Vīrieši grib bezmaksas sexu, ko sievietes grib bez maksas?

Pastāv viedoklis, ka vīrieši no sievietem grib bezmaksas seksu, bet ko sievioetes no vīriešiem vēlās bez maksas?

cirteejs  Nu dažām šejienietēm bezmaksas sekss kā kategorija nepastāv! Bet viss pārējais par velti- māja, mašīna, izglītība, vešiņas, ceļojumi!

burleska  Un tad vēl ir dikti interesanti- ja grib notirgot seksu, tad ir jāpierāda otrai pusītei, ka viņa vai viņš nav tik labs, lai viņu gribētu tāpat, un tad sākas baigas spēlītes, cik nu apzināti vai neapzināti. Maigākā spēlīte ir tā, ka sieviete tādos gadījumos izliekas par vēso. Mazliet trakāka spēlīte jau ir, kad vīrietis liek saprast, ka sieviete nav pietiekama forša, lai viņu iekārotu tāpat.

Cerinju_Peeteris  studentka viedoklis :D cik noprotu esi maxas industrijas pārstāve :D un stāvoklis Jūrmalas segmentā Tevi satrauc :D jo bezmaxas situācija, Tavuprtāt, ir negodīga konkurence :D [interesentiem — situācija tiešām ir tāda kā aprakstīju :D tostarp vidējais [sezonas] bezpiepūles [neatkarīgi no puikas vecuma] iespējamo rezultatīvo komunikāciju skaits ir apm. 3, ja esi izvēlīgs un diezgan relatīvi bezgalīgs, ja nelieto nekādus ierobežojošos kritērijus, tostarp vecuma .. jo īpaši 40+ segmentā :D]

AivarsN  Sievietes par to pieprasa visu pārējo.

jadore  Ne naudā tā sāls, sievieti drīzāk neapmierina statuss, ja vīrietis sevi dzīves laikā neattīsta, kā sāka par naktssargu, tā 30 gadus turpina, neizmantojot vismaz iespēju kļūt par naktssargu priekšnieku, bet tas iet kopsolī ar naudu. Tāpēc neiedziļinoties, šķiet, ka visām sievietēm vajag vīrieša naudu, nē, viņām vajag veiksmīgu/spējīgu vīrieti, ne nelaimes čupiņu.

Cerinju_Peeteris  [ Cerinju_Peeteris viedoklis 09:59 ] precizējums: tostarp vidējais [sezonas] bezpiepūles [neatkarīgi no puikas vecuma] iespējamo rezultatīvo komunikāciju skaits ir apm. 3; runa ir par dienas vidējo :D

aquaserpente  Ģertrūde, kafiju labāk krūzītē, ne gultā. :D

virietis1973  Sievietes arī grib bezmaksas sexu,tik gaidi nu ka atdzīsies.Man tak trīs augstākās izglītības,kā es tagad teikšu ka man niez,ne ne ne,ko par mani padomās,šausmas,šausmas šausmas.Nu un protams naudu,uz naudu pavelksies visas,gan normālās gan nenormālās,gan"smagie gadījumi".Tātad,galvenais nauda,bez naudas vari mīlēt sievieti acis pārgriezis un nest rītos kaut spaini ar kafiju,ja čaukstošais nebūs uzmauks to spaini pašam galvā.D

preilene  Fui!! Jau no paša pirmdienas rīta kaut kāda ņemšanās par to – kurš labāks – sieviete vai vīrietis. Un pilns ar aizvainotajiem – laikam brīvdienas sūdīgas bijušas.

Sievietēm vīrieti vajag kā līdzvērtīgu partneri – ar kuru kopā smieties un baudīt dzīvi. Un nevajag nekādas “Es Tev, Tu man – un kurš tagad vairāk iedevis” attiecības. Tad jau labāk vienai, nekā ar vīrieti, kurš pārliecināts, ka labāk kā sieviete zin, ko sievietes vēlas. Nu nezin vīrietis, ko grib sieviete. Jo neinteresējas par to. Arī tagad - tik daudzas sievietes raksta, ko viņas grib un ko domā, bet ko vīrieši?? Maļ tikai vienu, ka šie zinot, ko sievietes domā un ko viņas grib. Absurds, patiesībā.

Felde  9.54 vai neaizdomajies,ka to var nopelnit ari sieviete? un taadai no viriesa vajag viriskkibu un sapratni.... Kad virietim nav ko piedavat-rodas sadi argumenti! un-ar piedavat-domaju praatu,viriskibu,uznemibu,sexu,un visu parejo....-respektiivi-dziivi! Mana gadijuma-liidzvertigu virieti,un te uzsveru,jaa-ar auto,dzivesvietu,darbavietu,un brivam smadzeneem! visu to,kas ir man pasai,ja es varu,virietim jaaaaavar! Neko vairak! Bet,diemzel,vairumam briivajiem-nav pat puses no manis nosauktaa,tad jautajums,kam viirietis-lai uzturetu?apmazgatu?pabarotu?-tam domati pansionati! Un te noteikti nerunaju par kadu,ar kuru buts kopaa priekos un bedas!-tad tiesam palidzetu....neviens neesam pasargati no vecuma,slimibam.... Bet nevajag trallllinat speka gados.tie domati lai dzivotu pilnasenigu dzivi un draudzetos ar smadzenem!!!

Kurts69  preilene , pašas sievietes ne vienmēr zina ko grib. Pie tam novecojot tās vēlmes mainās. Veiksmīgās/prātīgās savam vīrietim pašas pastāsta par vēlmēm, plāniem utt., bet smagāk ir ar tām, kuras uzskata, ka "Īstajam" visu ir jāsajūt pašam. Tās tad arī staigā visu laiku ar kaut ko neapmierinātas.
Kur Tu rāvi, ka vīrieši neinteresējas par to, ko grib sievietes?
Vispār man sāk šķist, ka nekādas dižas atšķirības starp dzimumiem to vēlmju ziņā nav. Drīzāk problēma ir apstāklī, ka kopā dzīvo cilvēki ar pilnīgi dažādiem mērķiem. ne visi vīrieši grib tikai seksu. Ir vīrieši ģimenes cilvēki, ir avantūristi, ir karjeristi. Tieši tāpat ir ar sievietēm. Ne visas sieviete domā tikai par bērniem un ģimeni, kā te brīžiem izskan.

solvitas  Tak ko jūs tur lejā par līdzvērtīgu vīrieti. Tā var runāt tikai vecenes ar olām, kuras sevi uztver kā vīrieti un neapzināti konkurē ar blakus esošo vīrieti. Un vīrietis tādā cīņā zaudē un aiziet, jo vnk spēles noteikumi ir negodīgi, jo viņš pēc ētikas nevar boksēties ar sievieti, bet sieviete viņu uz to provocē. Tāpēc modelis ar spēcīgāku un naudīgāku vīrieti ir stipri veselīgāks, jo sievietei nav ar viņu jākonkurē, viņa atzīst viņa autoritāti un var laimīgi sajūsmināties ar savu kafiju gultā kāds viņš stiprs un cik gudrs.... Ahhh īsts saldumiņš. Bet ja sieviete jūt, ka vīrietis ir līdzvērtīgs viņai viņa patiesībā ir vīlušies, nu kas tas par veci ar bābas spēku un pelnītspēju???

preilene  Kurts69, nu redz, atkal jau tas pats..

Un kā Tu zini, ka sievietes ne vienmēr zin, ko viņas grib? Esi sieviete? Patiesība ir tā, ka sievietes VIENMĒR zin, ko viņas grib, bet, iespējams, nesaka, jo nav jau jēgas – konkrētais vīrietis neklausās.

Starp citu, gan sievietēm, gan vīriešiem dažādos dzīves posmos vēlmes un intereses ir dažādas. Un tas ir normāli – tā tam ir jābūt. Malacis, ka esi to pamanījis arī Tu. Man tiešām patiess prieks.

Nu, vismaz pēc tā, ko Tu uzrakstīji pēdējā rindkopā, ok, iespējams, Tu esi savādāks kā lielākā daļa to, kas bija rakstījuši komentārus iepriekš. Un tas ir ļoti labi – Tu zini, ko sievietes vēlas, jo Tu viņās klausies. Tu zini, ka pamatu pamats tam, lai mēs zinātu par otra vēlmēm, ir uzdot jautājumus un klausīties atbildes. Jaukumiņš.

jadore  10:44
Problēma ir tajā, ka vairums cilvēku nav spējīgi savā starpā sarunāties, tā ir veiksme satikt cilvēku, kuram vari teikt savas domas un viņš neuzskatīs to par personīgu apvainojumu, ja arī ko pateiksi neparieziem vardiem. Ir ļoti maz tādu cilvēku ar, kuriem vari atvērties un būt kāds esi un tieši tas ir viens no balstiem veiksmīgai draudzībai/attiecībām. Sekss nāk tikai pēc tam, jo ko līdz lielisks sekss, ja nav spējas sarunāties.

preilene  solvitas, "līdzvērtīgs" šajā gadījumā nebūs "pilnīgi tāds pats".. Nekad jau nebūs tā, ka abi draudzīgi cels 200 kg stieņus un pēc tam šūs sev kleitas. Attiecībās "līdzvērtīgs" ir vairāk domāts - līdzīgi uzskati, prasības, iespējas.
Bet nu jā, ir arī gadījumi, kad sievietes grib tēti un vīrieši mammu - bet tas ir atsevišķs stāsts.

Pillerina  Solvitas 7:59,paldies par vārdiem! :-) ABBA!

solvitas  Preilene, es gribu redzēt cik ilgi izturēsi veci, kurš skraidīs tev pakaļ ar čekiņiem un prasīs visu strikti dalīt uz pusēm. Kurā brīdī pacelsies jautājums, ka šovakar bija tava kārta mazgāt traukus un vispār nav godīgi, ka manas zeķubikses maksā dārgāk par tavām zeķēm, bet rēķini jādala stroga uz pusēm. Ātri vien izdomāsi, ka slikti dzīvot labāk vienai nekā ar tādu līdzvērtīgo istabas biedru.

Deisa  Bija te viens, kas perfekti zināja, ko vajag - piedāvājās būt vergs. Loģiski, ka tādam neatteiks - i dārzu dos uzrakt, i krānu nomainīt (virtuves). Tikai diemžēl nekas šajā dzīvē nav par velti, tikko šim atsaucos, ka vajag to un šito, tā šis pazuda. :(

Bet, ja nopietni, tādus čaļus, kas gatavi izdabāt, parasti neciena. Viss, ko sagaida pirmām kārtām, nav par naudu nopērkams - patiesa ieinteresētība, mirdzums acīs (mazliet atšķirīgs gripas vīrusa mirdzumam) un nedaudz humora, kas šķiet smieklīgs abiem.

preilene  solvitas, nu nevajag pārspīlēt un krist galējībās.. nav runa par to, ka viss vienmēr 100% uz pusēm. Nu bāc.. Par ko vispār ir runa, es tā nekad neesmu domājusi..

Bet nu varu atbildēt Tev - tādu, kurš ar čekiem skraidīs man pakaļ, neizturēšu pat dienu, ar tādu, kurš čīkstēs "kurš attiecībās iegulda vairāk", man viss būs cauri pēc pirmā čīkstiena.

Bet zini, kā ir? Iespējams, es un Tu - mēs esam atšķirīgas. Un par to jau es arī runāju. Sievietes nav vienādas un nedomā vienu un to pašu. Un es nesaprotu, kāpēc mums kaut kas ir jāpierāda otrai? Mēs katra esam laba tāda, kāda esam. Nu vismaz es nedomāju, ka Tavi uzskati un attieksme pret attiecībām ir ačgārna ;). Manuprāt, Tu esi pat feina ;).

solvitas  Deisa, es arī tam vergam piedāvāju iztīrīt vecu šķūnīti, reāli vajadzēja strādnieku, bet tad izrādījās, ka tas viss ko viņš piedāvāja bija pa manu tīro dzīvokli pa rāpot ar putekļu slotiņu zobos un man vēl būšot jāļauj viņam laizīt manas pēdas.
Tā patiesā ieinteresētība, mirdzums acīs un humoriņš jau panesas tikai tad, kad esi dabūjis ko gribējis vai vismaz ceri un izskatās, ka šitas ir tāds kā gribēju. Atbilst expektācijām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu