Vai tu sieviete to vari?

Pirms vairākiem gadiem man radās interesanta situācija.
Kāda skaista meitene, ar kuru biju pazīstams no kopīgiem draugu tusiņiem,
ieraugot, ka es esmu OHO, piedāvāja man:"Es esmu meitene un zinu ko meitenes vēlās, es priekš tevis sarunāšu randiņu OHO."

Es tam piekritu, tas ko viņa gribēja izdarīt, bija izvēlēties meiteni priekš manis, sarakstē iepazīties, dabūt no meitenes telefona numuru, sarunāt priekš manis randiņu manā vietā un es aiziešu uz tikšanos.

Rezultāts tāds, meitene visu vakaru nosēdēja pie datora mēģinot sarakstīties, lai sarunātu priekš manis randiņu.
Rezultāts tāds, ka visas ar kurām viņa mēģināja sarakstīties viņu atšuva, un gala rezultātā nekas nesanāca.
Pašam man no tā paša profila iepazīšanās man veicās samērā labi.
Izrādās, ka meitenes nezina ko citas meitenes vēlās :(

Tā kā par sevi pašpārliecīnātās un visu zinošās sievietes ar saviem padomiem praksē var izrādītie pilnīgi bez vērtības.

Ja jau šeit ir sievietes (domāta ir solvitas ), kas grib sniegt par maksu konsultācijas priekš vīriešiem, tad piedāvāju jums biznesa ideju:

Tu visu zinoša sieviete būdama, sarunā tikšanos priekš vīrieša, kura labā tu strādā.

Tas, kas tev gudrai un visu zinošai sievietei jāizdara:
Vienojaties ar kuru sieviešu profiliem strādāsiet
Tev jādabūn tās sievietes telefona numurs un jāsarunā tikšanās, uz kuru aizies vīrietis kura labā tu strādā.

Tavi darba rezultāti viegli izmērami,
1 – iegūts telefona numurs
2 – Sarunāts randiņš.
Par to tev ir vērts samaksāt.

Ja ar to esi spējīga tikt galā, tad ir vērts tev maksāt arī par konsultācijam, ko darīt randiņā, jo tu tik tiešam kaut ko zini. Ja tu nevari dabūt telefona numuru un sarunāt randiņu arī par konsultācijām maksāt būs bezjēdzīgi

Tāpēc jautājums, vai sieviete no vīrieša profila ir spējīga no citas sievietes dabūt telefona numuru un sarunāt randiņu kā vīrietis, vai nē?

miers2  autora ideja kopumā diezgan loģiska - es arī esmu sievietes vietā bīdījis profilu uz randiņu un beigās sanāca diezgan elegantas kāzas..taču nianse bija tāda, ka tā sieviete man bija labi pazīstama un es gribēju, lai viņai beidzot veicās. Taču šajā situācijā ir kāds mīnuss - var gadīties, ka pakalpojumu piesaka riktīgs nūģis, bet vēstules raksta vismaz iztēlē normāls meiču kniebējs - un tad vienalga tai sievietei būs vilšanās randiņa brīdī un nekas labs tur nav sagaidāms

Floriana  Ticu, meitenes īsti nezin ko grib pašas, kur vēl citas. Izaugs, sapratīs. :D

Floriana  Varu vēl piebilst, ka var sarunāt daudz ko un dabūt ar pašai un citām, arī vīrietim, turklāt strādā perfekti. Jāņem vērā 1 fakts un patiesība, ne kuram katram padodas. ;)

nakunakutekuteku  Es kadreiz organizeju iepazisanas vakarus ar vakara vaditaju,dejam,galdiniem,dzivo muziku.Laudis naca bariem,bet interesanta nianse-sievietes atzinas,ka ir vienas un velas iepazities,bet viriesi pietecas,jo it ka dzirdejusi,ka atputas vakars.Tas labi raksturo.Acimredzot sievietei vieglak atzities,ka ir viena.Viriesi vienmer teiks,ka ir topa.Vai tas ir labi vai slikti-nezinu.

Deisa  He, he. Starp citu, kad tikko biju iepazinusies ar savu vīru, viņš man bija tikai drauga statusā, arī sapratu, ka sakarīgs cilvēks, pat anketa ok, bet bildes - māmiņ neskumsti, nu galīgi garām. Viņš ir izskatīgs vīrietis, bet nemāk uzvesties fotoobjektīva priekšā. Bija ielicis bildes makšķernieka drēbēs, ar tādu stulbu smaidu līdz ausīm, un mazliet īgņojās, ka neviena šim neatbildot. Uztaisīju viņam pāris foršus foto un viņš brīnījās kā vēstules pašas sākot birt, un, pat dzīvojot Latgalē (oficiāli gan Vidzemē), sarunājis bija pāris randiņus. Viņa vietā es gan nerakstītu un telefona numurus neprasītu, tas ir galīgi glupi, jo, aizejot uz randiņu, tāpat runasveids un stils būtu atšķirīgs kā iepriekš manis rakstītais. Nav jau jēga dabūt ātro rezultātu, kas tāpat ātri "nobirst".
Bet re kā sanāca, šitāda pa draugam palīdzēšana vainagojās pa abiem negaidītu rezultātu. Padomā, vecīt, varbūt Tev un tai draudzenei, kas centās palīdzēt...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu