Kā Jūs organizētu randinu pilnīgi bez naudas?

Iedomāsimies apokalpitisku situāciju , ka NAUDAS NAV VISPĀR. Ir tikai barters, kā alu laikmetā. Labi, matus nokrāsotu ar sīpolu mizām, pīlingu ar māliem, acu kontūru ar sodrējiem, bet pašu randiņu - KĀ organizētu? Te skaidrs, jautājiens par to, kurš par kafiju maksās atkrīt - nav to kafūžu. Neteiktu, ka daudz priviliģētakā situācijā būtu personas, kas pieradušas visu pirkt ārpakalpojumā. Tatad - nosacījums - visu jadara pašam. Piedāvājiet scenārijus!

eloiza  Un...vai tad randiņš ir paēšana un kafija/šampanieša vai kā cita malkošana? :)))
Brivdienās tiek piedāvati arī diezgan daudz bezmaksas izklaides. Vajag tik gribet un viss notiek.

Laurencia  Ir tādi bijuši.
Vienu reizi puisis atnesa kaut kādu nezāli uz randiņu, lai gan tajā reizē bijām tējas namiņā un dzērām tēju... Tas bija viens no jautrākajiem randiņiem manā mūžā... tik gardi smējusies nebiju sen..
Lai gan cilvēkiem ir aizspriedumi - pret braukšanu ciemos pirmajā randiņā- arī ciemojoties pie vīrieša ir bijuši fantastiski randiņi...
Pastaigai pie dabas arī vajag naudu - degvielai vai sab. trans., lai tur nokļūtu.. Var braukt pa zaķi un ņemt līdzi sviestmaizes ar zapts ūdeni no mājām... Arī šāds randiņš ir bijis.. Toreiz mežā maigojàmies - pēcāk - es atradu vienu èrci- viņš trīs :))

ube  Labi, ka nekas nav jāorganizē. Atliek tikai pieņemt vai atraidīt.

eloiza  Man gan patik arī pašai būt radošai ;)

preilene  Hmmmmm... kopš kura laika randiņā noteikti ir jāēd?? Manuprāt, ļoti ideāls randiņš būtu vienkārša pastaiga un sarunas. Ja ir interesanti kopā ar otru cilvēku, nekas cits nemaz nav vajadzīgs kā tikai būt kopā.

valmierietis333  Riebekle nozaga manu randiņu (tagad būs jāpaliek bez), gribēju ko līdzīgu rakstīt , bet nekas ...

Lai nebūtu kopija , tad iztiksim bez pludmales un smiltīm , turklāt tālu līdz tādai ar Flinstonu kājskrienamo vāģi ,
var mierīgi nolikt beņķi vai matraci zem ābeles un vērot saulrietu ,kā tas nozūd koku galotnēs (īpaši bērzu galotnes ļoti labi izskatās), jautrība garantēta ,ja kāds ābols uz galvas uzkrīt !

Tā ir īsta romantika ,
nevis mūsdienu patērētājcilvēka ideoloģija - kaut kur skriet ,kaut kur tērēties , kaut kā zīmēties - un arī tad viss nebūs labi (džeks ieradies trenuškās ,dāmai ne tā attieksme vai lūpu krāsa ) , moka tikai sevi !

_Biezaa_oome  Šeit parādās apskaužami lieliskas atbildes! Es jau, kā vecam cilvēkam pienākas, ielūgtu pastaigā pa kapiņiem...

valmierietis333  Eloizai piekrītu ,

cilvēks kļuvis tik slinks ,ka viņam randiņš asociējas tikai ar būceni ,ko sauc par restorānu , vai ieskrietuvi ,ko dēvē par kafejnīcu !
(pilsētā tā varētu būt kopīga skrituļošana , vai izbrauciens ar velo ,slēpēm , nakts pelde , pastaiga parkā ; laukos - pastaiga pie dabas svaigā gaisā , varbūt uzsliet šūpoles ; vien vārd sakot bezgalīgi daudz iespēju - vienīgi jābūt izdomai un vēlmei realizēt !)

Man tā arvien vairāk sāk likties , ka cilvēki uz randiņiem iet tikai ar mērķi pierīties un ideāli ,ja kāds vēl uzsauks to maltīti , tā it kā mājas nekā rijama nebūtu , vai arī neprot to pagatavot!

Edzus69  Sievietes erogēnās zonas ir vīrieša naudas maks....tākā bez naudas nekas nespīd!

preilene  Edzus69, un tagad man atkal jājautā - kā Tu vari būt par to pārliecināts? Esi sieviete? Bet arī tādā gadījumā Tu vari runāt tikai par savām erogēnajām zonām ;).

eloiza  Edzum pilnigi aplamas sietietes trāpijušas. Vai arī nemāki pamodinat sievietes libido vai ko citu 😋

Kurts69  vispār sievietes piesaista gudri vīrieši. Jautri, patiesi asprātīgi, inteliģenti un uzmanīgi, kas ne tikai runā, bet arī prot klausīties. Manuprāt izskats ir svarīgs, bet saprāta robežās nav noteicošais. Naudas maks ir svarīgs, bez šaubām. Tomēr arī tas neko negarantēs. Bet tas tikai mans subjektīvais viedoklis:)

Knaukjis  Hmm... Domāju šeit vairumam tādi randiņi ir ikdiena... 😂

WYWH  visiem vasara pārāk sagājusi galvā... nekas, drīz beigsies
paskatamies citu variantu - ir rudens, jau trešo nedēļu līst, auksts, drēgns, slapjš, tumšs utt utml
tās naudas nav, ne ēšana, ne kino, pat kafija nesanāk
uz savu alu vest pirmajā reizē nav piedienīgi...
ko nu, kādi varianti?

Knaukjis  17:01

Ideālais varinats... Cep savu Tēmu...! 😂

Ute  To 17:01
Ja nav nekā ne makā ,ne galvā tad sēž mājās un domā,kā lai pie kaut kā tiek un dzīve virzitos kalnā. Vot!😜

Kurts69  tirdzniecības centri atrisina visas jūsu problēmas. Pastaiga Alfā ar romantisku pamīcīšanos kaut kur parkingā:)

Ziids  variantu ļoti daudz, jebkāda veida pastaiga jebkur..īsta divvientuliba, kurā redzi to otru, kāds varētu būt ikdienā, bez ārējām maskām.

Epifanija  naudai nebūtu jābūt noteicošai, lai satiktos, vairāk ir jābūt vēlmei satikties un tad visi šķēršļi ir pārvarami, tas ir stulbi, ja cilvēki naudu vērtē augstāk par pašu cilvēku, bet droši vien katram ir savs iemesls un sava pieredze...

nedolce_negabana  Nesen biju divas reizes:) Ar riteņiem uz jūru! Nevienu kapeiku neiztērēju ne es, ne čalis:D Otrreiz gan satikties nebija intereses...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu