Kā vīrieša dzīves uztveri var izmainīt sieviete!?

TV raidījumā sievu maiņa šoreiz mani neatstāja vienaldzīgu un šajā, kā vīrieša dzīves uztveri un kvalitāti var izmainīt, nomainot līdzās sev sievieti, jā jā pareizi izlasījāt! Super babulis, džeku izmainīja līdz nepazīšanai, kā pats atzinās - nometis domāšanā un vizuālajā gadiņus desmit, tā tad uz priekšu ienesiet savā apģērbā košas krāsas, uzdrīksties būt nepareizs, mazliet huligāns, nestaigā ar prodidži formas matiem, bet izvēlies no britanka, feids, bokss vai pusbokss, teniss, kanadka, kaskade, anderkat, top not, vīriešu mezgls - ar vien populārāka frizūra, kura lauž visus stereotipus! Vēl - nedomā, bet rīkojies! ...prom uz fotosalonu un Viktorija!!!:)

Edgars37  09:24

...nu, PA lasot, skiet ka ar atbalstisanu un iedvesmosanu ta pasvaki sanak😃, ka Mavs te sen izteicas-vezums i pa sai dienai turpat, kur pirms tam😃. Bet Epifanij, ka ta ar milumu un patiesajam jutam😉? Vai to del nebutu verts virietim dot naudisku atbalstu parmainu sevi uzsaksanai😉? Un tad ta briniska apzina, ka esi virietim ticejusi un vins tevi nav pievilis, izmantojis tevis doto atbalstu un izaudzis pareizaja virziena😉! Nu tak ists sieviesu sapnu stasts👍😉!!! Un virietis ar ko lepoties👍😉!!!

VILFORS  Manu dzīves uztveri sievietes ir izmainījušas uz slikto pusi līdz nepazīšanai, salīdzinot kāds biju 20 gadus atpakaļ.

Edgars37  11:31

...vai tad nav;)? Pat seit var lasit sieviesu pratojumus, ka citas izmestam virietim jadod otra iespeja, utt;D. Te pat pavideja tada perle;D, ka uz pirmo randinu atnakusam vecim zem gradiem pat butu jadod iespeja uz otro randinu;D...wopaaaa;D;D;D!!! Epifanij;), kas ar tevi vispar notiek - agrak bija patiesas jutas, darbs pie attiecibu darzina kopsanas utt;), tagad lasu no tevis tadas, varda tiesa nozime, keceribas, ka sievietei nav jarisina viriesu finansialas problemas;0!!! Man no brinumiem zoklis klemmejas;)!!!!!!!!!! Ohoveci par sadu greizu izrunasanos var traki apvainoties;(((...;D!

Labrador  Secinām - kopdzīvei derīgs tikai tāds vīrietis, kurš savu domāšanu, principus un viedokli pielāgo sievietes iegribām. Un pa lielam, daudzi kopdzīvē esošie vīrieši ir savu sievu marionetes gan fiziski, gan garīgi.

alvis25  Sāksim ar to ka visi TV šovi ir iestudēti un pa lielam dzīvē tā nenotiek . Kāpēc kādam ir jāmainās ? Ja nevar pieņemt kāds ir tad nevajag nemaz sākt dzīvot kopā . Tālāk , ja vīrietis mainās tad tikai mīļotās dēļ . Un kāpēc tikai vīrietim ir jāmainās . Vai tad visas sievietes ir perfektas , stipri šaubos .

Droshs_Plecs  Pa 230 EUR neko jau nevar nopirkt.
Normālas kedas vien maksā 300+ EUR, piemēram, Common Projects.

Edgars37  21:19

Nu var jau, protams, nemties ar vairaksolisanu;D, bet nu 230 eur variants tomer butu Jevropas masu standarts...nu, ja mes sevi Jevropa ieskaitam;).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu