Kā tad ir ar to laimi uz svešām drupām?

Vakar ar 1 pazīstamu sievieti diskutējām par to, vai izjaucot citu attiecības, var uzbūvēt savu laimi ar vienu no izšķirtajiem? Viņa man teica, ka tagad tādi laiki, ka katram par sevi jādomā. Respektīvi, šajā gadījumā, mērķis attaisnojot līdzekļus un laimīgas attiecības izjaukt neesot iespējams. Es gan īsti viņai nepiekritu.
Bet kādas ir Jūsu domas un pieredze? Vai var uzbūvēt veiksmīgas attiecības, izjauciot tās citiem?

Deisa  Var jau celt, ja svešās jau ir drupas. Tikai nevajag aizmirst arī, ka pēc gadiem atkal varbūt būs drupas un kāds cits/a nāks savu laimi celt.

Knaukjis  Attiecības... varbūt gan laimīgas gan nē... Vai viens spiedz aiz laimes otrs raud spilvenā...
Izjaukt var jebkuras attiecības! Gan laimīgas, gan mokošas... Tikai tam jaucējam ir Jābūt Gana Stipram psihologam, savādāk no jaucēja tas paliks vienkārš Mīļākais/kā uz kādu laiku jo paliks pats ar lauztu sirdi un iedragātu pašapziņu...

Felde  Ja man attiecibas ir labi,jutos laimiga,gribeta-neviens mani nesavaldzinaas,ne ar sexu,ne miljonu! Nevar iejaukties,ja diviem cilvekiem viss ir kartibaa! Un,ja uzrodas tas tressais,tas noteikti nav vainiigs! Meklejiet vainu sevii! Nejau taa tressa del-kads kluust nelaimigs! Un nevajag jaukt egoismu ar milestibu! Ja kads velas otru noturet-sieniet pie gultas kaajas!-pietam,visiem stastiet,cik pats esat labs,un tas tressais,kurs paradijies pie apvarssna-kaads nelietis... Redz,par drupam visiem ir viedoklis,bet-partikt no drupaccam var tikai egoistisks,izmisis cilveks,kurs nav laimiigs,un nellauj tadam but ari citiem!-vienmer kadu vainos!

av2  un vislielaakie bllaaveji buus tie, kas absaluuti neko nedariija, lai kopaa dziivossana buutu laimiiga ! Vinniem vissi citi buus vainiigi, tikai ne pats ! Es ,ibj , taads "zelta gabalinnss cilveks", bet tas/taa vissu ak*jeno laimi izjauca? Passiem smiekli nenaak...ja taa godiigi padomaajat, a? :( Melot ta , vismaz sev, nevajag.

Knaukjis  Felde viedoklis: Ja man attiecibas ir labi,jutos laimiga,gribeta-neviens mani nesavaldzinaas,ne ar sexu,ne miljonu! Nevar iejaukties,ja diviem cilvekiem viss ir kartibaa!

Sākās teksts... Ja Man ir Labi... 😂 Un uzreiz ja diviem viss kārtībā...!? 😂
Ja Tev ir Labi, tas nenozīmē, ka otram ir tik pat Labi...!!!
Varbūt tas Tevi knapi pacieš.. vai vispār ar Tevi ir kopā tik aiz žēlastības...!!!
Un Tu vēl runā par Egoismu..!?? 😀
Pati tak Egoiste ar Lielo burtu...!!!!

Bazhix  Senie indiāņi apgalvo, ka uz drupām celt esot normāli. Nevajadzētu celt uz kapiem :)

Felde  20.24 Man,itkaa,ar pieturziimem viss kartiba... Ja pabeidzot teikumu,esmu ielikusi atbilstosu pieturziimi,taatad-ar naakamo teikumu saaku jaunu domu! Lasi lenam :) ,padoma,ko rakstu,un centies saprast.... Nekad neesmu bijusi egoistiska! Ta luk rodas parpratumi!

Mailija  Es piekrītu tiem viedokļiem,ka to kas ir stiprs tā vnk nesadrupināsi.Un domājat ka svešinieks jau nu baigi domās ka izjauc attiecības kādam citam svešiniekam?Nu nedomās!Cita lieta ja tas ir draugs,labākais draugs vai radinieks,kas jau labi pazīst to ģimeni,tad nu jā tas ir VAIRĀK KĀ CŪCĪGI!Un vēl kāpēc vainot to trešo?Ja nebūtu viņš uzrastos kāds cits.Jo...kā jau iesākumā teicu mūris nesadrups,bet kāršu namiņš tāpat sabruks pie mazākā vēja pūtiena!

LaskovijMerzavec  Jadore 17:44 ... kādēļ vajadzigs vējš, lai nogāztos sapuvis koks? Kadēļ maza sniega pika var pāraugt par briesmīgu lavīnu?

jadore  LaskovijMerzavec 20:45, cilvēkiem taču ir smadzenes. Vajadzētu būt tā, ka cilvēks izlemj un rīkojās, ne seko trešajam, jo tas patrāpījās ceļā.

Vienīgā atšķirība varētu būt vai nu cilvēks ir nobriedis lēmumos/rīcībā, vai nenobriedis/nedomā ne par cēloņiem ne sekām.

Epifanija  katram sava laime ir domāta un nav jālaupa tā citiem, ja pieliktu tik pat daudz pūļu, kā atņemot to citiem, tad sava laime jau dubultotos, vienmēr cilvēki domā, ka zāle kaut kur mēdz būt zaļāka, bet nesaprot, ka paši ir šī mauriņa kopēji..

ViltigaLapsa  Precīzs apzīmējums "tādi laiki". Morāle ir kļuvusi amorāla. Vienmēr var atrast iemeslus lai izvēlētos citu. Krāptu. Un tam visam atrastu attaisnojumus. Staigātāji ir un paliks staigātāji.
izjaucot citiem ....var uz laiku ,jo tas staigātājs reti kad apstājas pie vienas. Ja varēja aiziet no savas ģimenes kucītes dēļ , tad tā nav pēdējā ....kucīte.

rokons  Daudz ko nosaka vecums.
Ja onka labākajos gados grib nomainīt dzīvesbiedri pret jaunāku modeli, nekas labs nav gaidāms.
Jaunie modeļi gar reizēm stipri agresīvi veicina onku piesaisti, un reizēm jūtaslabi.
Bet reizēm izveidojas personas dalīšanās. Dzīvo ar jauno, bet pa laiciņam skrien atpakaļ pie vecās.........nu, vai nav jautra laika pavadīšana?

ViltigaLapsa  Tām vecajām sievām tādam skraidītājam ar kāju pa d....... dot un ne pa aizmuguri, bet pa priekšu !

Felde  21.59 Doma jau pareiza,tikai vispretigaka man lliekas taa vecaa-pie kuras skrien (ja vina tiesam pienem)...,ik pa laikam... kaadai jabut sievietei,lai pec kaa tada-pienemtu... Aizveri aiz sevis durvis-briivs!

ViltigaLapsa  Felde tādas sievietes ir praktiski mirušas kā personas,bez jebkādas pašcieņas .Izmisušas. Tas būtībā ir traģiski. :(

Felde  Jaa....bez pascienas...un tadu del,notiek ssadas lietas,jo viriesi sak uztvert sadu dzives modeli par passaprotamu! doma vien pretiga! Kajslaukka vieta garanteta,un apkartejie to jut,un izmanto.

ViltigaLapsa  uz to var teikt āmen. un iespējams tieši dēļ tā ka viņa sevi zemu vērtē arī vīrs jūtas brīvs izmantot visus "gadījumus" un "piedāvājumus" , jo zin ka seku nebūs vai tās būs "simboliskas"

Indira11  Jebkuram, kuram ģimene ir kas svēts un dārgs visām krīzēm abi kopā saprātīgi var tikt pāri, bet ir arī ārējie kairinātāji, kas tik vien gaida izdevīgumu pēc labas partijas, kas diemžēl arī prasmīgi cīnās par savu iekāroto objektu un tādās reizēs arī var visādi būt ar to iegūšanu, bet dzīvē jau viss tomēr jāizpērk pēc pilnas programmas... es arī tomēr domāju, ka uz citu asarām, savu laimi neuzcelsi....

lapukoks  Manuprāt centieni veidot savu laimi uz otra nelaimes rēķina (mīlestībā), vai arī veidot politisko kapitālu uz tautas naivuma rēķina (politikā) pielīdzināmi marodierismam!!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu