Vīrieši, vai Jums patīk dumjas sievietes ?

Man ir 1 simpātiska un forša kolēģe, brīva, bet viņai vairāki vīrieši esot teikuši, ka viņa ir pārāk gudra... Vispār jau tas nav nekāds baigais jaunums, ka vairums vīriešu baidās no gudrām sievietēm un turas no viņām pa gabalu (attiecību jomā). Protams, nekas nav absolūts un visi nav vienādi.
Bet kā ar Jums? Patīk gudras vai labāk ne visai gudras? :)) ) Sievietes arī tiek aicinātas izteikties par šo jautājumu. :)

marmorakaraliene  Nepazīstu nevienu vīrieti, kuram patiktu dumja sieviete, bet nepazīstu arī vīriešus, kuriem patiktu "gudrās" ar ašpadsmit diplomiem, "zīmulīte".

Kurts69  nu ne jau gudrībā ir problēma, bet gan lecīgumā. Ja cilvēks visu laiku cenšas paspīdēt ar savu gudrību, tad loģiski ka visai ātri uzkrīt uz nerviem.

ketija64  pēc pārāk gudras nāk dumja? pēc kādas skalas notiek vērtējums?

anis  Jā, laikam lecīgums ir piemērotākais apzīmējums. Nāk atmiņā sievas stāstītais par omes pamācībām sievišķajās viltībās intrigas saglabāšanā. Jaunībā par to zviedzām,bet tikai ar laiku pilnībā sapratām teikto. Tur bija pārdomas par dzīves gudrību un postošu pārgudrību.

VECA_PIEPE  Tessa, vai ar #19:31 esi izteikusi visu savu īpašo gudrību šīs tēmas sakarā? Ja tas ir tā, tad nepārcenties- ar to esi jau pamanīta un gribēju atgādināt, ka Piepim valodu gramatikas skolotoju Ohujiņa publikācijās arī bez Tevis jau ir pietiekoši, nepārstiep vēderu!

Labrador  Viņai noteikti nav blondi mati un lielie pupi, tāpēc nav vīrieša. Ne jau izglītība un intelekta tā vaina. Lai izbalina matus, uztrenē pupus.

leopardine  Cik garlaicīgi, redz, lecīgās nederot vajagot klusi sēdēt kaktiņā ar savu gudrību. Bet itāļu filmā par spītnieces savaldīšana tādas kaislības bija, tik seksīgi. Un pat tajā krievu ļubov i golubi kur Gurčenko bija tas kūrorta romāns tur tak viņas abas bija lecīgās un onkulis klusiņām stūrītī sēdēja.

ieva03  Kas ir gudra sieviete,vai gudrs vīrietis? Par šo tēmu mēs varetu filozofēt no rīta līdz vakaram.Katram savi kritēriji,un tie visi varetu būt apžaubāmi,tā kā katram savs.

ieva03  Ak,tā,šeit jau bija runa par dumjajām,un dumjajiem,atkal kļūdijos.

Kurts69  leopardine, mana pieredze rāda, ka gudri, izglītoti un inteliģenti cilvēki ar savu gudrību nespīd. Plātās, ar milzi entuziasmu lieto daudz svešvārdus, dažādus terminus un citātus, tie,kam ir izglītība, bet ne gudrība. Te ir milzīga atšķirība...

Tessa  piepej vairak nelejiet, citadi vakars jau sakas ar nesmiekliigam anekdotem sveshvalodas.
bet vispar baisi, komunice tu ar kadu kolegji, normali un ta, tevi iznes uz PA un apsuka kaulinjus. nu.

EsparTevi  Man patīk ja sieviete ir sieviskjiga vāja nezinoša un nevarosa un palidzibu gaidosa ! Varbut tas skjiet dumi bet tiesi tada piesaista jo man ka virietim ir iespeja realizeties! Ka jau te daudzi mineja sievietes sliktais raksturs nav gudriba pat ja tas ir sabojajies viriesu ietekme! Katrs nakosais nav vainogs ka Tev ir slikta pieredze mes visi esam dazadi! :) nu gudra sieviete vienmer pratis virieti turet goda un galvenaja vieta! Tad ari gimene var veidoties! Bet visas siis savieniibas kur katrs pats visu var un spej izirst atri pat looti atri :)

Tessa  EsparTevi, ok. vienkaršs piemers, dailjavai ir gruti tikt gala ar konkretu nepiecieshamu un traucejošu lietu, viirietis ir lietas kursa. vaja, nezinoša, nevaroša.
vinja gaida. gaida. gaida. gaida. gaida. (dod ispeju realizeties ašpadstmit x)
celjas. ir stipra (kur, tirsa, liksies?), uzzin, sadara. kur logjika? muldešana? laika? darbibu impotence? kursh vinjai butu jadara goda un galvenaja vieta? domaju, ka savu galvu, rumpi un rokas un neko citu.
atkal takš nebus labi. par maz pagaidiija. aga.

EsparTevi  Tessa es te vairak idealizeju saprotams ka dzive mes katrs medzam slinkot un atlikt neizbegamo tai skaita attiecibu beigas! Nu jaiespringst ir abiem tas toc ! Vnk tas jau ir cits jautaajums .. es domaaju attieciibas miilestiba simpatijas seks :)

Tinte  21.08
Oi, ašpadsmit reizes realizācijai tāds nieks vien ir. Es 6 gadus gaidīju, lai ğimenes galva pieliek dzīvoklī grīdlīstes. Nesagaidīju. Izšķīros.

DanaL  Jā, Tessai šoreiz sanāca gaumīgs piemērs. Tā mēs daudzas no vājām, nevarošām, nezinošām, nesagaidot palīdzību no blakus esošā stiprā, zinošā un varošā, pašas esam spiestas par tādām palikt. Jo piegriežas tās nepieliektās grīdlīstes un viss pārējais, apnīk lūgties un gaidīt to visuvareno Un tāds espartevi iet meklēt nākamo aitu...

Nē, nu varbūt labi, ja sieviete ir pietiekoši glupa, lai visu mūžu staigātu, ieslēgusies gaidīšanas režīmā vai vispār nepamana, ka grīdas caurumos sāk zāle augt. No sērijas "ka tik labi danco"

rokons  Nez vai ir cilvēks ks ir "vispār gudrs ". Sievietes ir visādas, bieži vien ir patīkami tikties ar zinošu, izglītotu un darbīgu personu, bet ir viens BET...........daļa no viņām ir nepamatoti augstprātīgas. Tas atbaida, ja viņām ir tikai viena taisnība - viņas, kaut faktiski tas varbūt tā arī ir, tikai izpausmes veids - negudrs.
Ir pieredzēts, ka reizēm gudras sievietes sastrādā tādas muļķības, kas smagi ietekmē pašu un citus. Tas - emociju dēļ. Tur prāts ne vienmēr palīdz

C_hloe  Jūs te visi tagad dzerat? Ar Tessu priekšgalā?
Tesa, tas, ka tev ir "pauti", ar kuriem lepojies, brēc no katra tava komentāra. Nezinu, vai sievietei ar to jālepojas.
Saprotu, ko saka espartevi, n, tās toč nav grīdlīstes
arī tā, kura nevar, tomēr var pieskrūvēt grīdlīstes, bet vnk ir jāsaprot tas, ka vīrietis IR gidrāks, IR stiprāks, IR varošāks un IR tas, aiz kura esmu drošībā.
Jums, kundzes ar pautiem, es pat nesaprotu kādu terminatoru blakus vajag.

Edgars37  21:08

Mani vienmer ir fascinejis, ka uz sitadiem var uzkerties;D un uzkerties tik pamatigi, ka 22:13 aprakstits;). Votj pastastiet man ,kas tados saista - ausu aizvavulosana, tuksi miluma apliecinajumi, folozofesana par tuksam lietam, kas;)? Un ta ka tads muldona ir iekarots, ta gaida, ka vins ar meli gridlisti pieskruves;)?

Tessa  hloja, atslabsti. tev liidz tadam ar pautiem ka liidz menesim. tapec te kauc katra tema, ka esi tada nenotverama un nenovertejama. jo neviens ne tver ne verte :)
Edgar, bet tu, pirms laiziit hlojas sarkano celinju :DD un uzbraukt Tintei, kadreiz vismaz apprecies. un nodziivo tos 6 gadus cieniigi, žuburainais tu musu :)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu