Attiecību izjukšanas pirmie signāli un zīmes

Nekas nenotiek pēkšņi , bez iemesla , bez cēloņiem - arī sievietes un vīrieša attiecību satuvināšanās un attālināšanās .....Kā jūs katrs pats to dzīvē esat izjutuši vai sapratuši ilgi pēc tam ,kad katrs jau esat aizgājis uz savu pusi , lai gan bija laiki ,kad kopā bija jauki romantiski un interesanti .

Felde  :) nesmidini mani! Vienkarsi esmu sieviete,kura velas godigas,milas attiecibas,un nekad nesapratisu partneru mainu-katros ziemassvetkos... Nemedzu citus izmantot,un nekad nelausu izmantot sevi! Un lai vai kaa-tomer uzskatu,ka gimenes galva ir virietis-ja vien tas tiesam ir virietis,ar apssaubamu butni es nekad kopaa nebutu!

Luusila  paklau, muļķais Deavid! Es, piemēram, tiešām uzskatu, ka sieviešu dzimums ir augstāk par tādu vīriešu parodiju dzimumu, ko parstāvi tu. (neattiecas uz normāliem vīriešiem)
Un nu fiksi diedz uz policiju rakstīt iesniegumu!
:DDDDDD

anis  Neņemos klasificēt-viegli vai smagi,bet jāpiestrādā noteikti. Nekoptu atmatu pārņem sārņi. Attiecības ir dinamisks process,pat rutīna nav pastāvīgs lielums. Piekrītu,ka beigu rādītājs ir vienaldzība, bet sākums ir cieņas trūkums,egoisms...

Deavids  Luusila 22:27

Māja kurā tu dzīvo, dators uz kura tu to visu raksti, mašīnas un autobusi, to arī visu radījušas sievietes?

Paskaties uz sevi, tāda slapja kaķene vien esi :(

Bet mēs vīrieši esam cēli, mēs jūs sievietes uzskatām par vienlīdzīgiem radījumiem.

burleska  22:43 Šī vakara labākais joks :D

RRAGANA  Pirmā pazīme-vienaldzība. Nevis tēlota, bet īsta, kad ar aknām jūti, ka patiesība gan tu tam otram esi tukša vieta, gan tas otrais vairs neko nenozīmē.
Un necieņa. Patiesībā-varbūt pat šis sanāk pirmais, jo vienaldzība jau ir sekas.

RRAGANA  "Bet mēs vīrieši esam cēli, mēs jūs sievietes uzskatām par vienlīdzīgiem radījumiem."
OMG!!! Un tapa gaisma! Un sievietes kļuva redzīgas, jo tās tika svētītas no augšas, no vīriešiem!!!

mis_parkere  Vienaldzība,necieņa.

nedolce_negabana  Pats pirmais, kā dēļ vēlāk notiek attālināšanās, ir ļoti atšķirīgas intereses... Pāris daudz laika pavada atsevišķi, kopā ar citiem cilvēkiem, atsvešinās...un tad jau katrā gadījumā ir individuāls šķiršanās ātrums.

Rino  Galvenā pazīme attiecību izjukšanai ir tas, ka vairs nav sex..

fargo  pelmeņi. tas ir sākums. beigām.

Droshs_Plecs  Pirmā pazīme - nav regulārs sekss.

Trusis1983  Kam tas vairs interesē?!

ViltigaLapsa  Sākums ir Cieņas trūkums , Egoisms...-Vienaldzība. Tu tam otram esi tukša vieta. .....Ir vīrieši te oho kuri ir tādi attieksmē pret sievieti. Jebkuru ! Viņiem vienkārši ir tāds raksturs. Esmu ar to saskārusies. No sākuma tas šokēja.(Es nekad dzīvē nebiju saskārusies ar tādu attieksmi) Nesapratu kas par lietu. Bet tad sapratu, ka tāpēc jau arī viņi gadiem (!!!) meklē sev sievieti....un visas sliktas !
Katrā ziņā , ja vīrietis gadiem ir viens(meklējot) tad man ir skaidrs , ka viņam ir reālas problēmas ar raksturu. Un piemīt augšminētās īpašības vai kas cits negatīvs.

Felde  Piekritu,ka sexa trukums attiecibas ir paziime,ka kautkas nav labi,jasak raizeties. Ja divu cilveku starpa-ar gadiem,sex paliek aizvien vilinosaks,gribetaks,gaisigaks-blakus ir iistais! Un si sajuta ir fantastiska! Kad dzive ir laimejies ko tadu izdzivot-jabrinas par sadu temu un daudziem komentiem sseit... Millie viriesi,esiet tacu viriessi!!! :)

Kemina  Deavids! Piedzemdē lūdzu bērnu, un tad sāc runāt par auto ko izgudrojuši vīrieši, par vienlīdzību utt. Ja vari to, turpini smīkņāt pats par sevi.

Floriana  Esmu sapratus, ka ja man ir panna, varu uz tās cept un varu iedot kādam pa galvu, ja saliek abus kopā, sanāk ideālas attiecības, jo vienaldzība un nesaskaņas rodas, ja panna tiek nolikta vistālākajā stūri un netiek izmantota. ;)

dodekaedrs  Nu gan Deavids melš niekus!


Nevajag Vīrieti jaukt ar puņķainu puišeli, kuram ir sveši jēdzieni “Pienākums” un “Atbildība”!
Tad jau sanāk, ka bērni vīrietim vien parādītos ap gadiem 45...50...55...60..., kad pēkšņi ieskrietu galvā idea fix, ka nu tomēr gribas pēctecību, lai nav visu mūžu krāto jāatstāj pašvaldības un valdības īpašumā.
Bet cik gan daudz ir sieviešu reproduktīvā vecumā, kuras labprātīgi (ne kara apstākļos, kad vajadzīga protekcija) gribētu ielaisties sakaros ar iepriekšminētās vecuma kategorijas dinozauriem? Domāju, nav daudz. Sorry, bet jaunam cilvēkam tomēr ir veselīga tieksme pēc jauna cilvēka.

Kurts69  pirmie signāli? Mazinās vēlme būt kopā. Tas laikam ir signāls. Bet kad savā starpā runāt negribas vispār, kad saproti, ka darbā visu dienu ir bijis labs garīgais, bet mājās tas paliek draņķīgs, kad seksa mājās nav tāpēc, ka to vienkārši vairs negribās, nu tad laikam tuvojas koferu krāmēšanas laiks

Epifanija  ViltigaLapsa Atkal! Neiespējami, bet fakts, pilnīgi manas domas! jau gados, bet nenobriedis, uzvedas kā puišelis mammai pie rokas rotaļlietu veikalā, dažreiz nezini, ko iesākt, varbūt vajag pātadziņu paņemt rokās, uzšaut, lai nomierinās, ja puisis tik ļoti patīk!;))

P.S. ar egoismu ir daudziem jācīnās, to starp arī man pašai, šis ir tas klupšanas akmens, bet tajā var palīdzēt tikai īstais vai īstā, kas tajā iedziļināsies un palīdzēs tikt tam pāri, ne meklēs uzreiz nākošo!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu