Golddigeres

Taisos uz randiņu Lielpilsētā. Man, kā tantam no dziļiem laukiem, nav šis tas izprotams. Līdz ar to, vai kāds, lūdzu, varētu apskaidrot, kurā mirklī sieviete, kurai kavalieris izmaksā randiņā kafeju un bulciņu, varbūt vēl kādu salātiņu bļodiņu vai šampīša glāzi, kļūst par golddigeri? Kādas ir tās pazīmes? Kura ir tā robeža, kad par sievieti ir skaidrs-viņa saucama par golddigerieni?

grieta_85  nu vai zini, tu, kas sevi dēvē par deividu! ja meitenes gulētu ar visiem, kas klubā uzsauc kokteiļus, tad būtu gan nereāli nolietotas DDDD

Deavids  grieta_85 Pieņem kokteiļus tikai no tiem ar kuriem taisies gulēt,
bet tu jau droši vien tā nevari, jo esi Golddigere

coldlands  Ja tants pelna mazāk par 3 stukam evriku, tad es ar viņu uz randiņu nemaz neeju.
Nu bet iedomājaties, aizejam uz restorānu, es tur kārtīgi piepildu vēderu, a šī beigas nespēj rēķinu par mums samaksāt. Man taču kauns būtu, ka tik neizdarīga, un maz pelnoša tanta.

Kurts69  Rīgas centrā šo sugu jau ap stūri var saost. Nedēļas nogalē spieto vairumā. tante no laukiem arī pēc desmit bulciņām un kafijas par tādu nekļūs. tik vien sanāks, kā pārēdusies sieviete.

Droshs_Plecs  Izmaksāt par tējas tasīti nav problēma. Problēma, kad dāvanas tiek sagaidītas regulāri un pati nenes piedevumu attiecībām. Vai arī ja vēlas iet uz smalkiem restorāniem un saldējums parkā ir "par maz".

Sarkangalvite23  Goldigeres ir īpaša suga. Tants no ciema tāds nevar būt. Golddigeres ir modeļu tipa meičas, ne reti nemaz ne tik slikti pelnošas, bet kam tad pietiek? Nu lūk, un viņas nopeilē bagātu vai labi pelnošu virieti, un nevis romānam, bet lai iestūrētu laulibas ostaa un tad izstieptos uz viņa auguma.
Ir vīrieši, kam patīk tieši šādas sievietes, bet ne vienmēr viņi ir laimīgi par to.
Un vispār es piekrītu domai, ka ja vīrietis grib sievieti izģērbt, viņam tā vispirms ir jāapģērbj.

Droshs_Plecs  Ja viņas ir modeles, tātad viņas var dabūt jebkuru vīrieti principā, kāpēc viņām neizvēlēties bagātu veci? Padomā loģiski.

>Un vispār es piekrītu domai, ka ja vīrietis grib sievieti izģērbt, viņam tā vispirms ir jāapģērbj.

Garām. Ko tas nozīmē vispirms ir jāapģērbj? Tad kas, sievietei arī vīrietis vispirms ir jāapģērbj? Ja viņa no taviem pieskārieniem nekļūst slapja, tad kāda jēga no tādas sievietes. Zināt tikai, ka ir ar tevi dēļ naudas? Tad jau labāk aizej paņem eskort vai prostitūti.

Epifanija  viņa ir skaista un visi virieši ir par to gatavi maksāt

Labrador  Saprotu ,juus latvieshus.Dziedosha ,zagliigu iereednju tauta, kur viirietis tiek noveerteets tikai un vieniigi peec taa , cik nozadzis un kaadu lablaajiibu uzceelis, ko var piedaavaat sievietei no sazagtaa , darbojoties valsts paarvaldee.Tas arii ir taads latvijas fenomens - vai nu zodz , dalies un esi uz laiku miljonars vai esi luzeris!

Droshs_Plecs  Labrador, nevajag nodirst citus. Tas, ka pašam nav iekšās un smadzenēs zagt, nenozīmē, ka jānoliek citi, kas uz to ir spējīgi. Skābo vīnogu sindroms ir nožēlojams. Es pamanu, ka šāda tipa vaimaināšana ir ļoti tipiska 40+ gadīgiem cilvēkiem, kas uzauguši PSRS, kaut kāds cietēju un tūdaliņu mietpilsoņu kults. Visus noliek, bet pašiem kaut ko darīt slabo. Tad tikai atliek uzlikt žulti komentāros. Un, protams, angļu valodu knapi divus vārdus spēj salikt kopā, no datoriem neko nerubī un joprojām dzīvo kaut kādās soviet laiku ieaudzinātās naivuma ilūzijās. Tāda eksistence ir nožēlojama.

av2  Nafig Tev pilseetniekus mekleet , veel lielpilseetaa ? Laukos , mazpilseetinnas ir visnormaalaakie cilveeki ! Lielpilseetas tikai sabojaa visu labo cilvekos :( Tur gandriiz jebkurss, ar laiku, klluust par sava , tikai sava labuma raceejiem.

Sarkangalvite23  Droshs_plecs, tur jau tas joks, ka vīrieši to neapjauš. Ka ir sievietes, kas var "palikt slapjas", bet tajā pašā laikā tas notiek naudas dēļ.

Droshs_Plecs  Nē, tas notiek vīrieša spēka dēļ.

Nauda ir tikai viņa spēka un varas apliecinājums.

Sievietes slapjas padara SPĒKS.

coldlands  Droshs plecs, labradoru nodirst vari, bet 40+ neapcel, lai man nepaliek kauns par manu tudalinju uzvedību.

Sarkangalvite23  Droshs_plecs, rezumē- golddigeres slapjas padara nauda.
Zināma taisnība ir, kam vairāk enerģijas (spēka), tam vairāk naudas. Bet tomēr sakrunkojies večuks ar tikai spēku/naudu nevienu slapju nepadarīs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu