Golddigeres

Taisos uz randiņu Lielpilsētā. Man, kā tantam no dziļiem laukiem, nav šis tas izprotams. Līdz ar to, vai kāds, lūdzu, varētu apskaidrot, kurā mirklī sieviete, kurai kavalieris izmaksā randiņā kafeju un bulciņu, varbūt vēl kādu salātiņu bļodiņu vai šampīša glāzi, kļūst par golddigeri? Kādas ir tās pazīmes? Kura ir tā robeža, kad par sievieti ir skaidrs-viņa saucama par golddigerieni?

VAZ07  Ka, vel ir atlikusas sievietes kas atlauj ka vinam izmaksa kafiju , es soka!

derevnja10  Tu tik nesadomā pilsētnieku ar lauku labumiem barot. Dabūs skrejamo......:D:D:D

gobis  RRaganai....es jau pats to definīciju
īsti nezinu,kaut pilsētnieks no
dzimšanas...
tagad mācos, ceļu kvalifikāciju...:)

jadore  Torpedo,
ja sieviete uzreiz saprot, ka nebūs turpinājuma uz kafejnīcu ar vīrieti nemaz neiet.

Laskovij,
sieviete jau pati labi jūtās, ja ir sataisījusies un diezin vai kāda kaut ko speciāli dara dēļ nepazīstam vīrieša, sevis dēļ jā.

nedolce_negabana  Ar humora izjūtu daži te galīgi apdalīti:D

LaskovijMerzavec  jadore ..19:09...nu nesaki viss! Vēl te nesen viens anniņa pat vesalu tēmu bija ielikusi, ka randiņš tuvojas - pušapiņš jāpērk, stringi jāpērk... nemaz nerunājot vēl par vaksāciju, manikīru,pedikīru, frizieri...un beigās hops, NEPATĪK... vējā darbs un materiāls...

Iedomājies, atnāk tāda dāmīte un viņa uzvilkusi apenītes, ar kurām jau bijusi citā randiņā... brrr, nehigēniski, pat pretīgi maigi izsakoties...

riebekle  Pēdējo reizi, kad pirms krietna laika biju uz randiņu, piedāvājos vīrietim samaksāt par to manu kafiju (pēc iepriekšējas vienošanās bija paņēmis benzīntankā un atvedis jau līdzi), bet viņš apvainojās. Nācās taisnoties, ka OHO mani sabojājis. Bet man tiešām nav problēmu arī pašai sev kafiju nopirkt. Labāk tā nekā pēcāk lasīt tos komentus par golddigerēm, uz kurām ārprātā daudz naudas tērējas.

P.S. RR, Tu ko iedomājies? Tu rīt atbrauci vai uz randiņu??? Viena kafija un viss! Kādas bulciņas, kādi salātiņi??? Tu bankrotā cilvēku gribi iedzīt? :D :D :D

jadore  19:25
:D:D tad bankrots neizbēgams un ja vēl randiņi vairāki, ik pa laikam :D

19:28
...piedāvājos vīrietim samaksāt par to manu kafiju... bet viņš apvainojās../(c)

Man ir līdzīga pieredze: es arī reiz piedāvājos nopirkt pati sev kino biļeti, man pajautāja vai es arī atsevišķi sēdēšot? Vīriešus tas aizvaino. Tāpēc tagad vairs nepiedāvājos kaut ko maksāt...

Pilskungs  Vai kāds var paskaidrot - kas ir "Golddigere" ?

Torpedo  Rragana, nav tik traki - ja uzrāda kavalierim čekus par friezieri, pedikīri un vaksāciju, tad pusi dabūn atpakaļ. Nu, tas tad, protams, ja uz randu neeju es - es parasti nokrauju galdu, pierijis un piedzeros un tad aizmūku pa atejas vēdlodziņu - lai tante maksā, tā viņai arī vajag!

derevnja10  Stādos priekšā ainu. Paēduši vakariņas, meiča noliek džekam priekšā izdevumu sarakstu.....:D:D:D

riebekle  Nu naiva kas naiva! Nu kā var nesaprast??? Golddigere ir pa līmeņiem, un līmenis sākas no 0,1 euro. Tipa, kāda līmeņa ienākumu vecis. Vienam golddigere skaitās jau no tējas/kafijas tases izmaksām, citam no 100 euro, kas tiek izkaulēti sīkiem tēriņiem. Nu tas atkarīgs, kāda līmeņa veci tur tur esi uz āķa uzrāvusi. Izdevumi ir izdevumi....

54321  Ja vīrietis Tev izmaksā bulciņu un salātus...kaut vai Henessy, ko pati , acis nepamirkšķinot, vari atļauties....tikmēr tā ir tikai norma, ja ko vairāk, kas nav Tava ikdiena - viņš Tev izrāda uzmanību....par pārējo neraizējies :) Ja ko pārmet - sūti dillēs ! Viņš vienkārši nevar Tevi atļauties ;)

mellene_85  kad sašņorē vīrieti, lai uzlabotu dzīves apstākļus, bet seksi nedod, tad arī ir golddigere D:) p.s. golddigers var būt arī vīrietis, kāpēc nē.

Drole  Neputrojies, R.

Golddigeres seksu nedos, pirms NEbuus izveikts shopings juvelierveikalaa vai apmaksaats celjojums uz Emiraatiem.

Kartupelju raceejaam varbuut pietiks ar kuuku un limonaadi.

valmierietis333  ´´Kādas ir pazīmes, ka sieviete ir golddigere?´´

- Gudri veči jau pa gabalu tādas saož un turas no viņām pa gabalu , tādēļ viņām jāmeklē muļķi , bet arī muļķu ir daudz - tā kā tur ir līdzsvars ... Tāds ķēms tādu atrod!

Šeit neiet runa par kafejnīcu , šampi un pāris bulciņām - ir ļoti viegli noteikt cilvēka tiešo un apslēpto mērķi , jo reti kurš spēj to noslēpt , runas veidā vien agri vai vēlu uzrausies , intonācija , smadzeņu tilpums ,acu kontakts ,interešu saturs , augstprātīga un iedomīga uzvedība - kā kaut kas nebūs pa prātam ,tā maska sāks slīdēt nost no sejas , lūpas raustīsies - acis šaudīsies ,utt !

Vien vārd sakot, neizglītotas baltrocītes ,kas visu vēlas gatavu saņemt tikai piemiedzot ar aci vai paceļot kleitas malu !

Pieminētās nodod sevi ar vārdiem , kad vīrieša virzienā izskan visādi iedomīgi izteicieni kā ´´kapeiku p*sējs´´ , ´´skopulis´´ , "nabags", tad vai nu viņa ir mantkārīga medniece vai arī cilvēks ,kas nezina naudas vērtību !
No tā arī atšķiras īsts miljonārs no neīsta , jo īstais ar naudu nemētājas , jo zina tās vērtību un nozīmi!

No tādām mantkārīgām mmm jāturas pa gabalu - jo tur sagaida tikai nepatikšanas (izgriezīs sausu un dosies jauna upura meklējumos , ar tādu ģimeni neizveidosi!) ;

turpretī priekš īstas sievietes nekad nekā nebūs žēl ,arī bez prasīšanas!

Tad labāk būt vienam ,nekā ar čīkstošu bārbiju pie sāniem , kurai prasības neizmērojamas ,bet labumu nenes nekādu(tik vien kā maku iztukšo un garīgo jauc)- tad labāk autiņu nopirkt - ļoti noderīga un ilgstoši kalpojoša manta!(labs ieguldījums) .

grieta_85  izlasīju anglisko manuāli par golddigerēm. nu es personīgi negribētu second hand vīrieti, ko apbērnojusi kaut kāda zeltrace. tik liels vīriešu deficīts mūsu ciemā nav. tad labāk ņemt vienkāršu puisi, bet kas ir tikai tavs.

Deavids  Par gold digeri kļūst, kad vīrietis izmaksā sievietei, bet viņa kaut ko stāsta ka seksu nevēlās.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu