Vīrieši grib bezmaksas sexu, ko sievietes grib bez maksas?

Pastāv viedoklis, ka vīrieši no sievietem grib bezmaksas seksu, bet ko sievioetes no vīriešiem vēlās bez maksas?

EIZHENIJA_FINKA  Nu, traki ir ar tam izvēlēm:
Семя у человека заменяет всё!
по этому - перд тем, как женится, всегда хорошенько подумаите - что вам важней:
""семя"".... или ""всё"" ( c) Raņevska

Deisa  to solvitas - >Tā patiesā ieinteresētība, mirdzums acīs un humoriņš jau panesas tikai tad, kad esi dabūjis ko gribējis vai vismaz ceri un izskatās, ka šitas ir tāds kā gribēju<
Es gan atļaušos nepiekrist. Gana pa randiņiem esmu izskraidījusies un zinu, ka, pat ja vīrietis mani nesaista, tad tas, ka viņam ir neviltota interese par mani un arī joki vietā, tiks mīļuprāt "paņemts bez maksas" tāpat kā vīrietis nereti piekristu seksam, pat, ja sieviete vīņu īsti nesaista, bet "dod". :)

Kurts69  preilene, protams mans viedoklis ir subjektīvs, bet ir pieredze. Esmu spējīgs dzirdēt sievieti.
bet tici man, aizklauvēties līdz sievietei ir tiešām grūti. Daudzām ir pavisam bēdīga iepriekšējo attiecību pieredze. Nav uzticības pretējam dzimumam. Pieļauju ka ir situācijas, kad vīrietis jautā, cenšas saprast, bet nesaņem patiesas atbildes. Tikai kaut ko virspusīgu, lai atšujas. Vieglāk jau ir paturēt pie sevis, tā kā ir pierasts, nevis lauzt šo "Komforta" zonu, riskēt un atvērties otram.

Chris1986  nu, sievieC jau kļūdās pašos pamatos - ar matemātiku. Ja pieņem, ka abi dzimumi ir apm vienādā skaita, tad katra uzskata, ka viņai ir milzīga izvēle, ko brāķēt. Bet patiesībā ir tikai 1, ko brāķēt. Un to izbrāķējusi var visu atlikušo dzīvi sūkāt īkšķi
/oho. reakcija trako trakāk kā piektā gadā - cenzoriem atvērusies otrā elpa un nu bano par katru sīkumu :D/

jadore  ...Pieļauju ka ir situācijas, kad vīrietis jautā, cenšas saprast, bet nesaņem patiesas atbildes. Tikai kaut ko virspusīgu, lai atšujas...

Visādi var būt, bet arī pilnīgi iespējams, ka otrs vienkārši sevi nepazīst. Reizēm kautrības dēļ ko nepasakam, reizēm baidamies aizvainot un tā pamazām uzbūvējas siena..., var jau arī dzīvot fizioloģiskā līmenī. Domāt ir grūtāk nekā nedomāt, izprast sevi, kur nu vēl otru.

kokote  Normālās attiecībās, normāliem cilvēkiem, sex nevar (nekad nebūs) būt prece. Kādi slima suņa murgi te piedāvāti diskusijai?
Kārtējo reizi debīlākais uzstādījums, ka sex ir tas, ko vēlas tikai vīrieši un sievietēm tas nemaz ne patīk ne viņas to vēlas, tikai tas kā svira ar kuru var manipulēt ar vīrieti.
Kas darās tādu cilvēku galvās, kuri ko tādu apspriež un trakākais, cik nožēlojama ir šādu cilvēku pieredza, ja viņi par ko tādu diskutē, pieļauj to kā realitāti?

AivarsN  Ja vien no attiecību tirgus nebūtu izslēgta mīlestība,tad nerastos jautājumi,ko kurš grib un vai tam otram tas obligāti jādod,vai jānopērk.

Droshs_Plecs  Grib sievas statusu bez maksas.

EIZHENIJA_FINKA  Labi, ir pīpls santīmpisējs, nu ir.
Kāpēc neztaisīt profilu ar Skrudža MakDaka bildi un žīdu anekdotēm profila tekstā ?? :
- Kad Ābrams ieraudzīja, ka Sāra nes pārdot viņa vakar dāvāto ziedu pušķi, viņš saprata - tā ir viņa sieviete!

Droshs_Plecs  Ja vīrietis nevar dabūt bezmaksas seksu, tad viņš ir neglīts un sieviete viņu neiekāro.

Ja sieviete nejūt pret vīrieti KAISLI un SEKSUĀLO PIEVILCĪBU (ķīmiju), tad viņš viņas acīs ir tikai staigājošs naudas maks.

Tas ir absolūti NORMĀLI gribēt seksu BEZ MAKSAS, jo notiek enerģijas un jūtu apmaiņa starp diviem cilvēkiem, kuri patīk viens otram un kuri viens otru uzbudina.

Ja par seksu jāmaksā, tad tu neesi viņai pievilcīgs un beigta balle. Meklē citu

RSQuattro  Un sievietes grib maksas seksu?
Sievietes seksu grib ne mazāk, kā vīrieši.

RRAGANA  Es arī gribu bezmaksas sexu. Kaut gan maksājusi vēl nevienam neesmu. Un arī man neviens nav maksājis.

Epifanija  pilnīgi neko nevēlos no vīriešiem, pat arī par brīvu... katram savs ceļš ejams!

Droshs_Plecs  Epifānija, skābo vīnogu sindroms, jo esi aplauzusies vai vienkārši post-menopauzes racionalizācija. Vismaz esi godīga pret sevi un atzīsti: "Vēlos, bet zinu, ka nedabūšu".

Laimnese  Bez maksas pašlaik neko negribu...bet uz 70 gadu jubileju gribētu čipendeilus...😄😃

vilks28  ja pa naudu , tad jau maucība.

av2  Jaaa, vai man vienam rodas iespaids, ka sseit esossie, nu kaadi 20 "PA pamatiedziivotaaji" , nekad muuzzaa nebuus kopaa ar kaadu..paiistam laimiigi...? ;(
Ko tad isti veelaas virietis , un ko sieviete, kopaa esot? Pamataa tak vienkaarssi labi justies, gan dienaa, gan naktii, gan darbos, gan nedarbos. Ta viss. Nekaadaa kkinas aabece tak nav.

Knaukjis  Cik izmisīgs Kliedziens... 😂

Izskatās, ka kāds maksā arī par vēju un lietu... 😀

Vaukskis  Knaukji, skaidrs, ka maksaa. Kopjs pagaajusjaa gada Riigaa jaamaksaa par lietus (!) notekuudenju kanalizaaciju, bet sievietes arii grib, lai taa buutu par velti kaa llidz tam !

Kurts69  Sievietes seksu vienmēr ir izmantojušas zināmu mērķu sasniegšanai. Un to nav nekāda jēga noliegt. Katrs gadījums ir subjektīvs, bet domāju ka katrs vīrietis ir saskāries ar situāciju, kad sieviete mēģina manipulēt ar vīrieti izmantojot seksu. Sekss var būt kā balva par kaut ko, jeb gluži pretēji - tā neesamību mēģina padarīt par sodu. Es to saucu par sadzīvisko prostitūciju.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu