Vai tu sieviete to vari?

Pirms vairākiem gadiem man radās interesanta situācija.
Kāda skaista meitene, ar kuru biju pazīstams no kopīgiem draugu tusiņiem,
ieraugot, ka es esmu OHO, piedāvāja man:"Es esmu meitene un zinu ko meitenes vēlās, es priekš tevis sarunāšu randiņu OHO."

Es tam piekritu, tas ko viņa gribēja izdarīt, bija izvēlēties meiteni priekš manis, sarakstē iepazīties, dabūt no meitenes telefona numuru, sarunāt priekš manis randiņu manā vietā un es aiziešu uz tikšanos.

Rezultāts tāds, meitene visu vakaru nosēdēja pie datora mēģinot sarakstīties, lai sarunātu priekš manis randiņu.
Rezultāts tāds, ka visas ar kurām viņa mēģināja sarakstīties viņu atšuva, un gala rezultātā nekas nesanāca.
Pašam man no tā paša profila iepazīšanās man veicās samērā labi.
Izrādās, ka meitenes nezina ko citas meitenes vēlās :(

Tā kā par sevi pašpārliecīnātās un visu zinošās sievietes ar saviem padomiem praksē var izrādītie pilnīgi bez vērtības.

Ja jau šeit ir sievietes (domāta ir solvitas ), kas grib sniegt par maksu konsultācijas priekš vīriešiem, tad piedāvāju jums biznesa ideju:

Tu visu zinoša sieviete būdama, sarunā tikšanos priekš vīrieša, kura labā tu strādā.

Tas, kas tev gudrai un visu zinošai sievietei jāizdara:
Vienojaties ar kuru sieviešu profiliem strādāsiet
Tev jādabūn tās sievietes telefona numurs un jāsarunā tikšanās, uz kuru aizies vīrietis kura labā tu strādā.

Tavi darba rezultāti viegli izmērami,
1 – iegūts telefona numurs
2 – Sarunāts randiņš.
Par to tev ir vērts samaksāt.

Ja ar to esi spējīga tikt galā, tad ir vērts tev maksāt arī par konsultācijam, ko darīt randiņā, jo tu tik tiešam kaut ko zini. Ja tu nevari dabūt telefona numuru un sarunāt randiņu arī par konsultācijām maksāt būs bezjēdzīgi

Tāpēc jautājums, vai sieviete no vīrieša profila ir spējīga no citas sievietes dabūt telefona numuru un sarunāt randiņu kā vīrietis, vai nē?

rihtigais  Šim vīram ir neveselība.

preilene  Nu protams, ka sieviete nezin, ko citas sievietes grib – mēs esam tik atšķirīgas un tā ir mūsu burvība.

Tas, par ko Tu raksti, nav konsultācija, bet gan reāls darbs. Konsultācija ir tad, ja Tu iesaki kaut ko otram un viņš pats rīkojas, darbs – tad, kad otrs visu dara Tavā vietā.

Un, par pašu darba piedāvājumu – domāju, ka var sarunāt randiņu. Bet vai to vajag? Es noteikti to negribētu darīt.

laukroze  tirliņu izklaides, nu tagad izveido sievietes profilu un meklē sev vīrieti, vnk. nonsess!!! ar ko te tauta nodarbojas!

rabinovics  deretu gan meginaat iepazities pašam nevis meklēt kādu savedeeju

Jauks_vakars  Paldies par šādu tēmu! Arī man tas ir aktuāli. Kad saņemos un kādai uzrakstu, kā likums, saņemu atteikumu. Un nereti komplektā ar rupjībām. Labprāt izmantotu šādu pakalpojumu. Nezinu gan, kāda varētu būt adekvāta samaksa par to? Par sarunātu randiņu, manuprāt, varētu būt 20-50 eur, atkarībā no sievietes izskata. Par sarunātu seksiņu, domāju, maksai būtu jābūt ne zemākai par 50 eur.

Pillerina  Gejiem jauns stils, kā pieprasīt savas cilvēktiesības?

Emma45  11:25
Samaksā arī kādam vīrietim, kurš ar to sievieti seksos. Neies tak pūlēties.

burleska  Jauks_vakars, konsultācija bez maksas- izlasi vienīgo teikumu, kas ir Tavā profilā, un padomā, kā tas raksturo Tavas intereses :) Diezgan truls tipiņš izskatās, ne? ;)

Vaukskis  Patīkami, ka ir vēl vismaz viens lietotājs kā Jauks_vakars, kurš izsakās pieņemami un ārpakalpojumam par labu. Citiem rupjības tiešām neapnīk ?!

miglainaa_plava  Pieļauju, ka lielākajai daļai nav pareiza priekšstata par sevi un to, ko viņam/ai vajag, un pat ja zin, tad neprot atpazīt cilvēkos vajadzīgās īpašības no ātra skata. Tur ir arī lielākā problēma. Cilvēks no malas ar intuīciju un cilvēku pazīšanas iemaņām apveltīts varētu atrast saderīgu pāri. Viņš redzētu to, ko pats par sevi negrib zināt. Protams, ir netveramie fluīdi, bet kā zināms tāda kaisle ātri uznāk un ātri dziest, bet saderīgi cilvēki var ilgi būt kopā, pat ja tās ir aprēķina laulības (aiz aprēķina "labāks kaut kas, nekā nekas".
Otra lieta - laika trūkums. Ne visiem veiksmīgiem un darbā noslogotiem cilvēkiem ir laiks filtrēt 1000šiem profilu, ilgi sarakstīties, lai nonāktu līdz randiņam. Te arī noderētu cilvēks, kas vismaz izfiltrē lielāko daudzumu. TV ir tāds šovs "Miljonāru savedēja". Ļoti uzskatāmi parāda, cik grūti ir bagātiem cilvēkiem atrast savu īsto pusīti.

Gojko  Tad nu gan noslēpums ko kas vēlas. Sarakstīt jau var daudz ko, tikai vai tajā randiņā varēsi noturēt to sarakstes līmeni? Pastāv iespēja, ka dāmai būs vilšanās, un tad kāda jēga no lieki izmestas naudas? Labāk raksti pats, un netēlo supermenu. Bet vēlas visi atzinību, komplimentus, uzmanību, materiālo stabilitāti un visu pārējo no tās sērijas. Ā un vēl dāmas ļoti novērtē pareizrakstību, nu tur tos garos, paplašinātos teikumus, vietā saliktus komatus u.t.m.l.

miglainaa_plava  Nezin kāpēc te vīrieši raksta, ka gatavi maksāt par sarunātu randiņu - jo skaistāka sieviete, jo vairāk. Tas taču nav eskorta serviss, vaine? Kāds labums, ka skaista sieviete iedzers kafiju ar jums, bet tālāk nekas nesekos? būsi samaksājis tos 50 +kafija eur, bet jēgas nekādas. Bet mērķis taču ir atrast savu dzīvesbiedru, vai ne? Vai vismaz ilgtermiņa draudzeni.

solvitas  Dāvids 😂😂😂 Man šodien laba sirds es Tev iedošu bez maksas padomu, jo žēl skatīties kā labs materiāls iet postā. Izdz~s, lūdzu, to tekstu par to sievieti, kura pati Tevi paņemšot! Pat ja Tu to vēlies, nu nevajag ar to sākt. Un bilde, bilde!!!! Tās ir šausmas! Tu taču esi simpātisks vīrietis, visi parametri ir ļoti OK, arī augums un seja ir glīti, bet tas apģērbs vnk nogalina. Uzvelc vnk tkrekliņu, var pat sarkanu, bet ne rozā, jo rozā ir jāmāk iznest un vīrietim, kuš uzvelk rozā ir jābūt ļoti maskulīnam, lai tas rozā viņu nepadarītu gejisku.

Jakam_vakaram arī teikums anketā par kūsīti arī ir tas, kas izsauc rupjības un nepatiku. Vnk izdzēš!

Un es nepiedāvāju jums piegādāt sievietes, bet gan sniegt šāda veida konsultācijas, lai jums nav te gadiem jāklauvējas aizvērtās durvīs, kuras pēc būtības jums atvērt nemaz nav neiespējami.

EIZHENIJA_FINKA  Uztaksts uz kapakmeņa:
Умер в 25 лет.
похоронили в 65.

Tinte  Tie, kuri paši nemāk/nevar sarunāt randiņus, ir akurāt no tās sērijas, kas blakus tēmā par neambīciju vīrieti. Galīgi garām.
P.s. Un paklausiet Solvitas ieteikumiem 12.35.

solvitas  Deavids, telefona nr dabūt nav nekādu problēmu un ja ieklausīsies manos padomos, tad sievietes pašas sāks Tev rakstīt un vēl statusu nāksies nomainīt uz iepazīties nevēlos, ja gribēsies pašam būt medniekam. Bet ja gribi lai sieviete nāk un Tevi iekaro, tad jau tev patiks, ka sievietes rakstīs.

Geisha  Man te viens vīrietis no Valmieras rakstīja. Kādā 3. vēstule sapratu, ka raksta sieviete no vīrieša profila. Fui.

burleska  Zinu vienu pāri, kas pēc izšķiršanās sarunāja, ka viens otram dabūs nākamo. Puisis meklēja caur internetu un tiešām sarunāja sievietes vārdā liktenīgo randiņu. Šobrīd nav kontaktu ar to ģimeni, nezinu, kā iet, bet viņas vīrs, cik zinu, nemaz neuzzināja, kas ar viņu patiesībā sarakstījās.

valmierietis333  Izklausās pēc dziļa izmisuma ...

Tas ir tas pats ,kas prasīt mātei ,lai viņa atrod tev meiteni , protams, nezinu visus aspektus , ja gadījumā esi invalīds , tad tas liktos normāli ,bet tā asociējas ar totālu bezmugurkaulnieku ,kurš nemaz nav pelnījis meiteni ,
nākamais solis - vajadzēs palīdzību , lai kāds pastāsta austiņā priekšā ,ko satiktajai meitenei teikt , un ja meitene būs tik dumja un uzķērusies ,un būsiet tikuši līdz gultai - vieglāk būs pieaicināt citu veci ,lai tas ar savu piemēru parāda kas kā jādara!

-Katram tak sava gaume , vienam patiks māte , otram meita ,trešajam kleita !
Tas ,ka viena pēc manis ģībst ,tas nenozīmē ,ka pārējām 99 es patīku !

Es nevaru ciest visādus savedējus , pa lielam jau viņiem pašiem dzīves nav , bet te lielie profiņi-savedēji atradušies , vispirms lai savu dzīvi priekšzīmīgi sakārto un patiesībā ,ja tāda vispār ir ,tad nebūtu laika ložņāt pa citu dzīvēm un piedalīties tajās!

--------Geisha , ļoti ceru ,ka tas nebiju es!? /Man švaka atmiņa!/ ;D

Geisha  Valmieriet! Tas nebiji Tu. Tev izteikti vīrišķīga domāšana. Tur tāda sievišķīga domāšana un vārdu salikums bija,.... kā baltu kleitu šūtu ar melniem diegiem.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu