Vai tiešām trūkst sieviešu?

Nereti te nākas lasīt, ka sieviešu neesot ar ko varētu iepazīties. Man te raksta vieni vienīgi izvirtuļi un viņiem vajag bezmaksas seksu nevis sievieti. Nekādas cieņas pret sievieti #ajā portālā nav un daudzi pat nekautrējas pārmest, ka šeit esot liela gultā, kur visi pārguļot ar visiem un lai es nolaižoties uz zemes un beidzot sapņot par nereāliem prinčiem. Man tas ir pretīgi un vispār vairs nevēlos šeit uzturēties. Nevis sieviešu te viņiem trūkst, bet bezmaksas padauzas.

InJanis  Tautiete Ragana !!!!

Kas te var trukt..................izej ielas ij pablenz uz garamejoso kleitas puscaurspidigas ssieviesu krutim, kajam, ij t.t. ;-))))
Siviesu ( seit es domaju brivu sieviesu ), ir vairak ka atliku likam...........

Cits jautajums ir par tam sieviesu parasibam no sapnu pasaules................

Ij kads vel tur seks...................normalak manuprat ar svaigi iepazitu sievieti vinas pasceptais keks, pie dzestra rita, viterojosiem putniem darza, un kuposas kapejas tases.

Manuprat vards seks.................ir palicis tikpat tups ka 36 gadus nelietots ciris..............

Kauc gan....................kas nju kurai prata....................ka sacit jasaka.............katram skeletam savi kauli skapi ;-))))))))))

Liga2  Paskaties uz to visu no cita skatu punkta. Vierits 40 + noskrejies darba un vinam laga nepietiek laika un ari velesanas veikt garos aplidosanas celus. Attiecibas laga negrib Jo jutas OK viens pats bet daba prasa savu tobis sexu . vins nosuta kadas 20 vestules ar konkretu jautajumu un neta to ir izdarit vieglak uz ielas tacu neiesi uzdot so jautajumu. Pielauju ka ir dala kas piekrit tatad merkis ir sasniegts. Godigi, atri un bez liekiem teriniem. Neredzu jegu par to cepties ja reiz atrodos seit. Cilveki medz but dazadi.

Skarlete  /spriež pēc sevis/ Laikam trūkst...nekad neesmu bijusi viena un esmu aizņemta jau divas nākamās dzīves uz priekšu!:))

InJanis  Labdiene !!!!!

Nju es jau tads savdabigs putnins esmu.................virtualais njedovalkins ;-)))))
Man sievietes kvalificejas
Tautietes
Tjotkas
Uzticamas partijas biedres
Frau
Dam, Nje dam, Dam no nje vam
Ij t.t.

P.S. Es sen ilgi, un rupigi veicu seit sarunato sieviesu fantaziju pierakstus, ij katru no vinjam noverteju pec 10 ballu sistemas :-))))
Ja velies palasies mana dienasgramataa, manus perversos sapnjus par virtualo bruti..
Nac mana harema......, pirmais pusgads pilnigi bezmaksas, vienigi est jagatavo, jamazga grida, vela, jarave manas sentevu plantacijas, jaklausa, nedrikst runat preti, japaavada mani uz kino, tejateri, bibliotekam, dazadam atrakcijam, ka sodien pl 17-30 Pasaules orientesanas sporta cempionata atklasana Ratslaukuma.
Liekas sarezgiti........................bet pec pirmajiem 5 gadiem pierod ;-)))))))))))))

EsparTevi  Tie kam vajag maksas seksu te nebūs. Loģiski viņi to meklēs attiecīgā vieta! Šeit ir iepazīšanas serviss ar izklaides iespējām. Saprotams cilvēks primāri domā, ka šeit seks atrodams bezmaksas, bet tikai ar laiku atklāj, kādas slēptās izmaksas slēp šeit atrodamais ´´´bezmaksas seks´´. Kā piemēru nenosauktajām, bet izmaksām minēšu laiku, ko patērē, kamēr sarunā randiņu un pēc tam randiņā saproti vai vispār vēlies to cilvēku(šī problēma piemīt visai virtuālajai videi). Bez laika izmaksā vēl tādi servisi, kā mega anketas, statistika, lielākas pastkastes u.c.c. servisa pakalpojumi. Galu galā transporta, izklaides, viesnīcas u.t.t. izmaksas. Tā, kā labdiene ir tālu no sievietes, kura spēj novērtēt cik īstenībā vīrietim maksā ´´bezmaksas padauzas´´ .. :)

riebekle  Vot, es arī nesaprotu, ko te visi sūdzas, ka nav sieviešu, ka nav vīriešu. Mani jau divreiz ir bildinājuši, nu bet es jau tā precēta, man nevajag. Kāpēc citas nevar tos liekos brīvos savākt ? Kur problēma?

jadore  EsparTevi

Tad kapēc vīrietim jau sarakstē nenorādīt, ka vēlas tikai seksu. Nebūs jātērē ne savs laiks, ne arī sievietes. Sieviete, kura orientējas uz ilglaicīgām attiecībām, vēlēsies vīrieti vispirms iepazīt un katru aicinātāju savā gultā nelaidīs. Nevajag melot ne sev ne citiem un nebūs problēmu un lieku tēriņu :).

jadore  riebekle, nu mani arī bildināja :D:D, nu negribu precēties.

riebekle  jadore, nu re, tātad ir tie precēties gribošie tomēr te!:)))

Agatem9  Gudrs vīrietis nepieminēs seksu ne satakstē,ne tiekoties,vai attiecības attīstīsies reālajā dzīvē un viss notiksies tāpat,vai nu nekas.Un ja būs lemts,tiks arī pie taureņiem pavēderē,Jums taktika nepareiza,pat lai ievilktu gultā,nemaz par attiecībām nerunājot.

marselis  ...tads laikmets
neiespringt ,talak iet....
cilveki izzud.....
...kam sarezgitas lietas ?
...labas attiecibas prasa pilnu atdevi

janisb  Anketa - bez bildes, bez apraksta

Personja neizvēlīga:
vecums līdz 70
augums: no 130cm līdz 220cm
svars: no 45kg līdz 100kg

Ko gan tādai var aizrakstīt, izņemot sekša piedāvājumu (ja neskaita tupus smaidiņus)?

VILFORS  No savas puses varu teikt, ka šeit neesmu lai iepazītos. Seksu ne prasu, ne piedāvāju. Dažas reizes esmu vienkārši aizrakstījis un izteicis komplimentu pasakot ka sieviete ir skaista. Atbildes neesmu saņēmis un pāris reizes mani rupji pasūtīja pāris mājas tālāk. Vairāk komplimentus nevienai neizsaku. Rezultātā varu teikt, ka sieviešu šeit patiešām trūkst.

Hiranja  Daži padomi autorei:
Ja vēlies cieņu pret sevi - sievieti, tad iesākumā iemācies cienīt vīrieti.
Nespried par cilvēku pēc isā vēstulē uzrakstītā. Lielākoties šie nekaunīgie seksa piedāvātāji reālajā dzīvē ir normāli pārtikuši, cienīti ļaudis, kas tiek cienīti un ir gatavi mīlēt. Vienkārši viņi ne visai labi prot komunicēt intīmās tēmās vai arī ir mazliet noguruši no "tirgus" un tieši tāpēc ir šeit un ir pieejami. Viņi lieliski saprot tirgus spēles noteikumus un par nopietnākām attiecībām sāk domāt tikai pēc seksa, nevis pirms, kā Jūs vēlētos. Pie tam tikai tad, kad jau būs kādu bariņu izmīlējuši. Pamēģini iejusties vīriešu ādā. Šeit ir savi noteikumi, reālajā dzīvē citi.

ponytail_PA  Problēma ir tajā, ka grib BEZMAKSAS seksu?

EsparTevi  Feiks profils, feika problēma. ;)

Torpedo  Nezinu, man laikam vecums nāk, bet vispār vairs neredzu nevienu iekārojamu sievieti. Mums tagad te sammersaundi sabraukuši no visas Latvijas, klīst pa ielām tās stirniņas baros, gaida, kas viņas iztr***īs, bet - nu nav, nav neviena iekārojama! Vot, tā ir liela problēma!

Vaukskis  Jā, tiešām trūkst sieviešu, kuras interesē tikai bezmaksas sekss retām tikšanās reizēm it kā būtu laika un vēlēšanās ar katru kaut ko vairāk veidot ! Pilnīgi piekrītu iepriekš rakstītajam, ka reālam seksam vīriešiem ir vajadzīgas ne tikai padauzas, bet vispār sievietes pirmām kārtām kā tādas, ja viņi ir heteroseksuāli. Nu, nesanāk nekāds sekss bez īstām sievietēm ! Labi, tagad ir jau izgudrotas un nopērkamas kaut kādas lelles, kas ir ļoti, ļoti līdzīgas ne tikai pēc izskata, bet arī materiāla- daktilajām izjūtām- dzīvai sievietei, bet viņas maksā tik nenormāli dārgi kā luksusauto, ka tas vienkārši ļoti retam Oho.lv lietotājam ir pa kabatai, ja vispār "stāv" uz tādām un nešķiet kā lieta, ar kuru ākstās jaunieši, vazājoties apkārt pa ielām un bravūrējot ! Kas atliek ? Uzbāzties tām esošajām, jo vīrieša daba prasa savu- tas ir tāpat kā ar novecošanos, kura notiek un nav apturama, ja vien neliek sevi iesaldēt kriokamerām, lai atkal izkāptu no tās pēc daudziem gadiem (jau atkal par ļoti dārgu cenu un ne tuvu ne visiem pieņemami). Šķiet, ka sievietēm ir baigie iebildumi satikties šad un tad nenopietnām attiecībām, pārējā laikā katram dzīvojoties par sevi.. - vai nu grib jau vispirms vairāk vai mazāk nopietnās vai arī jāmaksā, bet tāpat vien, ar to domājot- sava prieka pēc, nodarboties negrib !

burleska  Hiranja 12:41, kā gan šādu nostāju var cienīt. Par ko cienīt vīrieti, ja viņš uz sievieti skatās kā uz vienu no bariņa, kuru var izmīlēt? Par sasniegumiem darbiem? Ok, to es daru ar kolēģiem, bet šeit es cienu vai necienu par vīrieša attieksmi.

marselis  ....visdrizak problema ir abpuseja!
Man nacies uzjautat ,ko sieviete velas attiecibas...loti,loti ta lai butu gatava likt uz "speli "visu!
un ka ar viriesiem?
Saiet kopa tie kuriem briza velmes saskan,perspektive migla tita,viss mainigs,musdienas pietiekosi spriedzes,skriesanas utl.,kurs velas uznemties papildus atbildibas, ja no otras puses neredz pilnu gatavibu?
Ta veidojas musu sabiedriskas attiecibas, "fast food"(atras attiecibas)...Ka spriedze,ta skiras un iet klatrs uz savu pusi . Pasaule virzas uz "poligamiju un bezdzimumu".
Bet kam tas sodien interese...tas ir sarezgiti un nogurdinosi. Jo tik loti visiem pietrukst VIEGLUMA.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu