vai ilgstoša kopdzīve ir strupceļš?

Vai varam uzskatīt, ka attiecības var augt un attīstīties bezgalīgi esot kopā ar vienu un to pašu cilvēku? Jeb neizbēgami pienāk brīdis, kad izaugsme kļūst neiespējama un vai nu jāpieņem stagnāciju/rutīnu jeb jālauž esošās un jāuzsāk jaunas? Vai esam spējīgi ar katrām nākamajām attiecībām celt to kvalitāti, dziļumu un saturisko piepildījumu, jeb tomēr augstāk par savu pakaļu neuzlekt?
Ir viedokļi? Paldies jau iepriekš:)

bika  Noteikti ir iespējama izaugsme!!!

Ceļot, veidot kopīgus hobijus.
Iegādāties lielāku televizoru un sekot līdz hokejam un futbolam!Kopīgi skatoties, just visam līdz- ar siermaizītēm, aliņu un emocijām!

chaachaa  tiek lēsts, ka no katras bezizejas esot vismaz divas izejas, ja vien tās cenšas saskatīt. dažkārt, lai redzētu visu bildi kopumā, nākas paiet tālāk nost, malā, un tikai tad nākas visu aplūkot un ieraudzīt. tuvumā nekā.
kas saistās ar izaugsmi tad, mans viedoklis un arī zināma pieredze ir tāda, ka cilvēki spēj attīstīties un būt kopā, nesagraut dzīvi sev, ģimeni uzturēt, visu mūžu. tikai bet ir tur, ka JA ABI ir personības. ja tie var būt neatkarīgi un pašpietiekami kā kopā, tā arī atsevišķi. ja katram ir savs hobijs, nodarbes, intereses. tām nevajag būt kopīgām, lai kopā dzīvotu un justos labi. jo atšķirīgāki un dažādāki ir cilvēki, jo tie vairāk pievelkas. līdzīgi kā pluss un mīnuss.
rutīna rodas tikai tad, kad cilvēks paliek apātisks savā paša būtībā pret dzīvi, ikdienu, cilvēkiem. tā nerodas no ārējiem faktoriem, bet no sevis paša, no apziņas un dvēseles stāvokļa. neļaujot un negribot pašam augt, veidoties un turpināt mainīties kā personība, mēs nogurstam no dzīves, visa, iestājas viens un tas pats - skriešana pa ratu un... jāmeklē kāds cits, jāliek jauna bilde iekšā dzīves kino, lai tās atkal sagādatu prieku. ja cilvēks paliek dinamisks un izaugt spējīgs visu mūžu, viņš, kopā ar otru līdzīgu, pastāvēs ģimenē un laulībā lidz kapa malai!

Epifanija  ja ir izvēlēts pareizais cilvēks un tas ir tāds ar ko ir velēšanās būt kopā, ne tikai materiālā labuma dēļ, bet gan ir kopīgs kaut kas vairāk, tai skaitā arī ir kopīgi bērni, tad es nedomāju, ka var otrs būt par daudz, visu to pašu var izdzīvot esot kopā ar vienu - īsto, neskrienot apkārt un nemeklējot, kur zāle zaļāka, jo viss sākas ar pašu..

SaulLi  Atbilde uz virsrakstu-jā.
Un nē.
Kā pats veidosi. Tā būs. Būsi gana spēcīgs, sieviete pakļausies. Būsi vārgs-būsi strupceļā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu