Kā Jūs organizētu randinu pilnīgi bez naudas?

Iedomāsimies apokalpitisku situāciju , ka NAUDAS NAV VISPĀR. Ir tikai barters, kā alu laikmetā. Labi, matus nokrāsotu ar sīpolu mizām, pīlingu ar māliem, acu kontūru ar sodrējiem, bet pašu randiņu - KĀ organizētu? Te skaidrs, jautājiens par to, kurš par kafiju maksās atkrīt - nav to kafūžu. Neteiktu, ka daudz priviliģētakā situācijā būtu personas, kas pieradušas visu pirkt ārpakalpojumā. Tatad - nosacījums - visu jadara pašam. Piedāvājiet scenārijus!

ViltigaLapsa  oho veči te lasīs un smelsies idejas. skaidrs ir viens ja nepiekritīsi sēņošanai vai tikties parkā uz soliņa ar termosu un sviestmaizēm...būsi goldigere jeb maka meklētāja. ...:))))

coldlands  Ja nebūtu naudas, un ko ēst, tad pasaukt uz randiņu tantu, vēlams nedaudz apaļīgu, bet ne pārāk, jo uz vecumu trekns nav veselīgi.....

Epifanija  ...es domāju, ka vīriešiem tā arī vajadzētu sākt pārbaudīt sievietes, kuras ir trakas uz naudu un kuras ir īstas!

Luusila  Cold, A.Dimā ar Portosa muti ir sacījis: "Es cienu vecumu, tikai ne ceptā vai vārītā veidā! "
:)

av2  un Tu, protams, domaa, ka vissi randinni ssodien ir saistiiti ar naudu? Nu, nu...

riebekle  Ko darīt rudenī/ziemā, kad ārā līst un auksts? Taču ir kaudze ar bezmaksas pasākumiem - koncerti, izstādes, var apmeklēt tos. Nu labi ne-Rīgā grūtāk, bet rīdziniekiem tiešām nav ko žēloties.

ketija64  bez naudas nesanāks:) kur dabūs prezervatīvus??

Peleks  ietu pastaigāt, kur - atkarīgs no gadalaika, vasarā/rudenī pa kaimiņu dārziem, tur i interesanti adrenalīnu paķert, i fiksais ediens garantēts, pavasarī var tāpat pa skaistām vietām pastaigāt, turēties pie ūdens, noķert zivi, pagatavot. ziemā tā savādi liktos randiņa laikā kadiķa un pīlādžu ogas grauzt, bet nu var to darīt, pie viena pa ledu šļūkāt un no sniegiem viskautko būvēt. tādiem offmoney cilvēkiem par kosmētiku nav jāsatraucās, galvenais lai pats tīrs, un prāts skaidrs, tad par garlaicību nav jāsūdzās, i beigās randiņš būs miljons reižu labāks nekā vnk sēdēt kafūzī vai restūzī un pa dārgu naudu pirkt netīrus traukus :D

medusbite3  Nekaadu sodreeju un maalu.....esi taada kaada esi (ir tacu 21.gs.)...)))))

kvarts  Ja nebūtu līdzi naudas ietu tur kur ar karti var norēķināties....

RRAGANA  Es priecātos, ja tiktu nosēdināta upes/ezera malā ar makškeri rokā. Un tā, abi zivjojot, varētu pačalot. Vienīgi tārpus gan lai šams sprauž uz āķa, man tas riebj. +termoss ar kafeju un sviestmaizēm un kādu tomātu klāt. Un saldajā kādu šokolādes konču. "Rīts" piemēram. Nu labi, varu arī paņemt pašceptus keksīšus. Sjo!

Knaukjis  Šeit šaja portālā visu laiku notiek randiņošana bez naudas...
Teiksiet īnets maksā... Tak lielākā daļa te sēž darbā esot no darba īneta...
Statistika... To domāju arī pasūta ļoti mazs procents...

Tākā... Neizgudrojiet velosipēdu no jauna... Viss jau notiek.. šeit un tagad...!

valmierietis333  23:19,

Zinot cilvēku psiholoģiju un noslieces , varu galvot ,ka statistiku pasūta gana daudz lietotāju , jo viņiem ir svarīgi zināt ,kas mani apskatījis , ko par mani domā utt !

Es personiski nekad neesmu sūtījis , iztieku ar to ,kas redzams - dzimums un vecums (man ar to pilnībā pietiek) ; bet ja būs lielāka interese par mani , gan jau atsūtīs vēstuli , tādēļ man nevajag statistiku un piebāzt galvu ar lieku informāciju!

------------
Par randiem ,
es tikai nesaprotu ,ko jūs uztraucās par ziemu - Ziemā ir jāaudzē formas ,lai vasarā būtu ko rādīt interesentiem ! ;)

Bet ja nesēžas uz vietas ,tad var āliņģī paplunčāties , vai dubļos pavārtīties , tā kā - galvenais lai iztēle darbojas , tad vienmēr izdomās ko pasākt!

janka42  Vīrietim vienmēr ir kāds "trumpis" kabatā,
gudru vīrieti neierobežo noteikumi un viņš pēc tiem nespēlēs, bet gan radīs savu īpašo randiņu..
Ir jāņem vērā daži nosacījumi un apstākļi, lai pareiz izspēlētu savu kārti.

Knaukjis  10:20

Tiek lielākā daļa par to trumpi kabatā uzskata to...
Ko satausta caur caurumu kabatā... 😂😂😂

Spodris  Tādā situācijā ideāls randiņš ir nūdistu pludmalē

Epifanija  Knaukjis trāpīja desmitniekā un ja tas ir pazudis, tad atkal sievietes pie tā ir vainīgas, ir apkrāpts un vīlies!:D

Vaukskis  Uz randiņu būtu jau jāierodas- kā sarunāts- pieēdušamies līdz ūkai. Ar sabiedrisko pilsētā "par zaķi" vai ar velosipēdiem kopā kaut kur tālāk dotos "pabradāt" pa pamestiem objektiem, nodarboties ar muļķībām kā kādi TASE un SĒNE, FARO, tikai amatieriski, visbeidzot atgrieztos kādā lielākā pilsētas veikalā, kur tirgo (arī) apģērbus, uz ātru roku paspaidītos pārģērbšanās kabīnē, kur jaunā vecene varētu pasapņot pielaikojot štātes un/vai to, kas apakšā tām, varbūt šo brīdi nobildētu vai nofilmētu piemiņai ! Visādā ziņā ar tādu , kura piekristu, būtu jautri.. . Tad, kad iestātos izsalkums, šķirtos !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu