Pēc cepures

Dzīvē esmu pārliecinājusies, ka tālu ne tie smukākie ir tie labākie.
Kā lai tiek pāri posmam - “sagaida pēc cepures?”

av2  Tikai jautaajums, kurss ir tas, kas nosaka...sagrupee smukajos, un nesmukajos cilveekos?
Nerunaaju sseit par galeejiibaam, baigi resni utt. Bet par normaaliem cilveekiem. Man piemeeeram, mana drauga draudzene ssskkiet pavismam nekas iipass, bet vinnss kuust araa, un visiem lielaas, kaadu meiteni dabuujis . Taa kaa , padomaajiet, ne vissi skaistie tiessam ir skaisti.

rihtigais  ...ne visi skaistie ir skaisti un ne visi labie ir labi...

Liga2  Piekritu av2 viedoklim. Katram savs skaistuma ideals. Tapec mes esam tik dazadi.

VILFORS  Gadījumi ir dažādi. Mans kolēģis piemēram. Ar frizūru, kā pieminēja šeit nazis ok. Vīrišķīgs, apmeklē trenažieru zāles, lai uzturētu sevi labā formā. Komunikabls. Sievietes viņam pat ļoti patīk. Bet viņam nespīd, jo seja neglīta. Kādreiz bija cietis avārijā. Esmu runājis ar sievietēm, kuras saka, ka viņš kā vīrietis būtu foršs, bet dēļ vizuālā labāk tomēr citu pameklēšot. Tāda ir patiesība.

solvitas  Es nez Mela, man tas Bardems nešķiet seksīgs. Tagad rāda veco labi filmu "Ilgais ceļš kāpās" un tur aktieri arī runāja, ka tas lietuvietis, kurš tēlo Artūru bijis riebīga rakstura, bet tas, kurš to Rihardu tēlo esot bijis ļoti jauks cilvēks. Harizmu bildē grūti ieraudzīt, bet tos harizmātiskos tāpat var sajust caur tekstu. Tā kā lasi ko Tev raksta un mazāk uz bildītēm skaties. Trenē intuīciju!

Kurts69  glītos vajag izvēlēties! tas jau 100 reiz pārbaudīts

Geisha  Ai, nu kāds tur vīrietim skaistums..... pļeška plika, spalvaini ar līkām kājām, ietiepīgi, bet tai pat laikā mīļi un jauki lāčuki. Un vispār vīrietis labāk izskatās drēbēs nekā pļiks (un ja vēl tā mantība nav no dižajām). Vilfors vispār stāsta te tīņu pasakas. Kas vīrietim ir rētas? Nekas briesmīgs. Ja tiešām briesmīgas tad var taču mēģināt ar lāzeru dabūt nost. Lūk tagad modīgie tetovējumi gan lielāko tiesu ir briesmīgi. Brīžiem nevar saprast kas tavā priekšā čorts vai cilvēks.

Liga2  Ja bet ko darit tiem kurus daba nav apveltijusi ar skaistumu? Ta ka katram podinam savs vacins. Man piemeram klasiskie skaistuli nepatik. Izvelos vienmer viriesus ar skutam galvam jocigi bet man patik.

solvitas  Geishas, nesaki vis, apdegumu rētas ir ļoti nepatīkamas un tiešām var bojāt arī vīrieša skatu. Tas nav kā pēc griezumā vnk švīkiņa, tur visa seja pēc gaļas gabala var izskatīties un ar lāzeru arī tur daudz mainīt neko nevar. Ja nu vienīgi ādas pārstādīšana, bet tas jau dārgi un nav nemaz tik vienkārši. Tādas rētas tiešām var sabojāt dzīvi.

coldlands  Man ir retas, gan uz sejas, gan uz ķermeņa, tad vsjo, tantas man nespīd?

Liga2  Neker krenki retas izdailo virietis. Tev vismaz ir humora izjuta 😁

Torpedo  Man atkal skūta galva - cik saprotu, tad esmu visu tanšu sapnis!

preilene  Manuprāt, ir labi cilvēki gan starp smukajiem gan ne tik smukajiem. Tev pašai jāizlemj, kas Tev otrā cilvēkā ir svarīgākais – ja vizuālais, tad jāskatās labākais starp smukajiem un nav nekam jātiek pāri.

Liga2  Ne torpedo ne visam sievietem patik skutas galvas es tikkai par savu gaumi izteicos.

ViltigaLapsa  Smukie neder nekam. Ja nu vienīgi kā manekeni vai modeļi. Dzīvē smukie ir pārņemti ar sevi , egocentriski. Parasti sliktiem raksturiem ,jo ir pietiekami daudz sieviešu kuras uz to "fasādi" iekrīt. Tātad raksturs nav jākopj...izšļūc ar "harizmu" un smuko fasādi.

Pillerina  Smukie ir arī labi.
Bet jau aizņemti, kāda jau paņēmusi :-)

neko  mukie neder nekam. Ja nu vienīgi kā manekeni vai modeļi. Dzīvē smukie ir pārņemti ar sevi , egocentriski.
--
Ej nu ej :) es gan teiktu ka tieši nesmukie(-ās) ir pārņemti ar sevi, ar mēģinājumiem pierādi ka viņi ar ir gana labi, vērtīgi un ņemami. Piedevām vēl parasti nīgri, skaudīgi un apvainojušies uz visu pasauli ka nav pareizi novērtēti.

ViltigaLapsa  jā un to pašu var teikt par sievietēm.

Kurts69  gribētu es redzēt to sievieti vai vīrieti, kas apzināti centīsies iepazīties ar neglītu cilvēku. var jau te gudri pļāpāt, bet realitātē vienalga leksiet pie smukajiem. Skaisti cilvēki tiešām mēdz būt egocentriski, bet piekritīšu Neko viedoklim, ka nesmukie nav ne par gramu labāki.

RRAGANA  Nu ja, grūti. /smagi nopūšas/ Grūti smukiem, grūti nesmukiem. Vislabāk būt vidējam. Viduvējībai it visā. Tad ne pats izcelies, ne cits ievēro, saplūsti ar masu un teci pa straumi. Ja paveicas, satiec tādu pašu vidējo un uzražo vēl kādu, tādu nekādu..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu