tā īstā, vienīgā

Jautājums tātad - kādai pēc jūsu domām būtu jābūt sievietei, lai vīrietis nekad, nekad vairs nemestu aci uz citām?

Marija_Anna  Sieviete var būt pats ideālu iemiesojums, bet ja vīrietim būs tā morālā un fiziskā nesaturēšana un " jāpaspēj maksimāli " , tad nekas viņu neatturēs no sava ceļa iešanas.
Lai.
Tikai es šais spēlēs nepiedalītos.

langstinsh  UUn tagad lūdzu-kuram nav bijis misēklis pie vismaz DIVĀM Laulībām...
Kaut vai pamostos...kas tas tāds...

coldlands  Es saprastu ja šo jautājumu tants uzdotu, bet kad to uzdot onka, tad neponjatka rodas.

valmierietis333  Cilvēki bēg no pašu rutīnas kā no sevis mūrētas pils sienas !

Toties rutīnas var arī nebūt - jo to mēs paši ar savu bezdarbību izveidojam , tagad nerunāšu par visiem auniem un adrenalīna meklētājiem , kuriem nekad nekas nav labi , un aiz sētas zāle svaigāka!

Laurencia  Ieraudzîju ziņu, kur autors kurts - nopriecājos kāds interesants cilvēks atrakstījis.., bet nè PA..

Vīrietis pèc dabas poligāma būtne... jau izsenis ir bijis tā, ka ir jāapsēklo pēc iespējas vairāk mātītes., lai turpinātu dzimtu. Sievietes var teikt, ko grib, taču visām gribās vīrieti - mačo, bet monogāmu un grūti saprast to, ka tādi vīrieši praktiski nekad nav monogàmi..
Par ideàlo sievieti - saimniece virtuvē, gultā mauķele un sabiedrībā dāma..
Ar visām no tā izrietošajām sekām un niansēm! :)

Geisha  Es vienmēr savus vīriešus esmu brīdinājusi, ka ar mani viegli iepazīties, sadraudzēties un pat sadzīvot. Nopietnās attiecībās uzticība garantēta. Taču ir tik pat viegli mani zaudēt. Zaudēsi - vairs neatgūsi. Punkts. Aizejot ne tikai aizveru durvis, bet nodedzinu tiltus.

Geisha  P. S.
Esmu saimnieciska, kārtīga, uzticīga, mīļa, utt. Un galvenais gultā neesmu plekste (rakstiskas sūdzības vēl nav bijušās). Galva nesāp. Sekss patīk. Jā, tieši tā patīk mīlēties ar labu vīrieti. Īsāk sakot esmu ideāla sieviete. (pielabo kroni)

bika  Geiša....pēc visa šitā skaistā, mana saja ir gluži izbālējusi.
;)
Skatoties ugunī, tā jau ir meditācija.

kvarts  Vīrieši domā ka sieviete nemainīsies, sieviete domā ka izdosies vīrieti mainīt, kad abi aplaužas, laulība izjūk.
Ne jau vīrietis ar vīrieti laiž pa kreisi, visos kreisajos gājienos ir iesaistīta sieviete un ne jau uz 10 večiem ir viena....sievietēm kreisie soļi ir daudz plašāk izplatīti nekā vīriešiem, lieta ir citur, ja vīrietis dabū ragus, tad viņš par to klusē, ja sieviete tiek pie ragu rotas tad pilns pagasts piebļauts...un tā tas ir visos laikos.

aija_69  Manuprāt, ilgstošās un veselīgās attiecībās neliels flirts ar citiem abpusēji pieņemamās robežās ir ļoti nepieciešams. Vīrietis, kurš nekad, nekad vairs nemet acis uz citām? Slims, vai?

Sievietes noslēpums, kura ilgstoši spēj piesaistīt vīrieti un uzturēt interesi par sevi - tautas valodā runājot - ragana. Pareizas adrenalīna devas esošajās attiecībās un citas sievietes/vīrieši ir tikai fona dekorācijas.

Bazhix  Īstā un vienīgā ir tā, kura tika izvēlēta no 10000, tuvāk un tālāk esošajām, sievietēm, tās salīdzinot :D

jurks  Ar laiku mēs pierodam pie visa un līdz ar to zūd vērtība, sāk gribēties kaut ko jaunu, interesantu! Tā pat kā ar mantiņām, mašīnītēm- cik ilgi braukāsi ar vienu un to pašu, lai cik arī luksus vāģis, bet mūsu acīs jau zaudējis interesi! Tas ir nežēlīgs process! Vienmēr gribās sevi iepriecināt, pārsteikt! Tāds laiks! Kaut kādā ziņā to varētu sasaistīt ar to, ka mums pašiem ar sevi ir neinteresanti, un to cenšamies kompensēt ar ārējiem priekiem! Ir tāda reklāma: pārsteidz mani, nu pārsteidz!! Dari kaut ko, lai piesaistītu sev manu uzmanību!!

Felde  Interesanti spriedeleejumi,tacu-visi esam pieaugusi cilveki,un saprotam,ka nejau kads cits vainiga pie nebuusanam,bet tikai passi! Esam ko pielaavusi,kludijusies,nepareizu izveli izdarijusi,uzticejusies,un cereejusi,ka speesim otru mainiit! Miits! Vainu pienemam vai nepienemam to otru! Pirmkart jadoma-ko es daru nepareizi... un tikai tad-vins vai vina ir tie nepareizie!

ViltigaLapsa  aija 69 kāaaa var malt tāādu sviestu. Cik tev gadu....vai arī tas tev reāls izmisums. Vecis par katru cenu. neko neredzu, neko nejūtu , neko nesaprotu...viss ir o.k. Bikses man ir blakus....
nožēlojami !

ketija64  Nekad tā nebūs ,ka uz citu aci neuzmetīs..met gan vīrieši ,gan sievietes:) Dzīves laikā gaume mainās,man piem.,jaunībā patika vīrieši ar brūnām acīm un lokainiem matiem :) ,tagad uz tādiem vispār neskatos.

Marija_Anna  Runa jau nav par koķetēšanu un velna dzīšanu.
Pat džentlmeniski reveransi svešai dāmai nav nosodāmi.
Ja es pareizi sapratu, tad runa ir par tā sliekšņa pārkāpšanu , kur vieta ir tikai 2 pārī esošajiem.

bika  Diemžēl laiks dara savu!
Tagad jāskatās uz vīriešiem ar mazliet retākiem matiem jeb pat plikgalvjiem.
Bet jaunībā arī - tā patika puiši ar tumšiem gariem lokainiem matiem....Ketij, viss mainās!:)

AivarsN  Kas viegli naak,tas viegli iet.Ja sievietes nebuutu tik viegli dabuujamas un pashas nepiedaavaatos,tad vinjas viirieshi nepamestu.

Paula6  ...tā īstā/ais, vienīgā/ais...mūžīgais cilvēces jautājums bija, ir un būs un katrs savās domās meklē atbildi. Jautājuma būtību redzu nevis vārdā "jābūt", bet kāda/s "ir" sieviete/vīrietis. Būtības sākums ir audzināšanā ģimenē, kad vecāki ar savu paraugu māca kāda ir sieviete/vīrietis, kādi viņi ir attiecībās, ikdienas rutīnā, savā mīlestībā un tās izpausmēs..skūpstos, pieskārienos, uzmanībā, vārdos u.tt., savos strīdos, nevis konfliktos, arī savās dusmās, priekos, sarunās(svarīgākais). Kā salabst, vai un kā abi attīstās domās, darbos, pilnībā izslēdzot otra pazemošanu, pakļaušanu, nevērību u.tt. un noteikti tā ir arī saderība seksā un sava lielā EGO piebremzēšana. Tas viss izklausās tā ideāli, bet pazīstu tādus pārus, kuri dzīvo kopā jau vairāk kā 30 gadus. Bet lai vīrietis "nemestu acis uz citām" tad viņam ir jābūt mūkam, bet arī viņi ievēro glītas sievietes, tāpat kā sievietes-mūķenes sieviešu klosterī, kad ierodas kāds/i vīrieši, tūlīt skrien lūpas uzkrāsot...no pieredzes:D Vīrietis paskatīsies uz citu/ām, bet padomās, ka viņa sieviete ir daudz labāka un padomās pirms kādu soli spert...sieviete/vīrietis šodien tik ļoti reti, pirms nosodīt vai attaisnojot savu iešanu pa kreisi, paskatās uz sevi, tā no malas, bet "iz dzīves" var teikt, ka ļoti grēko vairāk sievietes..lai nu viņas man piedod. Nerunāju par sievišķību un visu pārējo kas ar to saistās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu