Sociopāti iepazīšanās portālos

No atsauksmēm interneta dzīlēs var secināt, ka sociopāts ir īpatnis, kuram patīk manipulēt ar cilvēkiem, kā arī shēmot dažādus sižetus, lai ļauni ieņirgtu par otru, sak’:”Redzi, kā es “iznesu cauri”?!”
Ir gadījies, ka sarakste izveidojas patīkama, bet neilgi pēc tam nāk liels apstulbums - sarunu biedrs atsūtīta it kā savu fotogrāfiju, kas izrādās zagta, jo tu atpazīsti personu fotogrāfijā, bet skaidri zini, ka TĀ NAV TĀ PERSONA!

Kāda ir bijusi (ja ir bijusi) jūsu saskarsme ar sociopātiem?

shining  Sociopāta diagnoze ir reta, un to nemaz tik vienkārši, īpaši sarakstēs, nevar noteikt, un, arī tad, tā ir pakāpe, nevis kaut kāda konkrēta robeža, aiz kuras sākās sociopātija. Neatkarība no sociālajām normām, tradīcijām.. tāds neapzināts makiavellisms. Ja apzināts un izmantots, tad vēl arī ļaunprātība - bet tādu cilvēku nav daudz.
A lepnība, manipulēšana, cenas uzsišana.. phe, kam tāda vajadzīga?! Sportistam-medniekam varbūt.. noķers, izbāzīs, piekārs pie sienas trofeju un ies atkal medībās pēc nākošās. Kopumā tas liecina par tādu pat nedrošību, pašvērtības trūkumu, kāds ir svešās bildes sūtītājam.

Tinte  Sociopāti instinktu līmenī izjūt cilvēka vājos punktus un tos bez žēlastības izmanto. Ideāls sociopāta upuris ir viņa pretstats: labs, iejūtīgs, līdzjūtīgs, uzticams, palīdzēt gribošs, nesavtīgs, piedodošs un citiem cilvēkiem ticošs cilvēks ar augstiem ideāliem. Sociopātija nav ārstējama, jo trūkst galvenā ārstēšanās priekšnosacījuma – cilvēka vēlmes mainīties. Sociopātam šķiet, ka viņš ir ideāls un ar to ir ļoti apmierināts. Tāpat kā darvas karote medus mucu, tāpat arī 4% sociopātu, kuri pēc dabas ir aktīvāki, agresīvāki un nekaunīgāki par citiem cilvēkiem, var sagandēt visas sabiedrības dzīvi. Tāpēc ir svarīgi šos cilvēkus bez sirdsapziņas pazīt un iemācīties sevi no viņiem aizsargāt.

Tinte  Te ir pilns teksts. Rekomendēju.

http://www.tautasforums.lv/?p=2171

ViltigaLapsa  Man gan ir sakari ar smukajiem.... :))))

ViltigaLapsa  Esmu lasījusi par sociopātiem. Būtībā tie ir vārda tiešajā nozīmē morālie kropļi. Vēl viņiem piemīt viena lieta. Viņiem nav empātija, līdzjūtība un žēlsirdība. Viņi ir emocionāli auksti .

ViltigaLapsa  mana pieredze ir tāda , ja vīrietim patiesi interesē tad viņš nesaņemot ilgstoši no tevis ziņu pats rakstīs un jautās kas noticis ! (Tas par Solvitas un smukā saraksti)

Epifanija  17:05 piekrītu viltiga lapsa!

ViltigaLapsa  labs, iejūtīgs, līdzjūtīgs, uzticams, palīdzēt gribošs, nesavtīgs, piedodošs un citiem cilvēkiem ticošs cilvēks ar augstiem ideāliem.... Tas ir par viltīgo lapsiņu. Un ja par tēmu tad reāli te piedzīvoju ka vēlot otram labu esot pret viņu pozitīva, labvēlīga saņēmu pretī ļaunumu un ņirgāšanos. Sapratu , ka tas vīrietis ir ar vai nu psihes traucējumiem vai iespējams šeit minētais tips.

burleska  To labo cilvēku nelaime ir tā, ka viņi nespēj noticēt, ka otrs tiešām neko nejūt. Un vēl- nespēj atzīt, ka tik ilgi ir bijuši tik stulbi, ka domājuši, ka ir kopā ar jūtošu cilvēku. Man šķiet, ka sociopāti par romantiskas filmas skatās kā sieviešu lietošanas instrukciju :)

Vaukskis  dodekaedr, var taču gadīties, ka kaut ko ne tā uzrakstījis un admin par to izdzēsuši, vai tā te nenotiek ?

saulite34  KĀ TAS VAR BŪT???[c]

Vienlaicīgi sarakstījās ar vairākiem un vairāk nejuta vajadzību šeit atrasties un izdzēsās,Tā mēdz būt šeit.

Tinte  8.58
Gan jau nekur nav izdzēsies. Tikai jaunu profilu uzmeistarojis.

burleska  Cik daudz interesantāk būtu, ja tie, kas ieliek īkšķīšus uz leju, arī paskaidrotu, kāpēc :)

Droshs_Plecs  Kas slikts sociopātijā? Ja visi zemes iedzīvotāji būtu neirotipiski normīši, tad vai tad dzīve un pasaule būtu tik interesanta?

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu