Sievietes, jūs gribētu sev par vīru vīrieti, kuram patīk kauties ar citiem vīriešiem?

Zhenija  Ļoti patiktu.Un lai visus noliek pie vietas.Kārtībai ir jābūt,tāpat kā pareizai darba organizācijai.Kaušanās ne vienmēr var būt ar dūrēm,bet ar prātu.

Droshs_Plecs  Sievietes vīrieša agresija padara slapjas. It īpaši ļoti skaistas sievietes. Tāpēc viņām patīk bokseri, MMA cīkstoņi un agresīvi tēviņi. Jo vairāk mani vērtēs uz leju, jo vairāk tas ir apliecinājums, ka man ir taisnība, jo patiesība visiem acīs grauž dēl kognitīvās disonanses un maldīgiem tūdaliņu pasaules uzskatiem.

KOMPETE  drošais plec, bokseri, cīkstoņi un agresīvi tēviņi patīk mentāli defektīvām neirotiķēm.
Bet nu, tāds tādu pievelk.

EIZHENIJA_FINKA  Jopc, "" jo vairāk mani vērtēs uz leju, jo vairāk tas būs apliecinajums, ka man ir tasinība"" kognitīvās disonanses ruporam tak būtu jāsaprot, ka tā ir šiza.

borzomi  Fanoju par Spēkavīru cīņām-vienmēr tie dižatlēti ir fascinējuši.
Svarīgi,kur viņi savu spēku asimilē un ar kādu mērķi.

Felde  Ciinu sports ir viriskkibas apliecinajums,bet ne tik loti-fiziskajaa formaa,bet gan lidzvarotibas,speeju,savaldibas jomaa.Ja kads spej iedomaties,ka ar agresiju,prastu kausanos,padara sievieti slapju :),nestados prieksa,kada pieredze ir sadam cilvekam! Kautko tik mulkkigu nebiju dzirdejusi! Viriskkiba ir savaldiba,prasme kontrolet situaciju,speks-un maaka to pielietot! Un nekada gadijuma taa izmantosana ikdienas slapjuma ieguusanai..... :)

karina7  personīgi es pret agresiju,kaut gan dzīvē ir situācijas,kad cita risinājuma nav,un taisni tā pēc gribās blakus gudru un nosvērtu Virieti..

valmierietis333  Gan jau kādam biezajam sieva priecātos , ka tēviņš izvicina dūres , jo pie nepareiza spēku samēra , var tikt pie branga mantojuma! ;D

**Spēks ir jāpielieto ,kad vairs vārdi nelīdz un izvairīties nav iespējams , vai kad jāatgaiņā kāda uzmācīga muša!

Bet tie kas pie pirmās iespējas izvicināsies - tie nav veči ,bet gan par sevi nepārliecināti tirliņi!

virietis1973  Nē.

Caune  Labāk komunicēt ar inteliģentām, nobriedušām personībām.

ketija64  Varbūt ja bokseris vai kāds cīņu sporta veida pārstavis,ja plūcas tāpat kā gaiļi,tas ir pretīgi un nepieņemami.Kas attiecas uz vīru ,tad vispār tāds nav nepieciešams,pietiek ar sestdienas brūtgānu :)

Droshs_Plecs  >drošais plec, bokseri, cīkstoņi un agresīvi tēviņi patīk mentāli defektīvām neirotiķēm.

Skābās vīnogas atkal liek par sevi manīt. Pretkomentāri jau ir paredzami. Ārkārtīgi skaistas un sieviešķīgi dimorfiskas sievietes izvēlas pretpolu - ārkārtīgi spēcīgu un agresīvu tēviņu. Sievietes uzbudina vīrieša spēks. Tūdaliņu pelēkās peles to noliegs, jo alfa bokseri nekad nevarētu pavilkt. Viņas labāk pateiks, ka patīk bālais ofisa žurka ar sardelēm roku vietā, lai tikai pasargātu savu ego. Kognitīvā disonanse, realitātes noliegšana un samierināšanās sindroms ir ļoti skumja kombinācija tūdaliņa psiholoģijā.

Sievietes to visu noliegs, jo viņas taču nevar atzīt, ka ir "primitīvas". Viņas grib būt unikālas smalkas dvēselītes, kuras interesē personība u.c. metafiziska figņa. Bet nav jāskatās uz vārdiem, jāskatās uz darbiem. Un agresīviem alfa tēviņiem vienmēr ir visskaistākās sieviets, kamēr pelēkās celulīta pakaļas nolūr līdzi ar dziļu skaudību un tad visiem kladzina, ka viņas nemaz negrib tās vīnogas, kuras nekad nevarētu pavilkt.

Jo vairāk mani vērtē uz leju, jo vairāk apliecinājums, ka saku patiesību, kas šai mietpilsoņu sabiedrībai grauž acīs. Ja tev visi piekrīt, tad tu neesi uz pareizā ceļa. Visi piekritīs tikai pelēkam mietpilsonim - Latvijas vidējam loham.

raina1970  Kuram patīk kauties- nē, tādu nevēlos, tā iemesla dēl, ka tur adrenalīna atkarība ir acīmredzama.Pie tam gana smagā formā. Cienītu un atbalstītu vīrieti, vīru-kurš risinātu situācijas adekvāti, -ja būtu nepieciešams- sadotu kādam pa ausi, bet bez epatāžas un bez kaifa par to.

karina7  kad cilvēkam mazs vārda krājums,tad vicina dūri...padoma VIIRIETI,ar ko vēlies lielīties!

KalnietisNoKalniem  Sasmējos...Lielākā daļa bļauj nē.Bet dārgās atcerieties,ka nedzīvojat burbulī....Apkārt ir diezgan nežēlīga pasaule-visādi plānprātiņi plivinās apkārt.Un rodas situācija,kad vajag to aiz kā paslēpties,bet nav.Viss tikai tapēc,ka mēģināja visu atrisināt ar smadzenēm,bet diemžēl ir īpaši indivīdi-kamēŗ neuzšausi nesapratīs.Un tad atkal varēs veidot jaunu postu oho par vīriešiem lupatām.Tas ir tā pat kā ar policiju un apsardzi-visi viņus noliek un nozākā,bet tajā brīdī,kad ir notikusi nelaime un tiešām vajadzīga vēršas tieši pie šiem.Ir vajadzīgs tāds,kas māk uzšaut ar smadzenēm.Personiski es esmu pret agresiju jebkādā veidā(fiziska vai emocionala),No za svoih....:p

karina7  Nu, Kalnieti..,tā pèc arī esam vuenas,ka uz Virueti paļauties nevar

KlusumsL5  A´ kāpēc kauties? Ja jau jākaujas, tad, laikam dumjš. Tātad kurām tāds patīk, lai vaino sevi..

KalnietisNoKalniem  Kauties jau nav tikai kauties.Ir arī tādas situācijas,kad pastāvēt par sevi un saviem var tikai iedot pa ausi....

Kurts69  tas viss ir štrunts. Ja gadās kauslīga sieviete, vot tad ir sūdi

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu