Sievietes, jūs gribētu sev par vīru vīrieti, kuram patīk kauties ar citiem vīriešiem?

pusmuuzhs  Nu..katram vīdietim ...pieļauju ir sanācis kauties..bet tas jau ...nu kā kuram...un kādā vecumā...un ar ko kauties...spēka samērs..utt...bet..parasti tie kas trennējās...tie uz ielas nekaujās...protams ir arī izņēmumi...

Deisa  Ja vīrietim patīk kauties (nevis aizsargājoties sadot pa ļocku vai gūt uzvaru līdzvērtīgā cīņā), tad tas ir tikpat slimi kā sievietēm gribēt sevi operēt tīri pašām priekš sev izdomāta smukuma (dzīvās Bārbijlelles, sieviete -kaķis utml.). Nē, vīru tādu pasistu (vārda tiešā un pārnestā nozīmē) negribētu.

siikaa16  Kurš lieto grādīgos un uz ielas kasās, tādu nē. Ja draudzējas ar smadzenēm, bet ir tā, ka kauties gribas. Var taču apmeklēt "cīņu klubu". Ja svarīgs sišanas process, var mājās iekarināt boksa maisu un lēkāt ap to.

Droshs_Plecs  Sievietēm patīk agresīvi vīrieši, jo viņiem ir augsts testosterons un lielāka iespēja kļūt veiksmīgiem dzīvē.

av2  atdauziitie nekoteejas. Un nekad nav koteejussies. Pat skolas laikos, cik atceros. Man varbut gruuti spriest, jo vispar bija taa viens , vai divi kurus nevareeju nolikt pie vieta, tas viss. Paarsvaraa pilseetas sierinni ir...nu nav konkurence lauku puikaam . Un ieveeroju jau skolaa, ka tie riktiigi atdaziitie nekoteejaas pie meiteneem. Gugri, sportisti , labas miesas buuves gan .

DanaL  Nabaga nelaimīvie vīrieši, kuri domā, ka sievietēm patīk agresīvi vīrieši. Nu varbūt kādām 5 % atsaldēto. Ja drošaisplecs orientējas uz šīm dāmām, tad "skatertju viņam doroška" tēlot to mērkaķu tēviņu, par kuriem Torpedo jau izteicās.
Tajā vienīgajā reizē, kad mans ex... uzklupa manam sarunbiedram, jo viņam likās, ka viņš uzmācas, man sametās patiesi bail. Pēc tam viņš no manis dabūja... (riktīgu zāģi)!

Geisha  Jā, man patīk vīrieši par sevi pārliecināti. Cienu vīrieti kurš var ne tikai sevi aizstāvēt, bet arī aizstāvēt sievieti, ģimeni, Dzimteni. Vīrietim ir jābūt pietiekami labā fiziskā formā, lai viņš to varētu izdarīt.
Riebjas vīrieši - ņergas kuri tikai bļaustās kā tādi bābieši, bet kad vajag sevi parādīt un aizstāvēt kādu tad ļekatas laiž tā ka pēdas vien spīd. Fui, receklis....

coldlands  ...pārsvara pilsētas sieriņi ir... nu nav konkurence lauku puikam....
Jēzus, kad beidzot idiotiem būs liegts izklastit savu plānprātību?!

EIZHENIJA_FINKA  Torpēdi, te tak vecu ļauzu portāls! Tie, kas reāli bija kādreiz jaunībā kāvušies, to ir aizmirsuši, pateicoties alcgeimeram! Tā ka tā kaušanas ir sporta disciplīnas "закидать тапками" ietvaros.
Un nevienai omei tas nav vajadzīgs...:)

EIZHENIJA_FINKA  Visveiksmīgakā uzvara ir kaujā, kura nav notikusi ( c) vecie, gudrie ķīnieši.
Vislabākie vīri ir tie, kas prot izvairīties no konfliktiem.

Gojko  Forši jau, tikai apnika.

riebekle  Uzreiz nāk prātā krievu teiciens - Sila jectj, uma ņe nado.

nedolce_negabana  Kurš var iedomāties, ka sievietēm patīk agresīvi vīrieši??? Tas ir tieši otrādi.

Lovetta  nee, riebjas vardarbīgi cilvēki

Lovetta  chris...bet tā ir amerika un tās ir meitenes...bet te ir LV un pa lielam te ir tās, ko tu sauc par tantēm
un ASV seriālos skolas spicākā meitene parasti ir arī skolas lielākā idiote
un visu mūžu cīnās ringā - smagas galvas traumas,asinsizplūdumi, parkinsonisms, dubultošanās, demence, insulti

EIZHENIJA_FINKA  torpēda, amerikāņu seriālos, tas ir lidz situācijai, kad viņi ir izšķīrušies!
Es formulētu šādi - kauslim ir daudz lielākās cerības kļūt par pirmo vīru, nekā par otro un vai vienkārši civilo.

DanaL  Nu tad vajadzētēja uzreiz to jautājumu adresēt skolas spicākajai zirgastei vai kas nu tev tur interesē.

kokote  Vai Mairis Briedis pēkšņi kļuvis pieejams? :) :)

Momo  Ir liela atšķirība starp gailēnu, kas pats lien kauties ar visiem un tādu vīrieti, kas nebaidīsies izrādīt pretestību vardarbīgā situācijā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu