tā īstā, vienīgā

Jautājums tātad - kādai pēc jūsu domām būtu jābūt sievietei, lai vīrietis nekad, nekad vairs nemestu aci uz citām?

anis  Mēs visi esam mainīgi-arī dažādu īpašību vērtējumā... Vienmēr esmu apgalvojis-visas nelaimes sākas no salīdzināšanas. Esmu privātīpašniecisks-savējā un viss. Dažkārt par taisnību bija jāpakaro, bet pēc tam saulīte košāka... Iespēju bija pārpārēm-bija kolēģi,kas nodzērās,kas meitās skraidīja. Daudz neoficiālā norēķina iespēju-naudā,graudā un baudā... arī ar gluži iekarsušām bija jātiek skaidrībā-veikalu,krogu,noliktavu dibentelpās gāja karsti.
Lai neredzētu citas-tur jābūt aklam,bet lai pievērstos-tendētam uz to.

cirteejs  Tādu vīriešu nav!!!

ViltigaLapsa  Saku āmen uz sallijas2 komentāru ! Diemžēl sievietes vairums dzīvo tieši tādā programmā...kādai man jābūt lai viņš neskatītos uz citām...un tad nabadzītes cenšas piedzīt sevi nezkādiem ideāliem .
Tikmēr vecis tik vērtē ..un norāda kas vēl nav o.k.

To debīlismu veicina arī slimie sieviešu žurnāli.

nedolce_negabana  Par cik ļoti daudz vīriešu šajā saitā ir deklarējuši, ka vispār nekādas ilgstošas, monogāmas attiecības nevēlas vairs nekad, tad jautājums laikam ir tīri teorētisks:))

janisqwerty  Elementaari ,Vatson !! Vinai jabuut eeertai un parociigai lietosanai sadzivee !!

bika  Vīrieti vajag stresā turēt, kaut mazliet, bet nepārtraukti.

Šos vārdus dzirdēju daudz, daudz gadu iepriekš un man nebija saprotams, kādēļ tik dzīvnieciska attieksme ir vajadzīga.Es sapratu, ka tikai ar mīlestību var panākt visu.
Šobrīd - radošas pārdomas! :)
Ak, jā....neviens vīrišķis nepamet maitas.
(tāds arī ir dzirdēts)
:)

Torpedo  nu, pēc VR mēs visi esam poligāmi, tikai pašā pēdējā laikā kristietības ietekmē, esam sākuši uzvesties monogāmi, bet miljonu gados veidojusies kolektīvā zemapziņa ļoti viegli un dabiski kāpj pāri šim mākslīgajam žogam.
Kaut gan tagad - vecuma galā, kad libido vairs netraucē dzīvot, varētu pavisam mierīgi veidot attiecības arī ar sievieti, kuru seksuāli neiekāroju un nebūt tur vispār nekāda seksa. Bet tad uzreiz paceļas jautājums - kāpēc ar sievieti? Kas mums kopīgs? Kāpēc vispār ar kādu kkas jāveido, ja var dozēti tāpatās draudzēties ar sev tīkamiem cilvēkiem, nevis paciest, ka viņi tavās mājās tev maisās pa kājām, par kko neapmierināti un vēl piesmirdina tavu tualeti??!

Hiranja  Pievienojos iepriekšējiem komentiem, ka nevar novērst partnera neuzticību, ja tas ir izlēmis un apzināti iet uz to. Cita lieta, ka var kreisās vēlmes ievērojami samazināt un tad reāli kreisais fakts mēdz vispār izpalikt. Viens un tas pats vīrietis var dzīvot kā pa zaļu pļavu, bet pēc tam gadiem uzticīgi un otrādi. Iesaku katrai sievietei, kas vēlas saglabāt attiecības: 1. mācies mīlēt, dari to patiesi! 2. Sajūti un mācies šad tad padomāt ar partnera galvu, lai saprastu viņu. 3. Sekss — ja ir švaks medusmēnesis vai medus gads;), tad nekas labs arī nebūs - mācies mīlēt nepieķeroties, jo tas tev noderēs, kad atradīsi piemērotāku partneri. 4. Nemaini izskatu, nepaliec resna, nesmuka utt. 5. Mīli sevi un nemelo sev, tad būs viegli nemelot arī partnerim.

fargo  nevis kādai jābūt sievietei, bet kādam jābūt vīrietim. jo tas, ko viņš darīs ir atkarīgs no tā, kas ir viņa galvā.

bika  16.04
Vai ne?!
Tiešām, kādēļ mēs esam vajadzīgas?!
Hoķis, teļuks, no veikala rosolis, jā vēl futene.....normāli.
Jeb šeit uz raso randiņš, lai putas nopūstu pa ātro no glāzes.
Vai šādā attieksmē sieviete var justies kā sieviete?

nedolce_negabana  Kurts69: varētu padomāt, ka krāpj un pamet tikai resnās un nekoptās:)

riebekle  Nē, nu pa lielam Torpēdim taisnība. Ja es tagad kaut kādu iemeslu dēļ paliktu viena, es arī laikam nevēlētos nevienu, kas man pa kājām maisās. Randiņot, paciemoties, kopīgi pasākumi, bet kāpēc lai kādu laistu atkal savā dzīvē un pielāgotos? Es arī esmu vienpate pēc būtības, pati nesaprotu, kāpēc šajā dzīvē tā esmu apdāvināta ar vīru, bērniem, draugiem, vecākiem (pilnā komplektā) bet priecājos, ka viņi visi man ir. :)

Danica  Man ir viens pazīstams vīrietis, kas ir ar sievu kopā no skolas laika. Ap 20 gadiem. šobrīd aktīvi meklē mīļāko. Kā zinu? Mani lauza. Uz jautājumu "kāpēc", atbildēja - "pats nezinu. Gribas ko citu pamēģināt". Sievu pamest nav gatavs, jo pašos pamatos jau viss ir kārtībā. Tā, ka šajā gadījumā man secinājums ir viens - ot žiru besitsja (nezinu, kā latviski tā pateikt).
Bet ja kopumā par tēmu, tad man liekas, ka kaut kas ir teicienā "vīrietis saejot kopā ar sievieti, cer, ka viņa nemainīsies, bet sieviete cer, ka vīrietis mainīsies". Un tad te nu plaša vaļa fantāzijai - kas nu kuram.

Rozinite67  Nu nav tādu sieviešu,lai vīrietis nemestu acis uz citām!Pat,ja dzīvos ar modeli,arī tad uz citām skatīsies,tā nu viņš ir iekārtots...

ViltigaLapsa  rozīnīte67 ...Tā ir un man radies priekšstats , ka sievietes nevēlas saprast, redzēt patiesību kāds ir vīrietis. Noliedz realitāti.

EsparTevi  Labprāt satikšu īsto, vienīgo! Zub daju :)

Liga2  Neviens nezina idealo dzives recepti. Meklet vainigo pie neizdevusam attiecibam ir veltigi. Abi vainigi. Principa komunikacijas un respecta trukums. Nav idealu cilveku mes katrs esam personiba problema sakas kad velamies kadu paklaut, parveidot, pazemot. Ir cilveki kuri visu muzu mekle neesosus idealus partnerus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu