Vai kāda(i)m būtu jāpierāda, ko var "dabūt"?

Vai sievietei būtu kāda(i)m jāpierāda, ko viņa var "dabūt", ja viņa pati zin, ko viņa var "dabūt" un uz piezīmītēm: tu vīrieti nedabūsi ir atbilde, lai viņi pierāda, ka var dabūt mani! Interesanti kā tas jau notiek, ka sievietes sava starpā jau sacenšas ar vīrieša dabūšanu, tas jau ir - uz kuru pusi pasaule griežas? Vienīgais, ko es spēju saprast ir jānomaina vide... un tālāk no tik zema līmeņa!

Kurts69  Un tomēr, var jau te runāt par šo un par to, bet māte daba tā ir iekārtojusi, ka fiziski veselam cilvēkam vajag seksu. Un ja tā ir pamaz, tad sākas gan garīgas, gan fiziskas kaites. Dažreiz fizisko nepieciešamību apmierināšana bez emocionāla piepildījuma var kalpot vismaz par pagaidu risinājumu. Nu kaut kāda pretendentu atlase tak būs jebkurā gadijumā un ar briesmoni negulēsi.

Gojko  Ja vēlies, pierādi, ja nevēlies, tad nē,
Šī tēma jau kā pierādījums mēms.
Es labāk izvēlētos klusi sēdēt vienatnē,
Ne visiem pierādīt, ka neesmu es ķēms.

Edgars37  Epifanij😉, tevi vietejie spameri tava pastkaste dzivot maca😉? Vot zel man tads gods nav izradits😃, pat sita pati Finka no manas apstrades pati atteicas😢...😁.

raina1970  Kaut kā nevaru saprast- nu labi, viena madāma izstellēs plikākus pupus, vai īsāku brunci, vai interesantāku stāstu/sarunu- vīrietis uz brīdi/laiku/visu dzīvi -ieinteresēsies-- un tālāk? Viņai tak nav motivācijas- es velos būt kopa ar so vīrieti, ir tikai- pierādu , ka varu.. Ko tad tālāk ar visu to labumu iesāks?

kokote  https://shop.nordstrom.com/c/chanel-lipstick-and-lipgloss > da lūdzu- nebūs tik ļooti jātērējas.
P.S. tici, ir tādas, kurām tādas lūpukrāsas ir ikdiena, tādas necepas par stulbumiem, tādas vispār nesatrauc dabūšana vai kā te viena pirms dienām rakstīja (citēju aptuveni) sieviete jūtas nevērtīga, ja blakus nav vīrietis. Tādu bulšitu pat te sen nebiju lasījusi. Tavējā "aptauja" pēc līdzīga kliedziena izklausās. Kāpēc kādam, kuru Tu pat neesi iepazinusi, Tev kaut kas būtu jāpierāda, kāpēc par to jācepas, ja vien tā "nepazīstamā supermena" novērtējums Tev nešķiet svarīgs un būtisks. Esi simpātiska sieviete, sakārto mazliet galvu, saņemies un viss būs OK.

VILFORS  Kaut kā nemanu sacensību sev apkārt. Laikam sporta zāle būs jānomaina.

_Biezaa_oome  Lumpeņu izklaides. Normāli cilvēki iet un dara nevis kādam ar putām uz lūpām cenšas kaut ko pierādīt.

Tinte  Kaut ko "dabūt" vai iekarot cenšas tās, kuras ir strašnajas un bez nemitīgām aktivitătēm no viņu puses, neviens normāls vīrietis uz šīm virsū neskatās.

Droshs_Plecs  Sievietei nav jāpierāda, ka viņa var dabūt krutu veci, jo ja viņa var dabūt krutu veci, tad viņa jau to būs dabūjusi.

Gojko  Tinte, atļaušos nepiekrist, jo nesen pats biju liecinieks ļoti simpātiskas dāmas mēģinājumiem dabūt un iekarot (izskatījās ka nesekmīgi) kāda kundziņa sirdi un ko tur vēl. No malas skats bija nožēlojams, nebiju redzējis, ka skaista sieviete tā var pazemoties.

Tinte  Gojko, izņēmumi ir visur.

jadore  Nez, varbūt kļūdos, bet šķiet, ka pierādīšana tomēr vairāk saistīta ar pazeminātu pašvērtējumu. Un pašvērtējums nav atkarīgs no ārējā izskata.

Deisa  Jāpierāda kas ir tikai nervozām būtnēm, kam pašvērtējums ir atkarīgs no sabiedrības viedokļa. Nav jau tā, ka sabiedrības viedoklis nekam neder, taču jāpalūko, no kā konkrēti tā sabiedrība sastāv. Ja tā ir pārtikušu un veiksmīgu cilvēku grupa, tad ir vērts ieklausīties, bet, ja čupiņa izčākstējušu lepnu vecmeitu, tad vienīgais, par ko vērts padomāt, kāpēc tu starp viņām uzturies. :)

av2  nu , bez apvainossanaas, nu ir tomeer arii taadas sievietes, kuras tiessm nekad nedabuuss viirieti, un ir arii viiriessi taadi, kas nekad nedabuus sievieti. Pasaki, ka nepaziisti nevienu taadu, kam ...nu burtiski uz pieres tas rakstiits? :( Un nav nekaadi bomzzzi, ja kas.

Floriana  Ļoti labi zinu, ko varu dabūt un neliekos saprast grūtsirdīgus, vientulības pārņemtus izsalkušus un izslāpušus kliedzienus. Un kāpēc vispār ir kas jādabon, tā jau var tikt pie negribēta dabonamā. Un vēl kāda daļa, cik man vīrieši, viens vai vāirāki, varbūt ar vienu garlaicīgi, tāpēc neturu mājas sunīti kaimiņu kucītei par prieku. Daudz var dabūt, bet vai vajag. :)

Flints  Kaut kāda visaptveroša, malām pāri plūstoša dabūšanas mānija. Lūk, ”Epifanija” sev tūliņ dabūs dabiskos relišerus pastiprinošas krāsvielas! Varbūt. Tas nekas, ka nedēļu pēc tam ar maizīti būs tā paknapāk, ir jau pierasta lieta. Dabūt jau mēs visi kaut ko dabūjam, tikai kā ar tā paturēšanu? Viss dabūtais slīd klusi un nenovēršami kā liedaga smiltis caur pirkstiem, ne? Saprotu, ka vasaras tveice ir ”Epifaniju” maķenīt nogurdinājusi…

EIZHENIJA_FINKA  Kurt, pilnīgi tev piekrītu. Vajadzība pēc seksa ir ieinstalēta bāzes instinktu līmenī. Psihiski un fiziski veselam cilvēkam vajag seksu. Tas ir instinkts, kā elpot. Un, PIEAUGUŠAM cilvēkam ( pieaudzis - neatkarībā no vecuma, ir tāds, kas spēj uzņemties atbildību par savu dzīvi un sasniegt sev komfortablu rezultātu vismaz pamatvajadzību nodrošināšanas limenī - pabarot, apģērbt sevi, nodrošinat jumtu virs galvas un atrast sev piemērotu partneri, da jebkādā attiecību daudzveidības modelī) ir normāli, ka viņam šī vajadzība ir apmierināta.
Te nav stāsts par sublimāciju, kur viss benzīns izkūp rakstot Hariju Poteru vai medījot Hiksa bozonu. Ja pipls tā jūtas labi - ir ok. Mums, sabiedrībai šie pustrakie Einšteini un Ņūtoni ir izdevīgi. Bet, ja tā ir plika neirozes palagu purināšana netā ar pilnmērness regularitāti, tad ir jaiet pie psihoterapetita.

Kurts69  EIZHENIJA_FINKA , pie psihoterapeita ir padārgi un kā zināms, dažreiz pietiek ar tvaika nolaišanu - ar kādu parunā, izkrata sirdi, jeb ja nav neviena, kas gatavs uzklausīt, tad ienāk PA un rodas kārtējā tēma...

AivarsN  Ja tā labi padomā,vai kāds no tiem zinātniekiem patiešām ir devis cilvēkiem ko labu,nenodarot ar to vēl lielāku ļaunumu? Tikai dēļ viņu revolucionārajām idejām mēs esam tik tuvu ekoloģiskajai katastrofai un civilizācijas bojāejai. Un kādus labumus mēs esam ieguvuši? Nekvalitatīva un saindēta pārtika,daudzi pat to nedabū pietiekami. Jo vairāk attīstās medicīna,jo slimāki cilvēki. Piesārņots gaiss,ūdens,kura jau tuvākajā nākotnē var katastrofāli trūkt,ja nepārtrauks naftas un citu izrakteņu ieguvi. Nav runa par kaut kādu tālāku nākotni,kuru aiz savas neapdomības atņemam bērniem un mazbērniem. Nu jau pietiekami reāli ir apdraudētas mūsu pašu izdzīvošanas iespējas. Par kādu labklājību vēl te sapņot?

EIZHENIJA_FINKA  Aivar, tad tava pozīcija būtu - mest pie malas niekošanos ar muļķību izdomāšanu?
aņuks :
Darba intervijā
- вы тут в своем CV указали, что вы номинант на Нобелевскую премию. Можно узнать в какой области?
- в Гомельской....

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu