Ko sakat tauta, vai ir vērts iepazīties ar sievieti ,kurai ir jau divi bērni?

Vai tas būtu purvs. Vienmēr aizņemta,un vel bijušais piestaigās. Ja ne abi bijušie..

Love_hope  Ļoti skumji lasīt viedokļus. Ja esi vīrieties bērni netraucēs

shining  [23:33] Tieši otrādi!! Racionāli domājošs un ar godaprātu apveltīts vīrietis pirmām kārtām izvērtēs vai sagaidāmā atbildība un tēriņi būs viņa spēkiem atbilstoši, nevis riesta reibonī sievietei sasolīs mākoņu pilis, bet kad lieta nonāks līdz darīšanai un maksāšanai par sievietes atvašu vajadzībām, konstatēs, ka koplaiva ir pamatīgi caurumaina, un laidīsies peldus. Patīk vai nepatīk, bet bērni ir ne vien vērtība, bet arī atbildība par pagātnes lēmumiem un apgrūtinājums attiecību meklējumos, īpaši, ja paaugušies bez sakarīgas audzināšanas, mīlestības vietā saņemot lutināšanu vai savvaļu. Turklāt, tādi tie ir apgrūtinājums arī topošajam patēvam, jo velēnu izravēt ir grūtāk, nekā uzraudzīt, lai koptā dārziņā neiemetas nezāles.

Tinte  Tauta saka, ka sievietēm ar 2 bērniem nafig vajadzīgs vēl viens 40 gadīgs bērns.
Izdari viņām pakalpojumu - nemēģini iepazīties.

ViltigaLapsa  Pietiekoši daudz ir jaunu sieviešu bez bērniem.Ja jau bērni tad ir jārēķinās ka bijušais vienmēr būs klāt.Lai gan vīrieši tik ļoti neiesaistās bērnu audzināšanā. Jūs nekad nebūsiet vieni.(vienmēr klāt bērni) viņai vienmēr 1 majā vietā būs bērni. Ja tu ļoti mīli bērnus tad mēģini.

puuuka  iz anketas :/39 gadi,nākotnē varbūt vēlos bērnus/......pirms taisi tos bērnus(ja Tev viņu ,protams ,jau nav un, ja viņus neaudzina kāds cits vīrietis)vispirms kārtīgi padomā,vai ir vajadzīgs to darīt,ja neesi pārliecināts,vai tavus bērnus kādreiz neaudzinās kāds cits,uzņēmīgāks un atbildīgāks vīrietis.

EsparTevi  Pieņemt svešus bērnus kopdzīvē ar sievieti palielam var vīrietis 1.kart turīgs, 2. kart pašam ir bērni pietam pie viņa dzīvojoši, 3. kārt un vienlaicīgi 1. kārt neprātīgi jāmīl tā sieviete. Ja bērni lieli dzīvo citur un veido savas ģimenes, sievietei tos nav jābalsta un jāuztur, jāpieskata bērnu bērni, jāvirza tie dzīvē, ar tādu sievieti var veidot attiecības uz vienādiem noteikumiem. Citādāk būsi svešu atvašu patēvs, tas tāds tips kuram sieviete uzkrauj tēva pienākumus par svešiem bērniem! Tie Tev būs jāmīl vienalga ko viņi darītu un tu nedrīkstēsi neko bilst, jo tu vienmēr pēc sievietes uzskatiem būsi nekompitents un patiesībā tā uzvedies jo tie nav tavi bērni, tā viņas domās. Es jau nerunāju par to ka ledusskapis Tev būs jāpilda Jums priekš visiem, tāpat ja pirksi dāvanas, tad tikai visiem nedomā kādu aizmirst! Sievietei patstāvīgi būs jādala sava uzmanība Tev ar bērniem, intīms vispār tikai, kad neviena nav mājās vai dziļā naktī zem segas klusumā. Tu sapratīsi ko nozīmē egoisms, ko nozīmē gaidīt rindā uz savu sievieti, ko nozīmē nemiers mājās, kura cēlonis neesi tu. Ir jābūt palielā izmisumā, lai uz ko tādu parakstītos. Mūsdienās, kad ģimene nav izdzīvošanas pamats, tāda savienība ir samērā reta.

Geisha  Pazīstu kādu 36 gadīgu vīrieti. Nav bērnu, nav sievas, pēc ģīmja smuks, augums uzkačāts, juridiskā izglītība, ir darbs, māk runāt. Es savos 56 gados pat ar piemaksu ar tādu nesaietos. Ja nav vīrieša tad arī tāds nav vajadzīgs. Vīrietim ir jābūt ar mugurkaulu nevis jāčīkst. Ja Tev traucē mīļotās sievietes bērni tad vienkārši trin dillēs.

Apriori  Ar kaut ko jau būs jāsadzīvo - nebūs bērnu, būs putni. Skaties kā Tev labāk.

EsparTevi  Pavero sieviesu reakciju kas notiek kad runa ir par vinjas atvasem un tas pats bus attiecibas tiklidz atljausies kauko bilst vai nedod dievs regulet vinjas atvasi! :)) varbut 5 procenti no sievietem bernus neglorifice bet ari taas savus bernus vistticamak tapat liks pirmaja vieta! Ka rakstija viena sieviete ! Velies iekarot sievietes sirdi iegusti vinjas bernu atzinibu un labvelibu ;)

fargo  "Vispār šī ir vispretīgākā diskriminācija ar kuru Lv jāsastopas, ka bērnus uzskata nevis par vērtību, prieku un laimi, bet uztver kā nastu vai invaliditāti. Un tad vēl brīnās, ka tāda sabiedrība izmirst."

tādas pērles bieži negadās lasīt. grūti ir aptvert, kā līdz tādām domāt var vispār nonākt. tātad, citiem cilvēkiem ir PIENĀKUMS ņemt šķirtus cilvēkus ar bērniem??? piemēram, jaunam vīrietim ir PIENĀKUMS precēt šķirtu sievieti ar svešiem bērniem? tā kaut kā? ja jā, tad kāpēc? kādā svešam vīrietim rodas šāds pienākums priet svešu sievieti un svešiem bērniem?

Kurts69  satikties jau var vienmēr. Bet attiecības izveidojas balstoties uz daudz ko un bērnu esamība laikam tomēr būs tikai viens no aspektiem.

Vaukskis  Labāk neiepazīties, rakstu no tuva cilvēka pieredzes, jo uz mūžu pat apprecoties kopā, visticamāk, nebūsiet, it īpaši, ja bērni pūrā ir pusaudžu, jauniešu vecumā ar savu nostāju. Vērts iepazīties ir tādā gadījumā, ja pašu jau ļoti nomāc vientulība un cita neviena iepatikusies sieviete nav ar mieru bez maksas "iedot" ne vienu reizi vien.

antikrize  Ja bērni ir pieauguši un savās dzīvēs, materiali nav jāatbalsta, tad var. Pārējās situācijās vīrietim jābūt ļoooti turīgam un ar "biezu ādu". Mani bērni, tavi bērni un vēl mūsu bērni...garlaicīgi nebūs ne mirkli.

adamsone  Ja tu gribi viņus audzināt un apgādāt un patiešām mīli bērnus kā tādus (domāju, vīriešiem tas ir reti), tad var. Bet ja domājot par cita vīrieša bērniem, paliek smagi ap sirdi, tad gan nevajag.

Gojko  Bērni, bērni, bērni... Vai Tev patīk bērni? Ir bērni kas patīk, un ir bērni, kas ne tik ļoti patīk. Tas pašam jāizvērtē, vai varēsi normāli sadzīvot ar iepriekš minētajiem bērniem un viņu māmiņu. Bet visdrīzāk šis jautājums ir tikai kādas garlaicības māktas personas centiens pakomunicēt.

AivarsN  Mūsdienās jau sieviete viena pati,vīrietim ir liela greznība. Bet ja smuka un vēl ar bērnu,tad to var atļauties tikai oligarhs.

langstinsh  Patika ieraksts-ņem sievu savā Muižā...

Reds  Nu protams ka nē - paskaties te jau tev skuķi augstāk skaidro, ja negribi būt viņai aiz abiem bērniem, abiem bijušajiem, viņas mīļākajiem un draudzenēm, kaķīšiem, sunīšiem un visiem pārējiem, tad tevi sauks par pasaules nabu un turpinās meklēt kādu mīksto, kurš ir gatavs princesei pienest ūdeni, kamēr šī ņemas apkārt ar visiem pēc kārtas.

solvitas  Jautājums ko jūs visi te meklējat tad? Te taču nav to jaunavu bez bērniem. Šajā portālā apgrozās pārsvarā cilvēki pēc 30 ar šķirtām laulībām un bērniem. Nez kāpēc Andrejam Ēķim nebija problēma apprecēt Daini, lai arī viņai bija 2 meitas un Ēķim pašam vēl 2 dēli un viņiem kopā piedzima vēl viens bērns. Arī Prātā vētras Mihelsona sieva Santa Bindemane bija 2 bērnu māmiņa, kad apprecēja Pīlēnu un tagad viņiem ir vēl bērni. Arī Aurēlija Annužīte bija māmiņa, kad apprecēja Lauciņu, bet tagad jau viņiem ļoti daudz bērnu. Arī Fiļs Zāmueli paņēma ar bērnu un redz pēc šķiršanās arī amerikānim Santas bērns netraucēja. Un daudzbērnu māmiņu Unu Gavari vecais Gulbis ar visiem 6 bērniem paņēma. Normāls vecis no bērniem nebaidās. Tie tik visādi tirliņi domā, ka baigi varenie, ja var uzbraukt sievietei un pārmest, ka viņa ir nekam nederīga , ja viņai ir bērni.

solvitas  Dainu apprecēja nevis Daini :) tas Ēķis un Unai Gavarei ir 7 nevis 6 bērni un Gulbim arī 7 bērni nebija šķērslis.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu