ar pirmo pa servisiem vien dzīvosi un prieka nekāda , ar otru nav problēmu , baudi dzīvi...

raima  Gudra Sieviete neliks justies Vīrietim dumjam.
Reiz komunicēju ar vīrieti (tad bija ap 35 g.v.), kurš itkā nesaprata svešvārdus (pat bieži sastopamus, piem., populārs, racionāls, komunikācija, interpretācija utt.). Pats arī tiešām tos nelietoja. Nu ko, iespringu un centos iztikt bez svešvārdiem- sākumā bija pagrūti, vēlāk jau labi izdevās.
Tā arī nezinu- tiešām nesaprata vai muļķi dzina :)

riebekle  Vienam gudra, citam muļķe. Pēc kā klasificē? Pēc izglītības dokumentu skaita? Pēc matu krāsas? Pēc tā, cik gudra izskatās (ar brillēm - gudra, bez - muļķe)? Kas nosaka to - gudrumu?

Piparkuka  Patīk. Un baidās.
Nu- paskatoties, ka visām dzērājām, pļēgurēm un visādām citādām "nepareizām" ir vīrieši, tātad patīk pilnīgas glupiķes. Tās, kas nepieskata bērnus utt utt.
Arī tās, kas taisa plastiskās operācijas utt.
Cik gudrs viens, tik otrs.

Nu var ņemt par piemēru dažus skolotājus, ko pazīstu un kas tiešām ir gudri, patīkami, interesanti, inteliģenti, aizrautīgi. Arī viņu sievas ir gudras.

Tā ka nevar saprast...:)

Piparkuka  Jā, piekritīšu leopardīnei!

VECA_PIEPE  Maša:"Ta ot tjebja ņesjot olkoholom, kozjol!"
Vaņa:" Da po tomu, čto ja pil, dura!"

ViltigaLapsa  Pārāk gudra...viņa tiem vīriešiem nepatika. :)
Vai arī variants , ka tiešām viņa runā par 2 viem un cenšas visiem izrādīt savu zināšanu.

Visam jābūt ar mēru. Kuram gan patīk paštaisni pārgudreļi. Vīriešiem patīk skaistas sievietes un viņi neliek galveno uzsvaru uz gudrību. Svarīgākā ir āriene !

ViltigaLapsa  Draboss....pilnībā piekrītu ! Man ir tāds pats novērojums no dzīves.

riebekle  Cienu tos gudros vīriešus, kuri ir intelektuāli, akadēmiski un ineliģenti gudri, bet nekad, runājoties ar viņiem, otram neliks sajusties muļķim. Man ir tas gods un prieks pazīt dažus tādus, ir bauda ar tādiem sarunāties, to nevar izteikt, kāds pēc tādas sarunas ir gandarījums. Tie, kuri zina, par ko runāju, sapratīs.

grieta_85  https://www.youtube.com/watch?v=2f1dhfN-nLQ

neko  Vēl vīrieši mēdz teikt "tu priekš manis esi pārāk laba" un daudz ko citu, kad vēlas pieklājīgi atšūt:)

Nē dumjas nepatīk, bet lieliska atruna.

coldlands  Jap, tāda nedaudz ku-ku ir tieši laika, kas nesas basam kājām pa pļavu, un kliedz, vizbuļi vizbuļi vizbuļi.....

C_hloe  Reiz ieradās burve pie manis

Un teica:-Nāc izvēlies,

Vai gribi būt skaista vai gudra;

Kā teiksi ,tā notiksies!

-Ak ,burve,būt skaistai ir jauki,
Un jauki ir gudrai būt,
Es tomēr ne skaista,ne gudra,
Bet laimīga vēlos kļut!
/Ārija Elksne/

Vaina toč nav “gudrībā”, ne arī izskatā :)

VECA_PIEPE  Vaņa sēž pie vakariņu galda, ēd un uzrunādams Mašu, piesit ar delnu uz galda virsmas:
"Žena, ti tokaja dura i golova tvoja pusta kak otzvuk ot etoi dubovoi doski,...ta komu bez meņja ti tokaja nužna!"
Maša atstumj savu šķīvi, nomet karoti, pielec kājās un steidzas uz ārdurvju pusi:
"Vaņ´, sidji milij, ješ dorogoi,...ja sama otkroju- noverno eto sosed prišol. On slučaino včera svoji goļsoni v našei spaļņe zabil, poka ti pjanij u poroga voļalsja!"

Vaukskis  Labāk patīk padumjas sievietes, it īpaši, ja viņas satiek šad tad un kopā nav jādzīvo.

Tessa  Piep? tev viss ok? neraksti, ludzu, krieviski, labi? labak parstasti latviski.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu