Kā vīrieša dzīves uztveri var izmainīt sieviete!?

TV raidījumā sievu maiņa šoreiz mani neatstāja vienaldzīgu un šajā, kā vīrieša dzīves uztveri un kvalitāti var izmainīt, nomainot līdzās sev sievieti, jā jā pareizi izlasījāt! Super babulis, džeku izmainīja līdz nepazīšanai, kā pats atzinās - nometis domāšanā un vizuālajā gadiņus desmit, tā tad uz priekšu ienesiet savā apģērbā košas krāsas, uzdrīksties būt nepareizs, mazliet huligāns, nestaigā ar prodidži formas matiem, bet izvēlies no britanka, feids, bokss vai pusbokss, teniss, kanadka, kaskade, anderkat, top not, vīriešu mezgls - ar vien populārāka frizūra, kura lauž visus stereotipus! Vēl - nedomā, bet rīkojies! ...prom uz fotosalonu un Viktorija!!!:)

JurisK  Eizenija Finka vareetu pat iemiileeties, dikti preciizi reizeem izsper taas savas domas! Kaa piem. plkst 11 un 33min. Lupatas un frizuura cilveeku neizmaina, dziives uztveri ne tik.

EsparTevi  Iemilejies cilveks vienmer ir gaisaks smaidiigaks prieciigaks un apnemsanos pilns! Jebkura vecuma un laika! Tapec jau visi medi milestiibu vai vismaz sapnjo par to! Protams ka sieva to radiit nevar tapat ka viirs jo tas iemilesanas process ir beidzies un iestajusies cita faaze! Toties cita sieviete vai virietis taurenjus atmodina un seviskji aiznemtos cilvekos! Ir cilveki kas vienlidz labi prot baidiit ka taurenjus ta turpinajumu pec tiem! Tadu ir retums un parsvara gramatas! Betvtas jau neliedz sapnjot ka ar Tevi tas notiks tiesi tagad tur nakama satiksanas reizee! :))

EsparTevi  Ko taupa taupitajs to laupa laupitajs :)))
Tak lai padalas tapat jau tas sievas nevienam citam ipasi vajadzigas nebuus aja buutu sen jau tiktu savakta ;)

Drole  Kruti.
Juutuuberim Edgaram vajadzeeja piesaistiit savam projektam kaadu duudinju, kas uzmargotu Artjomam jaunu vamzi un noepileetu, kur vajag, tad projekts nebuutu izgaazies.
http://jauns.lv/raksts/zinas/267464-ka-tagad-pec-sura-paklupiena-klajas-vieteja-youtube-varonim-bezp
ajumtniekam-artjomam.

Hbbs  Epifānija- kurā vietā 300 apģērbam ir izšķērdība?? Neesi pamēģinājusi sev ko labu iegādāties kādreiz? Te nav runa par uzpūsto cenu bet gan par kvalitatīviem izstrādājumiem, kuri maksā, jo ir tā vērti.

Bazhix  Epifanija jautājuma autora komentārs2 1 Edik37 es tev atbildēšu uz šo jautājumu, kādēļ es neesmu vēl nogrābta! vīriešiem vēl ir jāuzkāpj uz daudziem grābekļiem, lai iepravītu smadzenītes pareizajā vietā un mani pamanītu, kas tik bezkaunīgi atļaujas lēkāt visiem acu priekšā un izlikties par to, kas nav... man tā ir spēle, aiz neko darīt un tīksminoties vērot, kā mani meklē, 100% egoiste!:D
-------------------
Smadzenītes atbild par līdzsvaru un koordināciju.. :) Mēģinu saprast, kas tieši Tevī ir tāds, lai Tevi ieraugot, čaļiem zustu koordinācija un līdzsvara sajūta, kāpēc smadzenītes būtu jāiebīda vietā. Tiešām teicienam "nav neglītu sieviešu, ir par maz alkohola" ir taisnība? :D

Rimcimci  Vispār jau izmainīt nevar neko. Uz kādu laiku, jā. Bet pēc laika viss atgriezīsies vecajās sliedēs. Vai nu konkrēto cilvēku var pieņemt tādu kā ir un visi niķi un stiķi liksies pat mīļi, vai otrs variants - dabūt zem tupeles un abi būs nelaimīgi. Savukārt TV šovi ir un paliek tikai šovi.

janka42  Nu te atkal būtu gari jāraksta...slinkums.
Zinu dažas metodes kuras izmanto sievietes, apzināti vai nē.

janka42  Epifanij pareiz pateici.👍

valmierietis333  Jā , viss te ir labi un skaisti , bet nedrīkst aizmirst , ka tie ir tikai šovi , kur liela daļa iet pēc scenārija , ko režisors vēlēsies redzēt , to arī skatītājs saņems - maz realitātes !

Uz pāris filmēšanas dienām bomzi var pārvērst par princi un narkomāni par princesi , bet realitātē nekas daudz nebūs mainījies , kameras izslēgsies un viss turpināsies savu gaitu !

Tessa  kapec jamainas apkartnei, ja taja viss apmierina? nevajag meklet melnu kakji melna istaba, it iipaši ja tas taja nav.

Edgars37  Hbbs, es palaboju - 230 eiro;), mes te nerunajam, par to, kas ir aiz oho robezam, prieks ohokontingenta tas tiesam ir uberkruti;). Vai ta pats neatceries, ka Sallijai2 ta ari nespeji sniegt kaut cik sakarigus pieradijumus par gravju biznesu;)? Nu ar to ari var diskusiju par so punktu beigt;).
Epifanija, relativi padargi apgerbi lauj uzturet mazu garderobi, tie tiesam ilgi valkajas;) un ir ari laika ekonomija, ta vieta, lai skrietu meklet zekes, jo letas akal saplisusas, jeb vairs nav mikstas, var oho uzrakstit kadu komentaru;D - re;)!
16:36
...kadas izmainas, ja ohovecim parastajam, cik ir tas kapeikas tik ir? Parmainas maksa un to es tev jautaju pirmaja temas komentara - no kurienes parmainam naks finansejums;)? Vot Labradors mainas, jo ir ticis pie lielaka skanosa un komenti a vairs nav tik nauduligi, a ko tu sagaidi no LV dirnosa ohoveca parasta, ja ta parmainam nekada seguma nav. Nu plus/minus veiksimigi turpinas spamot oho PA, ka ieprieks, bet no ta jau tirgus noskiebtas tupeles pa Lacoste nepaliks;D!

garinsh207  Tikai pats var tas parvertibas pa istam ienest sevine jau otrs.
Butibā tie parvertibu šovi butu daudz jedzigaki,ja paraditu,kas notiek ar to varoni velak- un tad redzetu,ka viss atgriezies vecajas sliedes

Edgars37  22:59

Nu bet tu jau aicini uz izmainam, bet tam visam vajag segumu, nu ja tu aicini, tad saki, kur to segumu nemt? Pati vari but kadam par SuperBabuli, vai ka;)? Nu tas ta, tiri humoram un vera nav janem;D! Bet ja sai lietai pieiet tiri reali, domaju, pati saproti, ka nekas nemainisies un nekadas Viktorijas nebus;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu