Vai labāk melot un izlikties?

Vīrietis nekad neizvēlēsies sev līdzās sievieti, kurai esot blakus sajutīs sevi kā niecību, atcerieties šo, ja jūs ar savu šarmu liksiet vīrietim zaudēt galvu un viņam nāksies sajust pazūdam pamatu zem kājām, tas ir nebūt situācijas noteicējam, jūs variet būt ar desmit diplomiem, čalis metīs plinti krūmos, jo viņš zin no savām iepriekšējām attiecībām, kā tas viss beidzās, kad bija šādas sievietes varā, nemaz jūs neesiet vainīga, ka jūs esiet iekārojama un esiet kā no modes žurnāla vāka, tā ir viņa slikta pieredze no iepriekšējām attiecībām, ko viņš nevēlas vairs piedzīvot un kas liek mukt pie tām, kuras viņš tā neuztver, bet gan kā savus čomus un ar kurām viņam nekas nebūs jāzaudē, viņš var būt tikai ieguvējs, bet jautājums, cik ilgi, vai ne?:) Skaidrs ir viens, ka sievietes ir daudz tālāk tikušas, kā vīrieši domā un kāpēc gan arī to slēpt, lai tikai tiktu pie attiecībām, pie kādām, vai labāk melot un izlikties jau pašā sākumā, kāda es trausla, neaizsargāta? Nē, man nav jātēlo, esmu tāda - stipra, gudra, un varoša, kamēr viena un pretim vēlos vīrieti, lai varētu būt atkal sieviete! Vīrieši, apārstējiet savas traumas un tad parunāsim...

Luusila  "Aizdominējušies" tiktāl, ka tie, kas būtu tiešām cienīgi saukties par vīriešiem, ģimenes tēviem, drīz būs Sarkanajā grāmatā jāieraksta kā iznīcībai pakļauta suga.

Un nu vicinieties ar pautiem laimīgi tālāk. (trāpīgs lapsas teiciens DGās.)

Edgars37  13:28

Vot pilnigi piekritu, lerkstesanas vesels vagons, a ka amurs izskatas un ko ar to dara, maz kas atceras;D. A ta tik vieni eksistencialismi, milumi un vel sazin kas pa gaisu griezas un nepieliktas gridlistes sesus gadus metajas;D, sorry ar to pat randina kafijas tasi neapmaksasi:D.

Torpedo  Jā, visas te baigi lecīgās. Nu, lai tik plivinās tālāk

valmierietis333  12:27,
Zelta vārdi!

Par to jūtīgumu arī piekritīšu , vienīgi veči ir tik lepni ,ka neatzīsies !

Ir arī atšķirība - daļa sieviešu izraudās vai izkliegs to sāpi , bet veči tur sevī , jo nav pieņemts raudāt , tādēļ viņi arī aiziet ātrāk pie dieviem - sistēma tiek pārslogota !

Un ja esi emocionāls cilvēks ,kas neslēpj emocijas un labprāt tās pauž (kaut vai pajūsmo saullēktā par plaukstošu ziedu rasas pilnā pļavā),
sievietes tevi uzreiz ieraksta kaut kādā vārguļu kategorijā ,
tādēļ vien ir jāslēpj sava būtība ,lai nesāk tev kāpt uz galvas utt! Bet ,ja būsi brutāls un stāvēsi kā klints , atkal viņām nebūs labi - prasīs pēc emocijām !
Tad beigās ej nu sazini , kā īsti izturēties - laikam jau jāliek maskas biezā slānī , lai vismaz vienai izdabātu !

VILFORS  Luusila. Visi mani paziņas un draugi ir ģimenes cilvēki, kas godīgi pelna iztiku un mīl savu ģimeni. Un tādi vīrieši ir pat ļoti daudz. Tu laikam tikko gribēji nodemonstrēt savu sievietes garīgo pārākumu, bet izgāzies kā veca sēta. Tad nebrīnies par vīriešiem, ar kuriem ir darīšana Tev . Daudzas sievietes uzskata, ka viņas ir gudras, stipras un varošas noniecinot vīrieti. Tad nav ko brīnīties par neveiksmēm attiecībās.

Edgars37  14:26

Vnk brivdiena jaaizcapo lidz sievietes majai un lena gara japieskruve paris gridlistes;), sakumam ar to bus pilnigi pietiekami un pat pari paliks, tici man;).

Letija  Pilnīgi piekrītu valmierietim333. Apmēram tā arī gribēju rakstīt.
Pēteris Kļava minēja, ka vīrieši ir vienkāršāki.
Tas varbūt izskaidro to jūtīgumu.
Protams, ka sievietes arī ir emocionālas, bet viņas pārfilozofēsies, izgrozīs lietas no visām pusēm, atradīs skaidrojumus un tādējādi stiprinās sevī lielāku emocionālu noturīgumu un izturību.

riebekle  Jap, man prieks, fargo, ja izdodas diskutēt nevis strīdēties vai ko pierādīt. (novērtēju!)
Viss šajā tēmā ir saistīts - iespējas, tradīcijas, ambīcijas, spēka pozīcijas. Taču piekritīsi, ka vairāku gadsimtu laikā tas lēnām mainās? Ja agrāk sieviete vienā otrā amatā pat iedomājama nebija, tad tagad - jo tālāk, jo brīvāk šajā jomā, kaut, protams, atkal ir izņēmumi, jo ir jomas, kurās konkrētais darbojošos loks ir ļoti konservatīvi, lai kaut ko mainītu.
Un vēlreiz atkārtošu - nevēlos teikt, ka kāds ir pārāks par otru. Manuprāt, sabiedrībai būtu jāspēj pārkāpt pāri pieņēmumam (nav izvēlēts gluži pareizais vārds, bet sapratīs), ka vīrietis ir labāks it visā. Vienādām iespējām izpausties un sevi pierādīt būtu jābūt visiem, neatkarīgi no dzimuma.

Luusila  VILFORS. Nekļūsti smieklīgs. Un, lūdzu, nemēģini tulkot, ko es, tavuprāt, esmu gribējusi nodemonstrēt- laikam tev tas būs par grūtu. (Par manām attiecībām nesatraucies: cienītais nav izmantojis iespēju no manis aizbēgt nu jau apmēram 30 gadus, tā kā paklusē šņupdrānītē).

VILFORS  Nu skaidrs. Tad Tu Luusila savu cienīto esi sarkanajā grāmatā ierakstījusi, kā iznīcībai pakļautu sugu:)

VECA_PIEPE  " Vīrieši, apārstējiet savas traumas un tad parunāsim..."(c)

A nedakterēts un netraumēts Tev neder?
Ak, Tu saki: derēs gan?

Tad Tu viņam- netraumētajam, pajautā: a nafig viņam esi vajadzīga Tu ar savu neveiksmīgo pieredzi attiecībās kopā ar tiem iepelējušajiem skeletiem Tavā skapī?
:D

gggacca  Iešu traukus nomazgāt, a Tu ... paskaldi malku ... :)

VECA_PIEPE  Visām šitām nelaimes čupām, kuras sludina visu savu mūžu vienu un to pašu sludekli, kā galvā iekalto deklemekli: "Visi vīrieši ir vienādi, visi viņi ir kuiļi, tekuļi, jākļi un cūkas!",...
es tikai vēlos pajautāt jumsām visām:

Kurš jums ar varu spiež izvēlēties partnerattiecībām tikai un vienīgi tādus tirliņus?
Kurš jums neļauj būt izvēlīgākām izvēlē un, kurš jums liedz uzsākt partnerattiecības ar sakarīgiem večiem?

Kāda iemesla pēc citām sievietēm iesveras labi, kopdzīvei veiksmīgi vīri,...bet jums ietrāpas tikai tirliņi?

Sev pajautājiet!

C_hloe  Es vīrieti izvēlis pēc tā, kā es ar viņu jūtis. Un mans vīrietis ir visvislabākais.
A jums ir kā? Citi parametri?

Laapsta_aciis  Lūk, par malku runājot, atcerējos, ka man ir draudzene, kurai patīk skaldīt malku un pašai ar mazo traktoriņu uzart un apstrādāt savu mazo zemespleķīti, pļaut zāli un darīt vēl dažādus vīriešu (it kā ) darbus, tajā paša laikā viņa cep lielisku maizi, gardas kūkas, gatavo savējiem pusdienas, uztur kārtībā māju, brīvajā laikā dejo deju kolektīvā un visādi citādi ir sievišķīga. :) Savukārt cita mana draudzene uzskata, ka tās ir šausmas - sievietei skaldīt malku un ka viņa jau nu nekad un nemūžam neko tādu nedarītu, pat ja gribētu, jo tad nebūtu sievišķīga, nu un padsmit gadus viņa brauc ar auto un neprot benzīntankā ielet degvielu. :D Un arī viņa ir sievišķīga, jo vīriešiem patīk tas viņas "bezpalīdzīgums" un blondums. Jāsaka, ka abas dzīvo ar saviem vīriem jau ilgi kopā un šķirties tā kā netaisās. :)
Tāpēc saku - esiet tādas, kādas esat, nevajag neko tēlot, jo īstajam jūs būsiet labas gan ar savu blondumu, gan ar savu krampi. :)))

Kurts69  es centos! Pirmās divas rindiņas izlasiju, tad pārgāju uz "Pa diagonāli", bet tomēr padevos un pēdējā trešdaļā pārtraucu lasīt!
Vai tiešām nevar domu izteikt lakoniskāk?

Liga2  Kapec tu mekle problemmu kur tas nav. Pec manam domam veiksme, laime, labsajuta ir atkaruga tikkai no tevis . uztver dzivi daudz vienkarsak un nepiepuli savas smadzenes ar serialu cienigiem sizetiem. Nedomaju ka virietis jutas ka nieciba ja blakus vinam sieviete izskatas labi un ja vel smadzenes strada normali tas ir tikkai bonus. Viss ir atkarigs no attieksmes Vietnam pret otru.

gggacca  No kurienes rodas visi šitie uzstādījumi? Es esmu ... tāda un tāda ... un Tev jābūt - tādam un tādam! Kam man attiecības kurās mani "audzinās" un mēģinās mani pārtaisīt par to kas es neesmu. Tā vietā lai mani "audzinātu", būtu kaklasaiti palīdzējusi uzsiet ...

EsparTevi  Jatelo ir vienmer un visur dziive ir teatris ! Tikai pilnigs jefins atklas visu par sevi sievietei! Ta dara tikai neko nelemnosi zempapeza virinji kuriem ir vieta noradita! Normals vesels virietis vienmer vedis dubulto gramatvedibu speles vairakas lomas vienlaiciigi un tures sievieti stipra saite! Var jau protams kadreiz ljaut sievietei domat ka vinja galvena bet tad tikai kontrolejot sotuaaciju! Tas par attieciibam! Tacu kur katrs ir pa sevi tad var ari atslabt :)

C_hloe  18:21
Šausmīgi. Atbaidoši.
Spēks slēpj sevī spēju atklāt savu vājumu.
Bet lai nu paliek. Tāpat ne visi saprot.
A tie, kas saprot, ir jau sapratuši

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu