Vai tiešām trūkst sieviešu?

Nereti te nākas lasīt, ka sieviešu neesot ar ko varētu iepazīties. Man te raksta vieni vienīgi izvirtuļi un viņiem vajag bezmaksas seksu nevis sievieti. Nekādas cieņas pret sievieti #ajā portālā nav un daudzi pat nekautrējas pārmest, ka šeit esot liela gultā, kur visi pārguļot ar visiem un lai es nolaižoties uz zemes un beidzot sapņot par nereāliem prinčiem. Man tas ir pretīgi un vispār vairs nevēlos šeit uzturēties. Nevis sieviešu te viņiem trūkst, bet bezmaksas padauzas.

jadore  Marseli,
jāsaprot, ka tas vieglums ir jāmeklē katrā pašā, nav iespējams satikt otru, lai savu smagumu tam uzkrautu un dzīvotu laimīgi: piesaistīt jau var tikai to, ko pazīsti, kas ir tevī.

riebekle  Vaukskis, skatos, tev ir reāla pieredze ar tām seksa lellēm, bet tas arī skaidrs, kāpēc tā... Man tikai nav skaidrs, kāpēc sievietei būtu jātiekas ar vīrieti "retām tikšanās reizēm". Cik ir reti? reizi mēnesī? Varbūt divas reizes? Un kad? tad, kad vecim gribulis uznāk? A ja man kā sievietei biežāk gribas? Un ja man ne tikai seksu gribas, bet vienkārši pa retam pabimbāt kādam uz pleca? Vai vienkārši kompāniju, lai uz jūru aizbrauktu? Nu nafig tādas "reti stāvošas reizes".

Emma45  tātad ir tie precēties gribošie tomēr te!:)))
------------------------------
Ir, ir, un precēties piedāvā tikai precētajām.
Jāpiekrīt, ka daudz ko nosaka anketa.
Ja sievietei vajag tikai seksu, tad ticiet man, viņai tāds ir un neiet ubagot kaut kur internetā.
Vīrieši tiešām grib seksu par velti. Kādēļ neizmanto prostitūtu pakalpojumus, nesaprotu. Daudzi izmanto, mūsējiem laikam naudas nav.

draboss  Nu ko var kaukt? Nepatīk nenāc. Neinteresē piedāvājums, noraidi. Tieši tik vienkārši. Un nevajag žēloties "kā par mani tā var domāt", reiz vajadzētu pieaugt un sākt saprast ka izsalkušais seksa piedāvātājs par tevi vispār nedomā, viņs domā par sevi un savu vajadzību, tāpēc šāda žēlošanās, apvainošanās un stresošana ir smieklīga.

Vaukskis  riebekle, gluži otrādi- man nav nekādas pieredzes ar seksa lellēm, jo jau tās salīdzinoši lētās ieraugot vien citu rokās, man tās šķiet nenopietnas un ne tuvu dzīvai sievietei līdzi nestāvošas. Es pat apbrīnoju, ka tās spēj izraisīt daudzos reālu uzbudinājumu un ejakulāciju, jo tik prastas un vienkārši smieklīgas tās izskatās ! Informāciju par seksa leļļu attīstību esmu smēlies laika gaitā no televīzijas un interneta, salīdzinoši nesen bija atgadījums kaut kur ārzemēs, kad speciāli tika nakts laikā iebraukts veikala skatlogā, lai tikai nozagtu tādu izstrādājumu...toties kādu ! Neatceros un nezinu, vai zagli toreiz notvēra, tomēr pieprasījums pēc tādām ir, jo vaininieks nebija pillā, bet, pēc visa spriežot, rūpīgi izplānots noziegums, tā kā manta vērtīga. Pēc tā, domājams, var arī spriest, ka ne jau tikai šeit, bet arī ārzemēs vīriešiem reāli trūkst sieviešu, kuras gribētu tāpat vien.. šad tad.. . :))
Attiecībā par to, kāpēc sievietei nebūtu jātiekas ar vīrieti retām tikšanās reizēm, es nezinu- laikam citāda domāšana. Uzskatu, ka arī sievietes tāpat var uzmākties vīriešiem, lai ievērotu vienlīdzīguma principu un tā, tikai izskatās, ka sievietēm vispār nekad neko nevajag, viss ir jāprasa, teju jāizlūdzas. "Retas tikšanās reizes" ir stiepjams, bet tautā nostabilizējies jēdziens, tādēļ to uzrakstīju, taču mana doma ir, ka biežums atkarīgs no abu iesaistīto pušu vēlēšanās un kompromisa, tikpat labi tās var būt "biežas tikšanās reizes" ar nosacījumu, ka pārējā laikā katrs dzīvojas pie sevis par sevi.. . Tas pats arī attiecas uz došanos kaut kur kopā vai žēlošanās uzklausīšanu- viss notiek kā sarunās.. .

Felde  Primitivs teevins nekad nebus normals virietis. Virietis,kuram ar psihi viss kartiba-spes atrast pieeju sievietei,veidot normalas attiecibas,un negaidiis lai sieviete vinnu savaac!

EsparTevi  Dzimumu karinji serija 867 :) “Hulijo velas apciemot dailjo Veneritu, bet Venerita velas lai Hulijo nesteidzas un sakuma aizved to uz dzimtsarakstu nodalju”...

Liga2  Ir cilveki kuriem vairak patik teorija un ir otra grupa kuri prieksroku dod praksei. Tad nu ari cinamies prakse pret teoriju.

ViltigaLapsa  av2 viņa to idiotu var nobloķēt. Kāpēc viņa to nedara? :)
Šaubos vai te ir kāda sieviete kurai nebūtu nākuši seks piedāvājumi. Neuztver to nopietni un persōnīgi , jo tie seksa meklētāji vienu un to pašu sūta n-tajām sievietēm. :)
Ja kāds neliek mieru nobloķē.

ViltigaLapsa  Virietis,kuram ar psihi viss kartiba-spēs atrast pieeju sievietei,veidot normālas attiecibas.

Tieši tā uzsvars uz - normālas attiecības. Tie kas meklē tikai seksu tiem ir problēmas izveidot normālas attiecības tieši viņu pašu problēmu dēļ. Problēmas ar psihi , attieksmi pret otru, egocentrisms u.t.t.

Labrador  Latvijā vērojams sieviešu deficīts, īpaši reģionos. Iemesls- daudzas izveidojušas attiecības ar citu valstu vīriešiem. Latvijas vīriešiem nav raksturīgi izveidot attiecības ar citu valstu sievietēm.

ViltigaLapsa  Latvijas vīriešiem nav raksturīgi izveidot attiecības ar citu valstu sievietēm.- Tāpēc , ka citu valstu sievietes viņus vnk negrib ! ha -ha..

Liga2  Labradors acimredzot ir veicis tadu ka sabiedrisko petijumu par sievietem LV regionos . iespejams ka puisis piestrada saima Jo ari tiem 100 gudrajiem ir sad un tad loti intresanti petijumi.

EIZHENIJA_FINKA  Mazajiem seksa gigantiem:
Яша Кац. В порочащих связях был, но незамечен....

virietis1973  Lasu un šausminos cik tās sievietes tomēr stulbas.Virietim ieraugot sievieti pirmais ir vizuālais,vai nu viņš viņu grib vai nē,tas ir pirmais vēl nepazistot sievieti.Ja izskan sexa piedāvājums,tas nozīmē,ka sieviete viņam šķiet iekārojama,tātad sexuālajā plaknē novērtēta pozitivi,bet,tas nenozīmē ka uzreiz vajag pie sevis priecāties un celt nevainīgu brēku ka viņš redz tik bezkaunīgs,jo parunājot tas viedoklis vīrietim par to gribu viņu,jebkam,vai negribu var mainīties,var būt kaut topmodele,bet ja gvelzīs tādas muļķības kādas parasti gvelž "smagie gadijumi",tad tur vairs runa nebūs par bezmaksas sexu,bet runa būs par to,cik viņa ir gatava maksāt lai viņu vispār kāds apmierinātu.Sevišķi "pareizajām" tāds sexa piedāvajums šķiet nepiedienīgs ,jo tās ir vēl stulbākas par tām iepriekšējām,jo nesaprot ka arī"normālajiem" galvā ir tas,kā tikai ātrāk izpildīt lielo uzlēcienu,tikai viņi to cītīgi slēpj,kamēr pēc mēneša ilgas aplidošanas kafejnīcā nesāk galdiņš celties uz augšu jeb kamēr pa restūzi nesāk ripot izprāgušās no bikšu priekšas pogas.Ja tas nenotiek,tad ir vēl trakāk,kamēr jūs jūsmojat cik jūsu jaunais draugs ir pacietīgs,viņš sen jau pa nakti čīkstina atsperi pie citas un jūs viņam esiet kā rezerves variants ar nenosakāmu kārtas numuru.Saprotiet pareizi,tie kuri uzreiz grib sex pret jums ir atklāti,bet tie kuri ne,blēži un žuļiki,jo slēp ka jūs vēlas pēc iespējas ātrāk.

_Biezaa_oome  Meklēju nopietnas attiecības. Sesks var nebūt. Nākamgad esmu nolēmusi apprecēties.

nedolce_negabana  Patiešām nespēju saprast, kādēļ tik daudziem šķiet normāli kniebties ar pilnīgi svešiem cilvēkiem! Kaut drusku tak vajadzētu iepazīties! Bet nē, momentā, būs vai nebūs:))

m600  Var uz bibleni aizvest. Un aiz biblenes paņemt!
--
Var arī biblenē. Pārbaudīts.

Vispār nesaprotu par ko sašutums? Puritāņu laiku beigušies un cik esmu manījis te ir seksuāli pareizi orientēti cilvēki, minoritāšu nemana. Labdiene, skaties uz lietām pozitīvi, sievietes te par brīvu var dabūt to par ko jāmaksā. Kafijas, pusdienas, bezmaksas kniebienu. Kas tev žēl atlīdzināt? Nav taču no cukura, neizkusīs

chaachaa  ņemot vērā visu augstāk, pirmatnēji, minēto, nākas teikt, ka mēs pievelkam tādus cilvēkus, kādus pievelkam. tieši tas kaut kur mums izdodas, netieši. protams, nedrīkst arī aizmirst, ka anonimitāte šeit, un vispār internetā, dod brīvību idiotiem rīkoties kā tie grib. tirdzniecības menedžera statistika - no 10 sievietēm 9 pateiks nē, 1 pateiks jā, iederas tīri labi. un pat ja piedāvāsies 100 un tikai 1 pateiks jā, arī jau būs labums.
nesaku, ka visas sievietes pievelk durakus, tirliņus un pretīgus dundukus, bet vēlreiz, kamēr anonīms esi inetā, tikmēr vari piedāvāt kaut ausī čakarēt viens otru, ja vien kāds tam piekritīs, soda tāpat nebūs. un visatļautība notrulina... tāpat kā rīcība bez reāla soda un sekām par darbībām. un te arī rezultāts ..... žēl, ka tā autore sajutās, bet... tāda ir tā fakin laif!

InJanis  Frau Riebekle !!!!

Ij ko Tu lielies ???? es laikam ta nopietni esmu bildinajis padsmit reizu, tiesa..............samera stabila dzeruma stavokli....................
A uzticamajai partijas biedrenei L,tiesa ari pasmaga padzeriena stavokli, esmu vairakkart atzinies milestiba, ij solijis vinu precet...........sastastiju par balto kazu kleitu, muzigu milestibu, un bezmaaksas krusu palielinasanas operaciju JA vaarda gadijuma :-))))

P.S. Nju ka ..................ka ...................ka var nemelot, ja musu meitai kopigajai ir 13,5 gadi !!!!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu