Vai kāda(i)m būtu jāpierāda, ko var "dabūt"?

Vai sievietei būtu kāda(i)m jāpierāda, ko viņa var "dabūt", ja viņa pati zin, ko viņa var "dabūt" un uz piezīmītēm: tu vīrieti nedabūsi ir atbilde, lai viņi pierāda, ka var dabūt mani! Interesanti kā tas jau notiek, ka sievietes sava starpā jau sacenšas ar vīrieša dabūšanu, tas jau ir - uz kuru pusi pasaule griežas? Vienīgais, ko es spēju saprast ir jānomaina vide... un tālāk no tik zema līmeņa!

Peleks  man pie kājas, es nevienam neko nepierādu, ja man vajag - dabonu, pārējais neinteresē

Kurts69  es ieteiktu "Labi padomāt" divreiz:) pirmie zinātnieki izgudroja uguns iegūšanu, akmens darbarīkus utt. Mūsdienās pateicoties zinātnei cilvēkiem vēl puslīdz pietiek pārtikas, jo bez zinātnes mēs visus kultūraugus novāktu daudz mazāk, mēs jautri dziedot turpināti mirt no slimībām, pret kurām ir izgudrotas potes utt. utp. Tēma ir absurda un to nav vērts izvērst.

ISA  aivarN, pasauli daudz vairāk piesārņo lētas ķīniešu plastmasas tupeles, celofāna tēkrekli un bezjēdzigu, lētu priekšmetu ražosana, nevis kvalitatīvas zīmolu preces, kuras paņemot rokās vien - oh un ah, aš siltums pārņem par tajās ieguldīto dizaina kreativitātes un materiālu kvalitātes enerģiju.

Spodris  dabūt var vienīgi sifeli pārāk izlaidīgās attiecībās

AivarsN  Kā jūs visus apmuļķojusi ilgā izglītības sistēma un zombokaste! Nav jābūt zinātniekam,lai dzīvotu saskaņā ar dabu un piekoptu veselīgu dzīvesveidu. Tieši zinātnieki cenšas mūs no tā atradināt. Medicīna nevienu neizārstē,bet tikai nomāc slimību simptomus,uzsēdinot uz narkotikām(tabletēm)uz visu atlikušo mūžu. Dabas līdzekļi gan spēj pilnībā izārstēt praktiski jeb kuru slimību un agrāk cilvēki to lieliski zināja. Ja vakcinēšanās pasargā no slimībām,kāpēc tad pasaules ietekmīgākie cilvēki neatļauj vakcinēt savus bērnus? Tāpēc,ka vakcīnas sagrauj bērna imūnsistēmu,padarot viņu par potenciālu slimnieku un medicīnas biznesa uzturētāju. Vēzis un citas neārstējamās slimības jau sen ir ārstējamas,bet nedrīkst,jo tas būs pārāk smags trieciens medicīnas biznesam. Par zobu pastām vispār nav vērts pieminēt. Ne jau zobu veselībai tās ražo. Nav svarīgi,cik krutu un dārgu zīmolu preces jūs iegādājieties,tās tāpat nekalpos ilgāk par noteikto laiku,bet tas arvien tiek samazināts. Arī apģērbu ražošanā no dabīgajiem materiāliem nekāda zinātne nav vajadzīga,ja nu vienīgi,kur un kādu zīmolu piekarināt,lai vairāk nokāstu piķi no aprobežotā pircēja.

ISA  Zinātnieki ne no kā necenšas atradināt! Nejauc zinātni ar mārketingu.

bagi  Jautājums palika atklāts....bet!!!!!!!! Tu vari pierādīt? :D

KOMPETE  droshais plecs ir uzskates lidzeklis ""fiftI šeids of grei"" - finansiāli veiksmīgs psihopāts ar sešpaku.
dies pas no tādiem .

siikaa16  Ja teicu, ka ir otra puse. Tad gribēja sīkāk par viņu uzzināt. Ja teicu, ka nav. Tad neticēja kā man var nebūt. Tādēļ, tagad atbildu, ka viss ir kārtībā. Ir vai nav, tas ir tikai manā ziņā.

janka42  Protams ka "jāpierāda"...šei būtu lieki jautājumi.
Cilvēki vienmēr sacenšas un viens otram cenšas kko pierādīt, pat tad, ja saka, ka neko netaisās pierādīt, tad tomēr arī tas ir jāpierāda.
Mēs dažādi paužam savu pārliecību un nostāju, tā kā "uzpriekšu pakaļ dakterim"...katram šeit ir lieli sapņi un mērķi, bet reāli tev ir un paliks tikai tas, ko esi spējīgs noturēt.

Asenizators  Jautājums samērā interesants.

adamsone  Nassa, ar tām brīvajām izvēlēm ir tā, kā ir. Ļoti bieži izvēle ir starp sliktu un vēl sliktāku. Vēl biežāk izvēles nav vispār, ja ar to saprotam kandidātus, kuriem ir vismaz kāds "plusiņš" bez tā, ka ir silts un kustas, kas, saprotams, nav ne labi un ne slikti.
Tā ka tā. Ir cilvēki, kuri nevar "dabūt", lai ko ar to nedomātu.

Minkija  Dabūt jau nav problēmu mazā meitene , a ko tālāk gribi?

EsparTevi  Kad, kadu dabuun un to neparprotami pieradi, tad parasti dabujejjs dabuun pretii un biezi vien pa seju :)))

janka42  Epifanij neuztver tik personīgi

saulite34  Vai kāda(i)m būtu jāpierāda, ko var "dabūt"?[c]

Ja ir mazvērtības kompleksi,tad noteikti centīsies pierādīt ,ko var dabūt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu