Pēc cepures

Dzīvē esmu pārliecinājusies, ka tālu ne tie smukākie ir tie labākie.
Kā lai tiek pāri posmam - “sagaida pēc cepures?”

Ziids  Negribu smuku..gribu vīrišķīgu, spalvainu, raupju... savējo..ar kurš ar mani sakrīt kā divi zobratiņi...

Labrador  Krievijā viens no iekarojamakajiem vīriešiem bija politiķis, bratans un dziedātājs Josifs Kobzons. Viņa veiksmes pamatā ir cepure.

valmierietis333  Ir jau dažādi skaistumi un reti kurš ir skaists gan iekšēji ,gan ārēji - stāv skaistulis ,bet iekšā kārtīgi krupji !
Tā pat gaumes lieta - kas vienam nepatiks ,cits būs starā!

Cilvēkiem protams vieglāk vērtēt cilvēku no ārienes , jo iekšēji viņu ieraudzīt var tikai iepazīstoties ar viņu tuvāk !

Geisha  Pirms 2 gadiem biju vienos kursos kur mācījās arī jauna sieviete ar sakropļotu vaigu. Kursu beigās tomēr atļāvāmies pajautāt kas vainīgs pie rētas pa visu vaigu. Suns bērnībā iekoda. Tur var labot tikai plastiskā operācija. Nu nevar meitene (ļoti jauka) nokārtot savu privāto dzīvi tikai tādēļ, ka ir sakropļots vaigs. Sievietēm tomēr ir grūtāk nekā vīriešiem šajā jautājumā, jo visi jau grib tās smukās.

valmierietis333  13:15,

-Vai domā ,ka puisim ar sakropļotu vaigu šajā mākslīgo skaistuļu pasaulē būtu lielākas izredzes tikt pie sievas !?

Es domāju ,ka būtu tieši tā pat - meitenes tak ar grib tikai smukiņos , tik pēc tam izmisumā kliedz ,ka nav par ko ar viņu parunāt , gultā ne šis ne tas , galvā vispār nekā , palaiž rokas un vēl nez ko!
Kamēr ārēji ´´pelēkais zvirbulis´´ vispār netiek pie iespējas pat iepīkstēties ,kur nu vēl parādīt sevi un savas dvēseles dziļumus!

Mūsdienās cilvēki ir kā bērni , visi savas tiesības zina , bet pienākumi un atbildība tiem ir sveša!
Tādēļ savu dzīvi pārvērtīs pasaku varoņu realitātē , un paši no tā arī cieš , maksājot ar vientulību , bet protams stūrgalvīgi to noliegs!
Normālajiem grūti iepazīties ,kur nu vēl visādiem ar putniem galvā!

Geisha  Valmieriet! Nu nav gan Tev taisnība. Vienmēr no sievietes tika un tiek prasīts tas glītais vaigs, tā ideālā figūra. Vīrietim tas nav tik svarīgi. Arī sakropļotu vīrieti sieviete pieņems, mīlēs un pat gulošu kops līdz nāve viņus šķirs. Cik ir vīriešu kuri kopj savas slimās sievas? Ir, bet ļoti maz tādu. Pat visnotaļ jaukas pamet vai arī ja sievai ir veselības problēmas tad drikselē apkārt seksodams. Bez tam Lv vīrieši ir iedomīgi. Ja viņam ir bikses kājās viņu vienalga kāda savāks. Savāks, pabaros, piedzirdīs, apģērbs un par sūdīgu seksi iemanīsies kabatā ielikt piečuku. Nu ja vīrietis vēl uzasinās nažus vai ieskrūvēs skrūvi tad jau viņš vispār ir īsts dārgakmenis.
No vīrieša netiek prasīts skaistums, bet gan drošība.

valmierietis333  Mēs ar Tevi runājam par vecās raudzes cilvēkiem ,kuriem ir sirds un ar cilvēcību nav sveši , bet šeit vairāk biju domājis mūsdienīgos cilvēkus , kam pati svarīgākā ir "preces" āriene ,tās cena un tikai tad kaut kāda cilvēcība !

Te nemaz nevajag par kroplībām runāt , pietiks ,ja būsi apaļīgs , vai ne tādas drēbes mugurā , vai ne tāda frizūra , ar tevi pat runāt negribēs , kur nu vēl vilkt uz mājām vai gultu ,jo redz kauns būs - ja nu kāds ierauga ,ka es te ar tevi runāju(gluži kā skolā skaistie populārie un pārējie klusie pelēkie)!

Lai kā gribētos izcelt dzimumus , tad mūsdienās uzvedība abiem dzimumiem ir līdzīga , brīžiem ir tik traki ,ka pat īsti vairs neatšķir viņus - vīrieši uzvedas kā sievietes , sievietes kā vīrieši ; tā kā gana trausla tā līnija!

Pieņemu ,ka sievietes gados varētu būt arī mazāk izvēlīgas un paņems kādu apdauzīto uz mājām , lai gan ,pēc padzīvošanās pa oho , es vairs tik optimistiski par to nerunātu! ;D

Visur tikai redzu - skaistumu ,naudu,mantu,pienākumus,panākumus , mistiskas ambīcijas, sapņu realizēšana , bezgalīgi nepiepildāmi mērķi(gluži kā klaiņošana pa tuksnesi meklējot ūdeni)- un tikai tad cilvēcība , mīlestība ,bērni ,cieņa un rūpes!

Par to iedomību - tas abos virzienos , večus īpaši nevēroju ,tādēļ grūtāk runāt par viņu iedomību , bet meitenes ,sievietes - tur pilnīgi pa šuvītēm iedomība lien laukā , bieži vien tālāk par anketas informāciju netiec!

No malas skatoties , man vārds ´´attiecības´´ sāk asociēties ar klaju prostitūciju , kur visi pērkami pārdodami , visur preces un cenas zīmes - izvēlies tikai piemērotāko produktu - palieto un izmet , un ej meklēt nākamo!
Negribas jau visus spundēt vienā mucā , bet kopbilde un tendences ir biedējošas!

Tak pietiks tikai ,ja vecim nestāvēs ,kā jau dāma metīs acis uz cita pusi , nemaz nerunājot par nopietnām slimībām - mūsdienās visi meklē tikai tos vieglākos ceļus - kas būtu izdevīgi vienīgi pašie

valmierietis333  ...
Tak pietiks tikai ,ja vecim nestāvēs ,kā jau dāma metīs acis uz cita pusi , nemaz nerunājot par nopietnām slimībām - mūsdienās visi meklē tikai tos vieglākos ceļus - kas būtu izdevīgi vienīgi pašiem , spēja ieklausīties otrā , vai otru sadzirdēt , ir arvien retāk sastopama parādība , kur nu vēl uzdrīkstēties ar otru runāt ; kaut ko ieņem galvā un tik skrien!
Tagad modē iedomība , neizglītotība , neiecietība ,egoisms!

Kamēr skaists un jauns - tikmēr pieprasīts ,bet kā kāda problēma - tā jātin makšķere ; meitene jauna skaista - labs sekss , bet kā piesakās mazulis - tā viņa vairs nav vajadzīga!

Zinu varbūt pārāk drūmās krāsās visu redzu un aprakstu - bet neprotu pievērt acis , un izlikties ,ka viss ir tikai pozitīvi(lai gan esmu liels optimists)!

Deisa  Kā tikt pāri? Elementāri - ar matemātiku. Tātad, ja vīrietis smuks, tātad pēc varbūtības teorijas viņam ir lielākas izredzes tikt pie izskatīgas sievietes. Jo viņam lielākas izredzes tikt pie sievietes sava izskata dēļ, jo mazāka motivācija censties kā savādāk sieviešu uzmanību izpelnīties. Jo mazāka motivācija izpelnīties uzmanību, jo lielāka iespēja, ka viņš ir slinks un pasīvs. Tā lūk.
Savukārt, ja Tu esi izskatīga sieviete, tad ir lielāka iespēja, ka arī šāds smukulītis izvēlēsies tieši Tevi, sanāks pliekans sakars, kās ātri vai vēlu beidzas, taču, ja nē, tad mazāka iespēja, ka Tevi viņš izvēlēsies, taču, ja tomēr, tad var sanākt, ka viņš tevī redz ko vērtīgāku par smuku ārieni.

Droshs_Plecs  Deisa ļoti gudri uzrakstīji un Tev ir absolūta taisnība. Jo vīrietis ir vīrišķīgāks (izskatīgāks), jo viņam vieglāk ir iegūt uzmanību no augstas kvalitātes pretējā dzimuma pārstāvēm, kas nozīmē, ka viņš dirsu neplēsīs tik ļoti kā resns, plikpaurains liliputs ar dauna sindromu, lai izkarotu uzmanības apliecinājumus no sievietēm.

Epifanija  noteikti nevajadzētu skatīties vīrieti pēc cepures, sievietei, gan nezinu par visām, bet vairāk vados pēc sevis, ir svarīga attieksme..

SaulLi  Ne visai labi skan. No krievu valodas atdzejoji?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu