Ko sakat tauta, vai ir vērts iepazīties ar sievieti ,kurai ir jau divi bērni?

Vai tas būtu purvs. Vienmēr aizņemta,un vel bijušais piestaigās. Ja ne abi bijušie..

Agatem9  Nu man ir 3 dēli, bet es neesmu gatava vīrietim, kurš būtu jāuztver kā dēls.....vai nu ir, vai nu nav....un mani bērni nav nevienam bijuši jāuztur jau 9 gadus, jo bērniem abi vecāki ir dzīvi, to , ka te vīriešiem troļļi galvā, tas ir skaidrs, reizēm sieviete ar bērniem dzīvo turīgāk, kā viens bezbērnu vīrietis.....

Floriana  Vispār ir savādāk, ja kāds cilvēks patīk, nemaz neredzēsi viņa bērnus, kaķus, suņus un citas kaitinošas lietas, ja nepatīk, nepatiks arī brokastis.

Droshs_Plecs  Ja man būtu bērni, iepazītos ar sievietēm, kurām ir bērni.

Man nav bērnu, tāpēc neiepazīstos ar sievietēm, kurām ir bērni.

Viss godīgi.

Droshs_Plecs  >Pazīstu kādu 36 gadīgu vīrieti. Nav bērnu, nav sievas, pēc ģīmja smuks, augums uzkačāts, juridiskā izglītība, ir darbs, māk runāt. Es savos 56 gados pat ar piemaksu ar tādu nesaietos.

Geisha tikko aktivizēja tūdaliņa iemīļotāko kognitīvo disonansi - skābo vīnogu sindromu. Nevis tu ar viņu nesatiktos pat ar piemaksu, bet tu ĻOTI LABI zini, ka viņš pat tavā virzienā neskatītos. Tev ir grūti to pieņemt, ka tava post-menopauzes miesa nevienam sakarīgam vīrietim nav vajadzīga, tāpēc, lai saglābtu savu trauslo tūdaliņa EGO, tu labāk iestāsti sev, ka šis vīrietis tev nav vajadzīgs. Cik ērti...un cik paredzams pelēkā tūdaliņa domāšanas virziens un mentālie māņi.

Droshs_Plecs  >Normāls vecis no bērniem nebaidās. Tie tik visādi tirliņi domā, ka baigi varenie, ja var uzbraukt sievietei un pārmest, ka viņa ir nekam nederīga , ja viņai ir bērni.

Ha ha ha, tipiska kaunināšanas taktika. Normāls vecis, nevis klausās, ko viņam sabiedrība skaidro, kas ir "normāls" vecis un ko viņam šķirtas bābas mēģina ieskaidrot, bet ir ar savu galvu. Normāls vecis saprot, ka sveši bērni viņam nafig nav izdevīgi. Kāpēc rūpēties par svešu ģenētisko materiālu un atvasēm. Čingishans nokāva svešos gēnus, vīriešus, bērnus un pats apbērnoja tās sievietes. Tas bija VĪRIETIS! Šitie naivie muļķi, kas klausās, ko viņiem stāsta apbērnotās un šķirtās sievietes, ir vāji vīrieši. Viņi nesaprot, ka viņiem tās vārnas kladzina to, kas VIŅĀM ir izdevīgi. Viņas neinteresē vīrieša vērtība un dzīves kvalitāte, tikai tas, ko no viņa var izspiest. Meklē tētiņa aizstāvēju, jo īstais tēvs notinās ar makšķeri un tagad citam muļķim vajag rūpēties par mazajiem atkritumiem. LOL! Un kad tu to apjēdz, tad tūdalītes ieslēdz kaunināšanas un moralizācijas taktikas: "Neesi īsts vīrietis", u.tml.

ĪSTAM VĪRIETIM ir pofig, ko domā sabiedrība, vecas izstaipītas kazas un viņu ģimenes.
ĪSTS VĪRIETIS var visam tam uzspļaut, iet savu ceļu un atrast neaptraipītu miesu.

Un protams sensitīvo tūdaliņu brigāde tūlīt skries mani vērtēt uz leju...cik paredzami. Un tas tikai apliecinās, ka man ir taisnība, jo patiesība acīs grauž un uzvar tie, kas iet pret vilni.

EsparTevi  Solvitas visi nosauktie piemeri ir attiecibas kur materialia labkklajiba pietiktu vel padsmit cilvekiem bet parasta realite tie cilveki kas apgrozas seit labi ja sevi var pavilkt! Ka tu pati mineji ari mekle sponsoru ;) taka sapnjo vien ka naks turigs svaigs burkanins un daljas kapostu :)

Tinte  Palasot te atsevišķu personāžu komentārus, atcerējos vecajā delfu forumā līdzīgu diskusiju. Tur bija viens interesants koments: kāds vīrietis vienmēr ļoti kategoriski izteicies par sievietēm ar bērniem un deklarējis, ka viņam tādas nevajagot, jo netaisoties audzināt svešus bērnus.
Apprecējis bezbērnu sievieti, tagad ir ģimene un 2 bērni, bet audzina viņš svešus bērnus (pats to protams nezin).
Neaizmirsīsim, ka karma vienmēr klausās un skatās :)

solvitas  Droshs_plecs, kas par izteicieniem, nepatraipīta miesa, izstaipītas kazas....... nožēlojami! Ceru, ka tā arī paliksi viens un nebojāsi dzīvi nevienai sievietei ar savu slimo domāšanu. Redz, stāsti, ka Čingishans esot nogalinājis svešos bērnus un vietā savējos ražojis, tas jau vispār ir fašisms. Slimnieks kaut kāds!

Kurts69  nav tak pilnmēness! Lasu Droshs_Plecs tekstus un brīnos, kur tāds naids pret apkārtējiem? Gluži vai histērija par neko.

ankoridzha  fargo, nevienam NAV pienakums nemt svesu sievieti ar svesiem berniem, bet ja virs ir pametis bernus un sievu, vai tapec vina ir kluvusi spitaliga, nolemta, bez tiesibam velreiz veidot gimeni?

Droshs Plecs, kaut ko tik pretigu nebiju dzirdejusi < "mazie atkritumi"....un tas par berniem!
Kads tu drosais plecs, no tevis jamuk pa gabalu!

Droshs_Plecs  >Apprecējis bezbērnu sievieti, tagad ir ģimene un 2 bērni, bet audzina viņš svešus bērnus (pats to protams nezin).

Tāpēc vienmēr jāveic DNS tests. Nav jābūt muļķim.

>Ceru, ka tā arī paliksi viens un nebojāsi dzīvi nevienai sievietei ar savu slimo domāšanu.

Un te ir vēl viens paradokss - man nav problēmu ar sievietēm tieši tāpēc, ka man ir pilnīgi pie vienas vietas, ko domā nožēlojamā tūdaliņu sabiedrība.

>Redz, stāsti, ka Čingishans esot nogalinājis svešos bērnus un vietā savējos ražojis, tas jau vispār ir fašisms. Slimnieks kaut kāds!

Ne gluži fašisms. Bet viņš Āziju un pusi Eiropas iekaroja. Gan jau darīja kaut ko pareizi. Tās ir patiesās vīrišķības saknes.


>Droshs Plecs, kaut ko tik pretigu nebiju dzirdejusi < "mazie atkritumi"....un tas par berniem!
Kads tu drosais plecs, no tevis jamuk pa gabalu!

Mūc :)

preilene  Uaaauuuuuu... ģeniāli.. izskatās, ka Droshs_Plecs ir zem grādiem.. kāda valodiņa.. un izteicieni..

fargo  15:55

pieņemu, ka man nav jānoliedz apgalvojums, kuru neesmu izteicis? redzi, starp solvitas un pietiekami daudzu citu sieviešu nostāju šajā un citos jautājumos ir liela atšķirība. var pat teikt to starpā ir krauja. no abām pusēm.

varbūt īsi jānoskaidro pozīcija, kurai es pieturēšos visu mūžu - bērni jāaudzina to vecākiem. PUNKTS! tas ir ļoti, ļoti vienkāršs princips. te ir atrunas, protams. bāreņi, atraitnes un citi gadījumi. bet šis princips ir kā likums.

preilene  Manuprāt, nav ko baigi cepties. Cik cilvēku, tik viedokļu. Un tas ir pat labi, ka visi nedomā vienādi – ir iespēja diskutēt. Bet pārmest gan nevajadzētu, ka citi domā savādāk.

solvitas  Nē fargo, ir ļoti, ļoti daudz vīriešu, kuriem mans dēls nešķiet nekāda problēma vai šķērslis, arī tepat oho, tikai viņi nesēž PA un nelamājas uz sievietēm.

fargo  1. nepiekrišana taviem uzskatiem nav lamāšanās uz tevi. nekad uz tevi neesmu lamājies.

2. man tavs dēls arī nešķiet nekāda problēma. un?

ViltigaLapsa  EsparTevi abi pirmie komentāri 10000% piekrītu. Tā ir realitāte. Bet tā kā šeit ir pārsvarā sievietes ar bērniem tad viņas nekad to neatzīs.Tāpēc arī šeit pret to patiesību ir tik negatīva reakcija.!
Un gudrs vīrietis kurš ir patiess pret sevi un nevēlas tikt vienkārši izmantots nekad neizvēlēsies sievieti ar bērniem , ja ir iespējams dabūt jaunu bez bērniem un veidot pašam savu ģimeni.

scheriff  Wooow! Kas par biezu un necaurbrienamu dubultmorāle jūru te šļankājas. Abas tēmas viena otrai blakām, kā vienas ēkas kaimiņi, bet tik pretrunīgas savā attieksmē uz kopdzīvojamo platību. Tas nav forši ja saka, īsts cilvēks pieņems manus bērnus, mīlēs, apgādās un ģimeni radīs, īsi sakot mani bērni ir pievienotā vērtība un papildinājums. Toties pats es partneri ar bērniem nevēlos, jo sveši bērni niķojas, slimo un exus pievilina, īsumā - problēma un neērtības. Vai apmaiņai nevajadzētu būt godīgai?

ankoridzha  es tikai atbildeju uz komentaru 9:30
Tava pozicija ir lieliska, es ari par to, ka berni ir jaaudzina vecakiem, bet ja viens no viniem nodod, aiziet, aizmirst, nepalidz, ko darit? Lielumliela dala sieviesu ta ari audzina bernus vienas, bet vai tas ir vislabakais risinajums?

ketija64  Meklē sievieti līdz 30,kurai bērnu nav un taisiet kopīgos..ja māc šaubas par citu taisītiem bērniem ,tad vajag tikai savus.:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu