Komandēšanai jā vai nē?

Sēdējām vakar ar kolēģi un runājàm par pāru attiecībām, palika atmiņā viņa frāze, - “..., bet Tu jau nevarētu būt ar cilvēku, kas visu dara pats un ir patstāvīgs- Tev būtu garlaicīgi..- gribētos pakomandēt...”

Interesanti uzzināt vai daudzām/iem patīk, ja viņus cenšas komandēt attiecībās, vai pašām/iem patīk uzņemties vadības grožus attiecībās?
Un vai, tik tiešām, sabiedrībā tiek uzskatīts, ja sieviete ir vadošā attiecībās, tad vīrietis ir zem tupeles - savukārt, ja vīrietis uzņemàs vadošo lomu, tad viņš ir ALPHA male un baigais vecis utt, utj.!?

riebekle  Ō, es nekomandēju, es viltīgi pagriežu pareizā virzienā. Es nezāģēju, bet cērtu, palēnām, pa robiņam, ar kabatas nazīti vai griežu pa kriksītim ar manikīra šķērītēm, lēni un neatlaidīgi. Es gandrīz vienmēr zinu, kā ir labāk, bet nekad neizdaru spiedienu, tikai iecietīgi noskatos, kā atkal viss tiek salaists grīstē, un neko nepārmetu, tikai rāmi klusēju. :))))

neko  "vai tiešām pār sievu ir jāvalda? Vai tad tas nav kaut kāds austrumu modelis? Patriarhāts un despotisms?"
---
Nav gan, tas ir loģika diktēts modelis, ja tiek gaidīts ka vīrietis par tevi uzņemsies atbildību. Nav iespējas atbildēt par kaut ko ko tu nekontrolē, "es daru ko gribu, bet tu par to atbildēsi" tad tā vairs nav atbildība, bet nostādīšana muļķa lomā.

Kaut gan jāatzīst, ka "normālos apstākļos" viss tik vienkārši sarunāts, ja jāsāk komandēt tā jau ir problēma.

ketija64  Tie kuri komandēt grib ,darbā NAV tikuši par priekšniekiem un tad nu grib mājās izpausties..tukšie vāvuļotāji :) un neveiksminieki (abi dzimumi)

av2  neviens nav vadossais, vienkaarssi katram ir savs laucinnss attieciibu kopssnaa. Finanses ( mamuts )vairaak viirietim, bet maaajas iekaarossana , pavarda siltums , sexy noskannojums....vairaak sievietei. Tiko viens no tiem komponentiem nav.....buus sskkirssanas.

EsparTevi  Man liekas ir sievietes, kuras uzreiz nostājas aiz vīrieša muguras un visa vadīšana un darīšana ir vīrieša daļa. Ir arī sievietes, kuras skaidri norāda, kuras funkcijās viņa būs vadītāja, kā piemēram virtuve, veļa tīrība mājās saviesīgo pasākumu saturs un noformējums u.t.t. Tāpat zemi apdzīvo sievietes, kuras vadīs, visu un vienmēr pašas un tur neko nemainīs nedz vīrišķīgs nedz sievišķīgs vīrietis. Pa lielam, ja kārtīgi pameklēt ir cerība atrast sev piemērotāko uzvedības tipu ar kuru jau bez vārdiem būs skaidrs, kuram ir kura atbildības sfēra un kurs tur būs noteicējs, tādā gadījuma saspēle būs baudāma un neradīs nesaprašanās! Priekš tam cilvēkiem vienam otrs ir labāk jāiepazīst, lai saprastu kuras lietas ir saskanīgas, bet kuras vnk būs jāpieņem. Tad atliek vien, lai vēl saskan seksā, kopīgas izklaides un intereses kā arī mērķi! Un aidā kopā būšana var sākties! :)

Kurts69  apķērīga sieviete nekomandē, bet ar sievišķīgām viltībiņām vienmēr panāk savu.

Rimcimci  Nepatīk. Nepatīk pašai komandēt un ka mani komandē.

ViltigaLapsa  Mājai ir jābūt miera ostai. Nevis kara zonai. Tāpat arī attiecībās. Jāciena vienam otru un jāuzklausa.
Man liekas pilnīgi slimi tie pāri kas visulaiku kasās un cīnās savā starpā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu