Kā pārdzīvot izskata maiņu?

Veselības problēmu rezultātā, lietoto medikamentu ietekmē nāca klāt svars, rezultātā svēru gandrīz 90kg uz 173cm auguma. Pirms tam svēru +/- 70 kg. Jau pus gadu cīnos ar šīm sekām, skatos, ko ēdu, vingroju, daudz staigāju, bet rezultāta prakstiski nav. Ārsti saka, ka jāgaida, kad nostabilizējas hormoni utt, bet man pašai brīžiem vienkārši gribas nomirt. Neviens, protams, nerāda ar pirkstu un par resnuli nesauc, bet spogulis man ir un pati sev riebjos, kad redzu vecās bildes, gribas raudāt... Draugi atbalsta, uzmundrina, daži saka, ka tagad esot pat labāk, jo "sievišķīgie apaļumi" arī palielinājušies, bet es pati no jautras un aktīvas sievietes esmu kļuvusi par mājās sēdētāju, tik vien aizeju kā līdz trenažieru zālei, kad tur vismazāk cilvēku, no sabiedriskiem pasākumiem izvairos, jo kauns par savu izskatu. Pāris reizes vīrieši ir gribējuši iepazīties, bet es vnk neticu, ka tāda spēju kādam patikt unvisus atšuju. Nesen labs draugs man pateica, ka problēma reāli ir man galvā, ka neesot es nekāds monstrs un ka nevar tā ienīst sevi, jo tas svars jau var arī nenonākt nost vēl vairākus mēnešus, vai, varbūt, vispār nekad un sevi tā norakstīt ir stulbi. Es to visu saprotu, bet nezinu, kā lai samierinās un atkal iemīl sevi. Psihologam naudas man nav. Varbūt kādai šeit ir bijusi līdzīga situāciju, lūdzu, atrakstiet, kā tikāt galā, var arī privāti. Esmu tiešām izmisumā.

InJanis  Labdien izmisuse tautiete skudrina tipu-tapu, suju es circenim jaku ;-))))

Ed lai dzivotu, nevis dzivo lai estu
Vienkarsi lai butu kauc nedaudz forma, dienakti notere mazak kaloriju ka tu uznem, rezultas neizpaliks.
Vairak kusties.......... vienkarsi sakuma staiga ar kajam, ja uz darbu brauc ar auto, un majas nac ne galiga tumsa, atstaj autio 10 min gajiena no darba vietas.

Koroce.......................sac nevis rit, vai Jaunaja gada ;-))))) bet sac tulit un nekavejoties
Mainies uz labo.

Adelante  Ar to ūdens badošanos uzmanīgi- man 48 gados uznāca ģībiens kādā 3.dienā, tagad sekoju līdz, lai ko ieēstu (slinka esmu- ledusskapis tālu, ūdens pa rokai). 25 gadu vecumā gan varēju neēst un baudīt bada eiforiju no kādas 3.dienas (tad nebija slinkums, bet apstākļi).

vai17  ja ir Draugi-neķer krenķi-baudi dzīvi(DANCE)

Gojko  Vienā Āfrikas ciltī tuklas meičas kotējas, tur pirms kāzām līgavas tura būros, lai mazāk kustās un baro pastiprināti. Mums citi etaloni, bet kopumā pietiek arī XXL izmēra fanu, pat modeles tādas ir. Un 90kg tomēr nav 140,- ir arī tādas. Nepadodies, sporto, ja veselība ļauj. Nelieto cukuru, miltus, kartupeļus un slīpētos rīsus uzturā. Es arī raudu, kad spogulī vairs nevaru 6paku saskatīt, tikai tas nepalīdz. Varbūt kādam jaunam hobijam mēģini pievērsties, tikai nesēdi uz vietas un nečīksti.

Pilskungs  Problēma tiešām ir galvā.

EsparTevi  Problēma atrodas galvā, tā ir mute!

jadore  Mana pieredze rāda, ka hormoni ietekmē svaru, bet pamanot pirmās svara izmaiņas izskatā un nekavējoties reaģējot ar uztura izmainīšanu, svars noregulējas, iespējams man ir ļoti atsaucīgs ķermenis. Bet kopumā mēs daudz par daudz ēdam, cilvēkam nevajag tik daudz ēdiena, lai uzturētu savas funkcijas. Doamas par ēdienu jānomaina ar ko citu: iemīlēšanās labi palīdz, varbūt dienasgrāmatas rakstīšana norakstot savas sliktāsdomas/emocijas, nevis apēdot ar ēdienu.

Paula6  Nevis jāpārdzīvo sava izskata maiņa, bet ir jāmaina sava domāšana - tas ir svarīgākais. Daudz labu padomu ir uzrakstīts, tomēr, lai nepasliktinātu esošo situāciju un pārsteidzīgi nepieņemtu kādu ieteikumu un ja grib sakārtot savu domāšanu, dzīvesveidu, fizisko un emocionālo stāvokli, tad: 1. pārbaudi savu esošo veselības stāvokli - tas dārgi nemaksās, nav jāgaida hormonu stabilizēšanos; 2. pārbaudi arī sava ķermeņa tauku, muskuļu, ūdens daudzumu, kas ir ļoti svarīgi sastādot gan ēdienkarti, gan treniņus u.tt. To var izdarīt aizejot uz Benu aptieku un piesakoties uz šo pārbaudi; 3. Ņemot vērā iepriekšējās pārbaudes, sastādi savu ēdienkarti, izslēdzot cukuru, balto miltu izstrādājumus, parastā sāls vietā lieto pansāli(Rimi var nopirkt, kas labi uzsūcas un neatstāj lielas sekas), ļoti saldos augļus. Pārējo var ēst, bet ar mēru un nelielām porcijām(3-5 x dienā). Jāēd lēnām un ar baudu, jo tagad, ēdot it kā maz, bet praktiski apēd dusmas, neapmierinātību un stresu, kas pavairo kaloriju daudzumu; 4. Trenažieru zāles treniņiem būs efekts tikai tad, ja zināsi ko trenēt pēc trenera programmas norādījumiemn un iesi turp TIKAI emocionālā pacēlumā, ar prieku un ar augstu savu pašapziņu..dusmas, kaunu, niknumu atstāj ārā vai kādam kokam; 5. Kādu rītu vai vakaru uzmanīgi paskaties spogulī un atrodi to skaistāko punktu sevī, pasmaidi un izcel to..sāc ar mazumiņu iemīlēt savu ķermeni, smaidu un paceltu galvu ej cilvēkos un sabiedrībā, nevis izvairies no tā. Ar šādu noskaņu ej garākā vakara pastaigā un pēc pāris nedēļām jau būs rezultāts. Badošanos tikai ar ūdeni vai skriešanu atstāj citiem,savādāk tas var slikti beigties, ja ir bijušas veselības problēmas. Labu veiksmi un lai izdodas!

borzomi  Tici man,arī kārnie laimīgi nejūtas.

InJanis  Tautiesi !!!!!!!


Ko jus te muldaties ............. patinat filmu atpakalj, piem vel Padumijas beigu laikus, 80 gadi.........kur jus laukos, istos laukos redzejaat patiesi resnu cilveki..........
vienkarsi tadu nebija, veseliga partika, svaigs gais, un fiziskas aktivitates.......

Kada Jums te vel v piz.. badosanas.....................

Badosanas ir vairak ka vajadziga, lai attiritu organismu no visadiem drankiem, ieteicams regulari neest neko vienu dienakti nedela.

Kristiesu gavenis, Muhamedanu gavenis, Latviesu iepauzesana uz partiku pec Ziemas saulgrieziem............... vienkarsi ir jataupam partika, jo nakama bus loti, loti tala nakotne.

Tapat saka ka Janitis (vasaras saulgriezi ) ir nabadzins, bet Jekabs ( pirms Annas dienas, apm 25 julija ) ir bagats virins. jo tad tiek ievakta raza, un galdi luztin luzt no labumiem.

Piem katoli skiet no piekdienas vakara need nekadu galu
Judi ievero sabatu, ari gavenis.

Ta ka tautiesi....................Jaeed lai dzivotu, nevis jadzivo lai estu.

Droshs_Plecs  borzomi, atkal racionalizācija. Tas pats, kas ubagi saka, ka "nauda nedara laimīgu". Būt kārnam ir forši, ķermenis ir viegls, nav nekāda celulīta, holesterīna problēmu un smaguma sajūtas. Indijā jogi parasti ir kārni. Es nerunāju par anoreksiju, bet par estētisku kārnumu.

Visas šīs racionalizācijas un kognitīvās disonanses ir tik smieklīgas un nožēlojamas. Jūs paši neredzat, ka sevi mānāt "he hē esmu 1.68 liliputs ar 85 kg, bet vīriešiem patīku he hee". Da labi, mēs zinām un tu zini, ka tie vīrieši, kuriem tāds radījums "patiktu" nav nekād vīrieši, kurus gribētu jebkura no oho.lv sievietēm. Diez vai tu ar saviem parametriem patīc izskatīgiem, gara auguma, izglītotiem un turīgiem vīriešiem.

Un es jau zinu, kas ir nākamais, ko teiksi "Man nav vajadzīgi tie izskatīgie, garie, turīgie". Atkal, skābas vīnogas. Tev viņi ir vajadzīgi, bet tu viņus nevari dabūt, tāpēc racionalizē, ka īstenībā gribi vaņku bomzi, kurš neiebilst pret tavu celulīta pakaļu (īstenībā viņš iebilst gan, bet tas ir labākais, ko viņš var dabūt).

Ir jābūt reālistam, ir jāpieņem realitāte, kāda viņa ir. Tā vietā, lai racionalizētu, ka tava riepa patīk vīriešiem, ej sporto un pārstāj rīt tik daudz un dabūn normālu svaru, tad iemācies uzlikt make up un aizej uz pāris ādas kopšanas procedūrām.

>Veselības problēmu rezultātā, lietoto medikamentu ietekmē nāca klāt svars, rezultātā svēru gandrīz 90kg uz 173cm auguma.


OI TIKAI NEVAJAG ŠITO! Nekādu medikamentu problēmu rezultātā māģiskā veidā tev klāt nepienāca svars. Nav medikamenti, kas spēj salaust fizikas likumus. Ja ēdīsi maz kaloriju, tad svars nekāds klāt nevarēs pienākt. Tā ir tikai tava un vienīgi tava problēma, ka tu riji tik daudz un tev nebija paškontroles un tagad esi 90 kilogramīga gaļas vienība.

korneelija1958  Priecājaties tie kas esat ideālajā formā un gudri varat pamācīt citus.Jauns tirliņš domā ,ka visu var tik vajag gribēt un atliek tikai ēst sausmaizītes no zāģu skaidām.Nevajagot rīt!Lai nu tā būtu ,ka visu dzīvi tas būs tik vienkārši.Kas nav saskāries ar veselības problēmām to nav spējīgs saprast.Piekrītu arī tam ,ka ēdam par daudz un slinki būdami kustamies par maz.Ja problēmas ar sirdi tad tomēr ir jādomā vai tā trenažieru zāle,vai tie daudzie kilometri ir vispār iespējami noiet un tā nav vienīgā veselības problēma ar ko nākas saskarties sievietei.Vajadzētu labāk parunāt kā ar tām veselības problēmām kas dod to svara pieaugumu un vēl dažām citām par kurām klusējam.Te galvenais ir tikai nevajag rīt jo cilvēki citu problēmu kā rīšanu neredz.

Droshs_Plecs  >Priecājaties tie kas esat ideālajā formā un gudri varat pamācīt citus.

Nav pat svarīgi, kāda stāstītājam ir forma vai nav. Svarīgi ir fakti. Un tas, ko es minēju, ir FAKTI un REALITĀTE.

>Jauns tirliņš domā ,ka visu var tik vajag gribēt un atliek tikai ēst sausmaizītes no zāģu skaidām.

Sauc mani par "tirliņu" JAU nozīmē, ka man ir taisnība, jo tu zini, ka saku patiesību, kas acīs grauž un tas izpaužas kā dusmas. Skumji. Un jā, ja NERĪSI, tad nometīsi svaru, punkts un basta. Es jau dzirdu "B-b-bet es ēdu maz" NĒ. Ja esi RESNA, tad ĒD PAR DAUDZ.

>Lai nu tā būtu ,ka visu dzīvi tas būs tik vienkārši.

Tas burtiski ir tik vienkārši, vai arī tu mums mēģināsi iestāstīt, ka esi atradusi veidu kā pārkāpt fizikas likumus un kā kalorijas no gaisa uzrodas un aiziet taukos?

>Kas nav saskāries ar veselības problēmām to nav spējīgs saprast.

Kāds te sakars ar "veselības problēmām"? "Veselības problēmas" ir vāja rakstura resnīšu attaisnojums. Nekādas veselības problēmas mistiskā veidā neizburs tev kalorijas taukos.

Tā vietā, lai cīnītos ar faktiem un patiesību, varēji vienkārši atzīt realitāti: "Jā, man nav gribasspēka. Jā, man garšo kūkas. Jā, es gribu ēst un nevaru to kontrolēt. Jā, tāpēc esmu resna".

>Te galvenais ir tikai nevajag rīt jo cilvēki citu problēmu kā rīšanu neredz.

Resnums rodas tikai no rīšanas, nenokā cita.

korneelija1958  Nav jau ko strīdēties ar cilvēku kuram visa dzīve vēl priekšā un nav nekādas pieredzes izņemot savējo.Tas domāts cilvēkam ko sauc par Droshs_Plecs.

Droshs_Plecs  Tas nav strīds, bet diskusija.

Arī ļoti "ērta pozīcija". Saprotot, ka argumenti un LOĢIKA ir manā pusē, tu izmanto "es nemaz par to nediskutēšu kārti". Un tu top dari, lai aizsargātu savu ego, jo dziļi sirdī tu zini, ka man ir taisnība. Bet dažreiz patiesība ir pārāk sāpīga, lai to atzītu, tāpēc atliek tikai

Manam vecumam vispār nav saistības ar diskusiju, mēs šeit runājam par lieko svaru. Svars ir tikai argumentiem. Ko tu tikko izmantoji ir ad hominem, proti, uzbrukums personai, bet te runa vispār nav par mani, bet gan par resnīšu argumentiem un racionalizācijām.

Tas, ko tu tikko izdarīji, būtu salīdzināms ar tiesnesi, kurš, uzklausot jauna advokāta argumentus par labu klientam, saka: "Nav vispār jēga uzklausīt cilvēku, kurš ir tik jauns." un pieņemtu nelabvēlīgu lēmumu ziņneša personīgo iezīmju (vecuma) dēļ. Redzi, cik smieklīgi tas izklausītos?

Tu varēji vienkārši atzīt, ka jā, tev nav pretargumentu, ka tev nav ko teikt, bet tā vietā izvēlējies ieņemt cēlo pozīciju "Ar tevi nemaz nav jēgas diskutēt". Tas ir noželojami un ĢĻĒVI, bet es nebrīnos, jo tā tipiska 40+ gadīgo tūdaliņu mietpilsoņu uzvedība. Kā parādās fakti, kas varētu sadragāk naivos pasaules uzskatus un ilūzijas, tā galva smiltīs kā strausam.

Deisa  Man arī 10 kg ir nākuši klāt, pateicoties hormoniem un smēķēšanas atmešanai. Tu, autore, esi foršāka par mani, jo tev vēl ir apņēmība ko darīt, sekot ēšanai, trenažieru klubs. Taču es sev tik un tā patīku, pateicoties piemērotam un stilīgam apģērbam, piemērotai frizūrai. Priecāšos, ja arī Tev būs iespēja atrast sev piemērotu stilu un tādejādi vairāk sev iepatikties. Paskaties pārvērtību šovus - labs stilists, ja pati nevari, tas ir tā vērts manuprāt.

anis  Fakts-tas ir tas ko tu redzi. Bet kā pie tā nokļūts,tas nav redzams-līdz ar to tas ir minējums.
Jo mazāka sapratne ,jo kategoriskāka izteiksme. Nekāda diskusija nesanāk-tikai viedokļu apmaiņa. Pieklājīgākā,vai mazāk pieklājīgā veidā...
Ja par tematu-problēma patiesi parasti ir galvā! Dzīvo pēc iespējas veselīgi un ar pašvērtības apziņu. Bez mājām un darba ir tik dažādas iespējas izpausties...
Es lietoju teicienu-nokāp no deguna un pasaule rādīsies saulaināka..

InJanis  Tautiesi !!!!!

Ij kadi vel trenazieru klubi ( ipasi sada skaista, vasaras laika ), vis ir loti vienkarsi, vairak ka vienkarsi.

Getto Games ( pie Grizinkalna ) zem nojumes visi iespejamie trenazieri, ganteles, stieni, pilnigi par brivu ( ari basketa grozi, ij t.t. )

Lemon Gym trenazieru zales ( tuvaka man preti VEF kulturas piilei, uz Brivibas ielas ), menesa neierobezota laika abonements skiet 15 eu, gada 120 eu ( kam tas vajadzigs )

Vienkarsak, uzvilkt kedas, un kauc kur aizskriet, piem briva diena gar juru ( ja nav talju ), vai ari vienkarsi garaka pastaiga

A par mazesanu, resnumu, slinkumu, ij badosanos, lasiet manu komentaru biski augstak.

SenIndusu paruna vesta................Cels tukstots judzu garuma sakas no viena sola...........

P.S. Idiala auguma un svara proporcija ira augums, minus 100- 110 cm, piem augums ka man 185 cm, minus 110 cm, kopa apm 70-75 kg ( tas jau vairak atkarigs no passajutas ).

Ta ka nevajag philosophet, par ka butu, ja butu..................kedas kajas un tipu, tapu uz tuvako veikalu, pec kucinam, treknuma un citam hernjam;-))))))))))))

Droshs_Plecs  Treniņi ir bullshits, vienkārši nevajag RĪT! Tas arī viss.

Drole  Iistaa resneeshana tikai saaksies, vegfashisti par to paruupeesies! :)

https://www.youtube.com/watch?v=l55OjWS9pEc&list=WL&index=395&t=1214s

https://www.amazon.com/Big-Fat-Surprise-Butter-Healthy-ebook/dp/B00A25FDUA

InJanis  Da beidzat muldeties !!!!!

Kas grib but nelaimigs, dumjs un resns, tas bus............

Kas to negrib, zin ka to nevajag, but jauks miljs, slaids un muzigi cmuks.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu